spyker34 Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Umówić to się można z dziewczyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 oj, oj takie źle dobrane słówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Postaram się byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 To mamy pojechane xDDD. Adam 40 km/h my ledwo 20km/h xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashie Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 a ja gdzies pomiedzy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Będziemy jechac na 25 śrenią. Czyli tlenik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Zobaczymy Adamie jak już wspomniałem koledze Luto jestem w trakcie regeneracji po wczorajszych wojażach także wiesz kondycyjnie bd trochę słabszy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 a ja też raczej powolutku... najwyżej mnie zostawicie i sam dopedałuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Nie zostawimy . Adam będzie za Kashie gonić bo oni po jednych oponach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Ja się dostosuje do Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 kurde, jednak nie mogę jutro, wypadło mi coś, może następny weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Ok to się zgadamy na następny ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Ktoś jutro będzie na jakiś tlenik ? Jak co to o której ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Mobilo to przyjedz o 9 na kapelusz pojeździm w jakims małym tempie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Trochę wcześnie jak dla mnie. Musze śniadanie wszamać - więc najwcześniej ok 10:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Mobilo to jeździj gdzieś tam ja podjade koło 11. Tylko napisz jak cię rozpoznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Będe pod kapeluszem na czarnej szosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 A co Wy spać nie umiecie he he najwcześniej w południe ja się wybieram;) ale na lajtowo w trasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 No wieć startowalśmy dzisiaj spod stadionu GKSu o godzinie 9-tej. My to znaczy Ja, Kashie i nowy kolega z forum. W sumie trzy szosy więc coś juz można bylo pośmigać. Ruszyliśmy na Dobieszowice przez Chorzów i Piekary. W Rogoźniku odbiliśmy na Sączów, później Ożarowice, Zendek i Zadzień. Zaczeliśmy zamykać pętlę przez Mierzęcicice, Przeczyce, Warężyn. Następnie odbiliśmy na pogorię IV, objechaliśmy obie pogorie. Wracajac przez park zielona, Łagisza, Grodziec, Przełajka, park żęsa, Siemianowice, aż w końcu WPKiW. Zrobiliśmy jedną honorową pętlę w parku na zakończenie wyprawy. U mnie licznik wskazywał 116km. Przy średniej 25.5 km/h. Liczyłem że będzie Stu na parku ale nie pojawił się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashie Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Piekny opis tripa, u mnie swiateczny bilans rowerowy : sb-pn - 240 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 A to u mnie 278. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 niezłe dystanse, a wasza ostatnia wycieczka to jedna z moich ulubionych w okolicy tras. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Zendek nadal rozkopany. Ale częściowo drogowcy zaczynają już łatać nowym asfaltem te miejsca. Nadal jednak jest z 20 kilka przeskoków po żwirze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 W sumie fajna trasa jeszcze raz dzięki z Kasi i Adama. Po opowieściach Adama również liczyłem na rundkę z (za ) Stu, ale jeśli nie dziś to pewnie innym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Każdy się chwali to i Ja się pochwalę: sb 56.11 po górach; nd 81,16km, a dziś mocne 123.78km w tempie 27,71km/h (krossik A2) Święta spożytkowane wyśmienicie ps. Adam nie narzekaj na Zendek jak wracaliśmy z Jury to fakt rozkopane ale już mniej niż wcześniej. Ciesz się, że nie widziałeś wcześniej jak to wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.