Stujumper Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Mnie tam znowu wyszło 90km jak wczoraj, ale srednia juz 29,2km/h a to dlatego bo jak sie żegnalismy z Adamem to wyskoczyly dwie szosy zza bazanta i wio za nimi Nie moja liga, ale miło bylo pokazać klasę jak zawsze Acha i byłbym zapomniał dodać, ze dzisiaj @Adam zaliczył swoją pierwsza czasówke na podjeździe wzdłuż zoo z całkiem niezłym czasem bo 3:37s z finałem pod bazantem Według potrawy http://www.strava.com/segments/2443836 Adamie-daje Ci to miejsce w pierwszej dyszce w rankingu! Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashie Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Czesc, ja bym sie pisala na 1 maja, ale troche dygam ze dystans grubo ponad 100 mnie zabije;p, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Można pojechać do 100 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashie Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Gracias Adam:) pozdrawiam, i mam nadzieje do jutra, a moze do dzis w parku wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Ja piszę się na 3 maja. :-) Adamie-daje Ci to miejsce w pierwszej dyszce w rankingu! Gratulacje Moje piąte miejsce niezagrożone. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Masz piąte-niezle! Jak chcesz sie poprawić i zejść poniżej 3:20, a masz jakas tam juz formę to wpadaj dzis po 17ej na maly trening to Cie pociągne na kole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 ruszam na park, proszę nie rozjechać zielonego hexagona wlekącego się około 20km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Adam czysty asfalt ta droga Mirów- Żarki 9km to coś ma i to jest żółty szlak. Nie dawno tam jechałem polecam Kawał dobrej roboty zrobili, takiego asfaltu jak tam jest to w śląskim z świecą szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Filip chyba na głowe upadłeś , piękny asfalt???? Zmascili to okrutnie , kiedyś to była piekna polna droga , a teraz szkoda mi roweru na te cos . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 wróciłem, pozdrawiam Kashie widzianą pod kapeluszem o 17:40, oraz Stujumpera z kolegą widzianych na zjeździe, spyker34 prosze link do stravy z dzisiaj: http://www.strava.com/activities/135851914 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Filip chyba na głowe upadłeś , piękny asfalt???? Zmascili to okrutnie , kiedyś to była piekna polna droga , a teraz szkoda mi roweru na te cos . Hmm może i kiedyś polna droga, ale to nie tylko rowerom ma służyć też rolkarzom, a trudno wyobrazić sobie by oni po polnej drodze śmigali. Taki plan rozwoju gminy miały nie ma co narzekać, przynajmniej asfalt prosty jest bez dziur Grzegorz nie być samolubem, nie tylko rower się liczy! Dla mnie też by mogła to być polna droga dalej, ale ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashie Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 pozdrawiam rowniez:) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 @AdamJedzie To jak trasa gotowa na jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Ehh, a ja pane zlapalem juz kolo Decathlonu i tera kulam sie w 17ce na Swiony Śred 31,2km/h znowu 90km Na ostatnim kółku dotrwał mnie Carbonowy Fondriest i odpadlem pod Bazantem-czas podjazdu tylko 3:30 więc bylem juz wy.... He he ale pogratulowal mu gosc często smiga na goralu Kellysie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Również dzięki Luto za trening;). Pozdro dla Kashie którą wypatrywaliśmy ale nie widzieliśmy . Luto a to moje endo: http://www.endomondo.com/workouts/332129061/11475352 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashie Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Ehh, a ja pane zlapalem juz kolo Decathlonu i tera kulam sie w 17ce na Swiony Śred 31,2km/h znowu 90km Na ostatnim kółku dotrwał mnie Carbonowy Fondriest i odpadlem pod Bazantem-czas podjazdu tylko 3:30 więc bylem juz wy######.... He he ale pogratulowal mu gosc często smiga na goralu Kellysie! a myslalam ze jakas awarija juz pod Bazantem byla;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Ha ha, jak mnie mijalas na górze to była awaria, hample robiłem i dopiero zaczynałem jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Ok robaczki składam pakę na jutro. Myśle, że ustawiamy się od godziny 10 pod kapeluszem. Albo pod wjazdem koło stadionu GKSu Kaśka i Mateusz wiedzą gdzie. Trasa podobna do poprzednich, na północ, północny wschód, chyba, że ktoś zaproponuje lepsza. Zaczynamy w kierunku Dobieszowic, i dalej na północ zawiniemy kółeczo i wracamy od strony Dąbrowy G. Długośc trasy w zalezności jak będzie noga podawać. Skład na chwilę obecną: Ja, Stu, Kaśka, Mateusz... prosze się dopisywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 stujumper, dało by radę gdzieś obejrzeć specyfikację twoich 2ch kółek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Nie dam rady na 10ta, kto jest za 11ta?!?! @luto Specyfikacja-tylko na żywo! Pod warunkiem, ze mnie dogonisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 ok, będę trenował, na razie kondycja do dupy i maszyna stara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Stu ma specyficzny rower. Jego cały wdzięk i piekno podziwia się w ruchu. Bo w ruchu widać siłę i elegancję. Tylko wtedy gdy spróbujesz się do niego zbliżyć widzisz z czego go Stu zbudował. heh,, wygłupiam się. Może być 11-sta. Wpisujcie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashie Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 11 Kapelusz. no to bedziemy jutro "podziwiac te wdzieki";p, o ile mi pot oczu nie zaleje;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Ja dziś zakupiłem nowe spodenki rowerowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashie Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.