AdamJedzie Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Mocne tempo. A gdzie dziś byliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Oświęcim + Pszczyna + trochę terenu A dokładnie: http://gizmo201.bikestats.pl/1128483,Biale-kreski-na-czarnej-drodze.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Panowie a co z naszym mistrzem Stu?. Nie widać go ostatnio na forum. Adamie może Ty coś wiesz ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Święta go pochłonęły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 No to w sumie zescie zaszaleli, ja skromnie tylko 80km w te trzy dni zrobiłem, a dokładnie wczoraj tylko a tak to laba i obżarstwo bylo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Piekny opis tripa, u mnie swiateczny bilans rowerowy : sb-pn - 240 km. To juz calkiem ladny wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashie Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 tez mi sie podoba, 1-3 maj licze na powtorke:) Milego Dnia Wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Może się uda wyciagnąc jeszcze kilka osób z parku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 22 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Jak tempo bedzie nie za mocne (bo ja na góralu jeżdżę) to sie chętnie przyłącze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Przecież Ty Stu szybko jeździsz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 22 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Heh...wiem ot taki żarcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 No chcieliśmy Cie zabrać wczoraj Stu, ale 9 rano to wiem, że śpisz. A podjazdy były, z małego blatu musiałem jechać, tylko Kaśia z dużego wszytskie górki jechała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 A dziś ktoś gdzieś? Park? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Jak to mówią i widzą Stu tylko w parku dobry jest, hałdy czy nawet inne asfalty weryfikują doskonale fakt, że Park do Stu należy reszta niestety Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Dziś jest deszczowo. No i noga się musi zregenerować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 22 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Adam Ty trenuj, a nie odpoczywaj, bo za niedługo bedziesz bić rekord na pętli, a ja Ci bede sekundowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Pewnie wszyscy kręcą,bo cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Ja tam dzis 90kaemow machłem na dwie raty bo po trzech dniach przerwy to do mnie jazda jak po zimie ale suma sumarum średnia wyszła 29,5km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Może ktoś chętny na jakąś 200tkę w niedziele po asfalcie o ile będzie dobra pogoda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 to tylko 31 kółek pośród niedzielnych tłumów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Może ktoś chętny na jakąś 200tkę w niedziele po asfalcie o ile będzie dobra pogoda? Pewnie po parku, jak w tym wątku piszesz Max próbujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Ta po parku żeby oprócz kondycji ćwiczyć psychikę Myślałem żeby np do Cieszyna na czeskie piwko i z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 spoko loko ja mogę się pisać na Cieszyn, ale sobota o ile padać nie bd bo niedziela góry raczej ps. kręci ktoś coś dziś, ale nie po parku, tak od 12 mam czas to bym coś zakręcił. Góra Siewierska może Pogorie? Ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Ktoś by tutaj był chętny z Kato do Wisły w niedzielę? Ktoś obeznany z trasą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Ja właśnie wróciłem z delegacji. Wszytsko zależy od pogody, w Warszawie gdzie byłem teraz, cały tydzien było wręcz upalnie, nie wiem jak było w parku. na pewno będę coś jeździł jutro. Standardowo możemy zacząc w Parku, ale z uwagi, że w sobotę zazwyczaj trzeba się rano ogarnąć proponował bym tradycyjnie 12-stą. W niedziele i święta można faktycznie startować 8-9. Z dalekich tras których nie znam i wybrał bym się, to na pewno Góra Żar, tam i z powrotem z wjechaniem na szyt, oczywiście asfaltem drogami o małym natężeniu ruchu. Do Wisły to nie wiem czy znajdzie się dobra droga asfaltowa o małym nateżeniu ruchu, no i żeby nie nadalozyć drugie tyle dystansu. Bo jeszcze trzeba by spalić noge w górach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.