Lawi Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 @AdamJedzie To gdzie i o której ustawka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Tylko nie mów, ze o 9ej!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 O o której najwcześniej możesz Stu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashie Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 zazdroszcze, ja do roboty jutro:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 BTW, widziałem dziś 2-óch bikerów na fullach w ochraniaczach, ktoś od nas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Tak se myślę że z tego wątku mogła by się fajna grupka rowerowa utworzyć xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 W ochraniaczach, to pewnie na wojnę jechali Nie wiem Adam, mnie tam najlepiej kolo 12ej sie wychodzi, bo śniadanie kończę o 11ej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 zazdroszcze, ja do roboty jutro:( gdzie pracujesz jeśli wolno spytać że musisz w niedziele robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Spajk, grupa rowerowa "TRZEPAKI" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Mateusz jest z Siemianowic, mieszka koło Bażantarni. Możemy tam ustawkę zrobić. Ale pewnie Stu nie wie jak dojechać. To może być Bażant na WPKiW. Koło 11-stej, ale to jest i tak późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 No 11ta to by mnie juz pasowało Czemu późno? Przeciez nie bedziesz robił trzysetki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Lepiej się jedzie rano, mniejszy ruch i można rozplanować cały dzień. To gdzie dasz radę podjechąc na zbiórkę Stu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Bazant bo bazantaria to nie wiem gdzie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Dowiesz się, bo to po drodze. Ok, jutro spod Bażanta w WPKiW start o 11. Kierunek Ogrodzieniec, przez Bańgów, Pogorię, Tworzeń, Łosień i Niegowonice, powrót przez Zawiercie, Siewierz, Przeczyce, Dąbie, Góra sierwierska, Rogożnik, Dobieszowice, Chorzów. Padnie jakieś kilka km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Jaki skład? Tzn ilu nas bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Lawi będzie jeszcze, oczywiście jak ktoś chce to zapraszamy. Tempo będzie do 30 km/h. Ale dostosujemy się do najsłabszej osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Czyli mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Godzina 11 pod Bażantem dla mnie może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Nasza wspaniała Chorzowska Policja będzie patrolować park na..rowerach xD. Będzie okazja do sprawdzenia ich kondycji co nie Stu ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Biało czerwony z Bikestsa? Ja właśnie wróciłem przemokłem i do domu pocisłem. Tak to ten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 No to mijałem was wczoraj na chwile przed tym jak się rozpadało, na szosie na niebiesko ubrany z białym kaskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Pogoda się robi. Ja za kilka minut jadę w stronę parku. Czekam na Was na bażancie, jak chcecie możecie być wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Tak se myślę że z tego wątku mogła by się fajna grupka rowerowa utworzyć xd pewnie tak,, ja jutro wybieram się pokręcić..lajtowo ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Dzięki Luto za wypad z rana. Dobry zawodnik z Ciebie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 i ja dziękuje http://www.strava.com/activities/134603502 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.