biker90 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 2i regulaminu, treść usunięta przez moderatora. Sądzę, że i druga jest poza zasięgiem, co szosa to szosa, Potem się ścig zaczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2013 2i regulaminu, treść usunięta przez moderatora. Kolega amadeo przyjeżdża w 2 grupie na "kobyle" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Stu z tego co pamiętam to grupa mtb na końcu zawsze jedzie, powtórzę co szosa to szosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Tak, ale Ci mocniejsi Mtb jada w połowie stawki, a nawet przez 20km w czołówce. Moze niech uczestnik kilku taki spotkań Amadeo powie cos na ten temat, ile ma straty do czołówki i w ktorej grupie najlepszym razem przyjechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Tak, ale Ci mocniejsi Mtb jada w połowie stawki, a nawet przez 20km w czołówce. Moze niech uczestnik kilku taki spotkań Amadeo powie cos na ten temat, ile ma straty do czołówki i w ktorej grupie najlepszym razem przyjechał. Tyle, że na początku wszyscy razem się trzymamy dopiero gdzieś po połowie dystansu ścig się zaczyna i różnicę robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Pomijam ten moment jak dziewczyny prowadzą, bo ja szybciej jadę ze spożywczaka z 8kg jabłek na plecach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A2i Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 pewnie pomyślą: co za palant, jeździ na takim kole, a na bilety mu żal... no właśnie, że nie tylko bogaci oszczedzają na drobnostkach dzięki uniknięciu drobnych wydatków pozwalają sobie na niebylejaki rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Megan23 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Średnia prędkość na IC w pierwszej grupie zawsze w granicach 40km/h mi wychodzi na odcinku od startu ostrego do ostatniego finiszu w Katowicach na Kostuchnie (nie na PG3 tylko tam dalej, na płaskim). Ale trzeba wziąć pod uwagę, że wliczony jest przejazd przez Mikołów, postój na światłach, zwolnienia w Tychach Wilkowyjach ze względu na auta z naprzeciwka . W 1 grupie na MTB bez szans- nie masz przełożeń, żeby dokręcać na zjazdach, za pomnikiem się nie utrzymasz, no chyba, że masz szczęście i nie będzie gazu albo dospawiesz na górce. Ale druga grupa bez problemów jak masz nogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2013 W 1 grupie na MTB bez szans- nie masz przełożeń, żeby dokręcać na zjazdach, za pomnikiem się nie utrzymasz, no chyba, że masz szczęście i nie będzie gazu albo dospawiesz na górce. Ale druga grupa bez problemów jak masz nogę Otóż to, pierwsza gr nawet mi przez myśl nie przeszła, ale dwójeczka jak najbardziej i nie, ze se to wymyśliłem tylko kilka juz osób, ktore ścigaly sie ze mna w parku i były tez na IC, maja porównanie i tak mi zasugerowali Wiecej juz nic nie moge powiedziec w temacie IC dopóki sam nie przejade i zobaczę jak mi wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jedziesz w środę?? Bo może się zjawię jak zaś coś nie wyskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2013 No chce wkoncu pojechać, tylko wiecznie cos mi nie pasi A teraz jak patrzę na prognozę to wtorek, środa deszcze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jutro otwierają stację ELKI imienia Człowieka Legendy-Stujumpera . Będzie się ciężko jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Pech nie odpuszcza, złapałem jakies paskudne przeziebienie, dziś musze odpuścić, a co do jutra to jeszcze nie wiem ale czarno to widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 ktoś dziś śmiga? chyba trzeba będzie przełożyć trening i bicie rekordów..prognoza mało optymistyczna. http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2013090906&row=461&col=215&lang=pl&cname=Katowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 ja odpadam, pogoda nie nastraja na jazdę, a nawet wyjście z pracy/domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Wlasnie miałem pisac, ze trzeba bedzie przełożyć spotkanko bo ja w deszczu nie jeżdżę, zeby rower mi sie nie rozpuscił Najgorsze jest to, ze tak przez calutki tydzień ma byc! Po takiej przerwie to nawet z Toba erzurum na Twoim fulu nie bede miał sie nawet co równać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 tym bardziej, że ja jeżdżę hehehe, właśnie wróciłem z pracy do domu i dlatego tak nieśmiało chciałem przełożyć trening, bo ta droga w deszczu nie należała do przyjemnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2013 No to jestem pozamiatany od dzis tylko po schodach wchodzę zamiast windą... Moze chociaż te 12min zrobię przez to na pętli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 te 12 minut to oczywiście bez roweru a na poważnie, to Stu...ostatnio mojego kumpla na szosie przegoniłeś hehhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Ja sie nie chce chwalić, ale z tego co pamietam to w tym sezonie tylko dwóch gości mnie na szosie odstawilo i jeden na góralu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Przyjemnie się jeździ w deszczu . Dzwięk mokrego asfaltu uspokaja . Zrobiłem 4 kółka by ''nie zastygnąć'' ;p. efekt zadowalający ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 No to jestem pozamiatany od dzis tylko po schodach wchodzę zamiast windą... Moze chociaż te 12min zrobię przez to na pętli ? Rower na plecy i trening wojskowy będzie, a najlepiej to jeszcze druhtem na górę zamiast tej windy Tylko pytanie na którym piętrze mieszkasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Chyba włącze se Euro, zeby popatrzeć jak jeżdżą i potrenuje z nimi na sucho Na parterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 no to jak parter to nici z treningu Szukaj schodów. Na góralu cię gość odstawił ciekawe który? Tylko nie mów, że jeszcze lżejsze koło miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2013 ...ale seksowna sąsiadka mieszka na 10tym! Byl taki jeden, mocny w cholerę, a ja miałem wtedy słabszy dzień co nie zmienia faktu, ze dał mi w kość i odjechał (chyba po 5-6 kółku) tak jak ja zwykle kończę zabawę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.