biker90 Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 To wpadaj do tej sąsiadki na trening szybki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Musze poczekać, az jej mąż pójdzie na nocke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Można prosić o jakiś link bądź mapkę tej trasy w parku? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Coś ostatnio kolega Stujumper się o nas nie stara i nic nie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Pewnie podrywa tą sąsiadkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Taa to możliwe . I z nią po parku pędzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Taaaa drzewo do lasu będę brał... Widzicie jaka pogoda dziś byłem i we wtorek, ale lipaaa! Nogi mnie bolą i się nie chce ogólnie Ale jutro myślę będzie poprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A2i Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Można prosić o jakiś link bądź mapkę tej trasy w parku? http://www.runtastic.com/pl/trasy/petla-wpkik (zła nazwa ale trasa poprawna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Witam, wracam powoli do zdrowia, ktos chetny na regeneracyjne 50-60 km jutro od ok 16.30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ja bede tuż po 17ej! Opony zmienione, więc moge gnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 13 Września 2013 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Temat coś ucichł jak Stu przestał być mitem Teraz tylko zostają treningi, a nie jak to było żarty, chihy i inne z czy on w ogl istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katowiczanin Napisano 14 Września 2013 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Hejo, jest może ktoś chętny żeby dzisiaj pokręcić coś po parku ? Tempo bardzo spokojne, na rozkręcenie, z racji tego że dwa tygodnie byłem bez roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 14 Września 2013 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 ja pisze sie na jutro jak by co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 14 Września 2013 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Na 17 dzis, kto zdrów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2013 No to ja wpadne na pare koleczek i wyprobuje stare sprawdzone blaty 44t i 32t :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 14 Września 2013 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Stu, i jak tam nowe stare sprawdzone blaty? haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Hmmm... Napisze w 4ech słowach; Spisały Sie Na Medal!!! Post dedykowany jest dla wszystkich forumowych niedowiarków!(odnośnie rekordowych czasów) Panowie niedowiarkowie moge oznajmic, ze dzis tak zupełnie przypadkowo z kolega Amadeooo (vel bagażnik) jak to zwykle bywa jeździliśmy w poszukiwaniu zajaczkow. A ze takowych nie spotkaliśmy to bylismy sami dla siebie zajacami Juz po piątym kołku wiedzieliśmy, ze bedzie rekord, tylko nie wiedzieliśmy ile...? Oficjalnie na 10 dużych pętli AVG 33,37km/h 11 dużych AVG 33,22km/h Mogło byc lepiej, ale za wolno zaczęliśmy Standardowo pozdrawiam wszystkich napinaczy, którzy beda to czytać i niedowierzac Ps. Dzieki Amadeooo za treningowa jazdę (cholera, jestes coraz lepszy!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 14 Września 2013 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Ja skasowałem licznik gdzieś w połowie 2 kółka, wyszła avgV 34.9 po 52 km gdy wyluzowalismy i ok 33.5 pod koniec regeneracji przy 68 km Innymi słowy życióweczka !! i to bez specjalnego nastawienia i napinania. Stu, na podjazdach jesteś nie do zastąpienia!! Moja pomoc ograniczyła sie do zjazdu i częsci płaskiego. Ale miło, ciesze sie z tak dobrego wyniku ) Jutro od ok 1530 zapraszam chętnych )) Jutro zakładam bagażnik ha ha ha !! Stu, również dziękuję za rewelacyjną jazde dziś !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Moja pomoc ograniczyła sie do zjazdu i częsci płaskiego. Ale jakie to były zjazdy! Dopiero za zakretem na samym dole, na płaskim udawało mi sie Ciebie dogonić, a i na niejednej prostej ledwo sapałem Ci na kole do tego ani razu nie udało mi sie Ciebie zgubić na podjeździe :/ oj bedzie ciezko Jak miałeś bagażnik to przynajmiej słyszałem, ze jedziesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 16 Września 2013 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Wybiera sie ktos na 16-17 dzis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Co tu tak ucichło?! Nikt juz w taka pogodę nie kreci? Ja ostatnio dwie pany zaliczylem na raz! Przód i tył, tzw. dabel Pierwszy raz w parku od 15tys km!!! Ps. Amadeooo świetny bagażnik masz! Ciekawe ile bys z ta sakwa wykrecil?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A2i Napisano 18 Września 2013 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Co tu tak ucichło?! Nikt juz w taka pogodę nie kreci? ja dziś króciutko zaledwie 31 km zrobiłem, ale do parku nie jechałem... coś mnie kolana zaczynają boleć i mnei to martwi... ale to chyba przez grę w piłkę... bo ostatnio grywam dużo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Ja dzis skromne 70km żółwim tempem 29km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A2i Napisano 18 Września 2013 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Ja dzis skromne 70km żółwim tempem 29km/h hahah zgrywus z Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Tempo bylo by jeszcze słabsze tylko jakas szosa siedziała mi na kole przez 3 kółka i zmusiło mnie to do mocniejszego pedalowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.