Stujumper Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Dobrze jest, bo wątek cieszy sie dużym zainteresowaniem! I fajnie, o to chodzi Ciekaw jestem ile osób smigajacych po parku/przez park śledzi ten wątek, tylko siedzą cicho i sie nie odzywają...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Już nie pada, przejaśnia się hmm ktoś koło 19 chętny na 2-3 kółka góra bo tyle ino czasu, nie lubię parku, ale no właśnie coś trzeba dupsko ruszyć Ja jestem chętny, mój tel: 692 066 964 najlepiej SMS. Wie ktoś może gdzie w okolicy o tej godzinie kupię owijkę? jadę do decathlonu ale pewnie tam raczej nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Spójrz na stronkę do decathlonu najpierw, jak nie będzie padać to bd pod kapeluszem o 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 http://www.strava.com/athletes/lutokatowice kółeczko po parku w tempie żony i test stravy (pierwszy kilometr łapała fix-a) generalnie fajnie w parku, pusto, ale duszno jest, deszcz wisi w powietrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Dobrze jest, bo wątek cieszy sie dużym zainteresowaniem! I fajnie, o to chodzi Ciekaw jestem ile osób smigajacych po parku/przez park śledzi ten wątek, tylko siedzą cicho i sie nie odzywają...? Choćby ja Czasami sobie jakieś kółko zrobię, albo połowę pętli jadąc do, czy z pracy. Nie odzywam się, bo o czym tu pisać ? Sporadycznie trafię na jakiegoś naginacza, ale nie gonię, a i sam też jadę raczej rekreacyjnie, co by nie prowokować Pętla byłaby wielce ok, gdyby prowadziła cały czas w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Ja znowu mam banana na twarzy jak trafię na jakiegos naginacza, a i sam czasami baaardzo lubie sprowokować... dla treningu rzecz jasna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 No ja dziś po 12-stej byłem na parku. Pojeździłem godzinkę na parku i po 4 kółeczkach poleciałem tą trase co w lany poniedziałek z Kasią i Mateuszem lecieliśmy. W sumie zahaczyłem jeszcze Siewierz. Jak coś jutro lece do Ogrodzieńca. Mogę zabrać kogoś z paku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Ja jestem chętny, mój tel: 692 066 964 najlepiej SMS. Wie ktoś może gdzie w okolicy o tej godzinie kupię owijkę? jadę do decathlonu ale pewnie tam raczej nie będzie. Pod Kapeluszem nie będę wypadło mi coś, sorka muszę to załatwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 W parku pusto. Praktycznie minimalnie rowerzystów i piechurów. Ale 4 kółeczka pykły po długiej przerwie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 @Spyker34 Na czym kręciłeś, bo przed chwilą wróciłem....i w tej ilości pewnie Cie widziałem. Strasznie licho z rowerzystami, warunki były fajne, do momentu jak lunęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Mobilo ja kręcę na niebieskim trekingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Malowanym ręcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 To chyba z dwa razy nas mijałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Ja tam nie wiem jak wyglądasz . A no Bikerze malowanym . Jeździłem od 15 @EDIT. Przypomnij w którym miejscu. Wiem że jak odpoczywałem to 2 na MTB koło mnie przejeżdżało a 3 koło fali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Wiem wiem Artur mówiłeś kiedyś o tym pomyśle, wcześniej przypadkiem zielonym nie był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Jeździliśmy we dwóch na MTB - jeden w biało czerwonym secie i ja w biało niebieskiej koszulce na "szreku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Był był Filipie ale zmienił kolor . Mobilo możesz mnie zabić ale nie rozglądałem sie zbytnio. Jutro będziesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Jutro Stu ma być. Ja lece w trase, mogę zabrac kogoś ze sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 @spyker34 Jak nie padnie propozycja jakieś trasy to mogę się zabrać, jak nie to zajadę do parku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Okey to jak coś pisz. miłego wieczoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Jeździliśmy we dwóch na MTB - jeden w biało czerwonym secie i ja w biało niebieskiej koszulce na "szreku" Biało czerwony z Bikestsa? Ja właśnie wróciłem przemokłem i do domu pocisłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 dali byście foty w garaż rowerów to by było wiadomo kto kogo widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 ja swojego nie wstawiam bo to wstyd takim czymś jeździć a na nowy nie stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 pieprzenie żona obecnie śmiga starym rowerem na stalowej ramie i zardzewiałymi piastami (ja składam nowy a żona czeka na moje obecne 2 kółka ) jak zacięcie jest, to nie ważne na czym się jeździ, a ze zdjęciami to tyle że se można "cześć" powiedzieć na ścieżce i na forum pochwalić kogo się widziało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 @Adamie Jakie tempo??? Bo wiesz, ze ja poza parkiem to słaby jestem...podobno i moge nie nadążyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.