Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

4 kółka pyknęły spokojnie 3 w towarzystwie kumpeli oraz 1 w towarzystwie StuJumpera :). Lajtowe tempo plus zjazd z parku w stronę domu :D. Było ok :). Dzięki Stu za jazdę i powrót :)

Pozdro dla pani na MTB ,która dzielnie walczyła żeby wyprzedzić ale po drugim kółku zrezygnowała :D

Dzisiaj była pełna saszeta relax full ;) zupełny lajcik! Na początku tylko przez dwa kółka pocwiczylem jedna szosę (@Adam bedziesz pamiętał pewnie, wtedy co wpadles w tygodniu do parku to tez go zajezdzalem :) ) dzis juz wiedział z kim ma do czynienia i po drugim kółku sam zrezygnował... :)

Potem chyba @kashie próbowała mnie gonić :P

A na końcu @spajk mnie dopadł jak juz leżakowalem na ławeczce ;)

@Adam, jutro o ktorej jeździsz?

gonilam Cie zupelnie nieswiadomie, bo sama uciekalam Panu na mtb w niebieskim stroju, dopiero za drugim kolkiem sie zorientowalam  ze to Ty, bo cos mi nie pasilo, ze jechales wczoraj jak baba po bulki, wiec udalo mi sie Cie raz przescignac;p

No Kasia ładnego ma tego Treka.

Dziś byłem po 16-stej dopiero, bo musiałem naprawić Meridę ;).

Nowa przerzutka 105 srebrna. Nowy łańcuch ulterga, nowy hak i linka, no za to można już kupić rower w markecie, tak się kończą wyprawy na hołdy :thumbsup: .

No na parku byłem zrobiłem kilka km. z 60 chyba.

Przygoda na hołdzie była nastempstwem kolizji ze Stu na parku  wtedy musiał się zgiąc hak, i wszytski poszło dalej w momencie wrzucenia na młynek na podjeździe wózek przezutki zachaczył o szprychy no i po ptokach.

Jutro jeżdzę albo wcześnie rano 8-11 albo po 18-stej, bo mam gości.

Jestem zawiedziona ;) 2h kręcenia w parku i nikogo z forum nie spotkałam, albo tez nie byłam świadoma, że kogoś z Was mijam. Był ktoś dziś pomiędzy 13, a 15?

Ja w tych godzinach kręciłem sobie na luzie... 2 godziny bite w parku spędziłem. Czerwony strój BMC Swiss, czarno,czerwono srebrny rower szosowy. :-) Cały czas na pętli.

Jestem zawiedziona ;) 2h kręcenia w parku i nikogo z forum nie spotkałam, albo tez nie byłam świadoma, że kogoś z Was mijam. Był ktoś dziś pomiędzy 13, a 15?

Dokladnie od 13:15 do 15:30 kręciłem tradycyjną pętelke krossik w barwach narodowych , dol krotko czerwono czarne spodenki , gora czarna w tym kask. Stary sciorany plecak. Niebieskie brele przeciwsloneczne ... W weekend jest tyle ludzi , ze trudno ogarnac ;)

Ja w tych godzinach kręciłem sobie na luzie... 2 godziny bite w parku spędziłem. Czerwony strój BMC Swiss, czarno,czerwono srebrny rower szosowy. :-) Cały czas na pętli.

Chyba kojarzę. Masz długie włosy? :D Jak tak to widziałam Cię jak już sobie leżakowałam na trawie ;) 

Jakby co to mnie bardzo łatwo rozpoznać po tygrysie na kierownicy (w sensie takiej piszczałce) :)

Chyba kojarzę. Masz długie włosy? :D Jak tak to widziałam Cię jak już sobie leżakowałam na trawie ;)

Jakby co to mnie bardzo łatwo rozpoznać po tygrysie na kierownicy (w sensie takiej piszczałce) :)

No to przynajmniej raz w niedziele Cie mijalem ( sadzac po tygrysie ;) )przy bocznej bramie do zoo , tzn. jechalas z gorki a ja pod gorke :D

No panowie, powiem wam, ze @kashie całkiem całkiem, ale to naprawde całkiem niezle zapyla na tym turkusowym Treku! Pewnie niejednemu z was by dała ostro popalić, szczególnie na podjezdzie! :)

Ponad trzy, a moze cztery kółka musiałem ja gonić, az mi sie dopiero udało ja złapać :) (miała chyba z 2km przewagi jak zaczynałem)

Jeszcze nie spotkałem w parku dziewczyny, która by takie tempo nadawała! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...