biker90 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 buhahahaha Stu- wprowadzasz nerwową atmosferę w parku widać! Twoja osoba tak działa, że bez epitetów grzecznościowych się nie obchodzi teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 4 kółka pyknęły spokojnie 3 w towarzystwie kumpeli oraz 1 w towarzystwie StuJumpera . Lajtowe tempo plus zjazd z parku w stronę domu . Było ok . Dzięki Stu za jazdę i powrót Pozdro dla pani na MTB ,która dzielnie walczyła żeby wyprzedzić ale po drugim kółku zrezygnowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Jestem już w domu. Jutro może będę naprawiał moją Meridę Waleczną. Strzeżcie się zatem hałdy. Ale w parku się pojawię. Taa, przesiadka na inny rower wcale nie oznacza, że będzie jeździł szybciej, wiem to z autopsji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Dzisiaj była pełna saszeta relax full zupełny lajcik! Na początku tylko przez dwa kółka pocwiczylem jedna szosę (@Adam bedziesz pamiętał pewnie, wtedy co wpadles w tygodniu do parku to tez go zajezdzalem ) dzis juz wiedział z kim ma do czynienia i po drugim kółku sam zrezygnował... Potem chyba @kashie próbowała mnie gonić A na końcu @spajk mnie dopadł jak juz leżakowalem na ławeczce @Adam, jutro o ktorej jeździsz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashie Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 gonilam Cie zupelnie nieswiadomie, bo sama uciekalam Panu na mtb w niebieskim stroju, dopiero za drugim kolkiem sie zorientowalam ze to Ty, bo cos mi nie pasilo, ze jechales wczoraj jak baba po bulki, wiec udalo mi sie Cie raz przescignac;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 @kashie jeździsz na takim turkusowym Trecku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Kręci ktoś w parku jutro po południu? Będę akurat w Katowicach i chętnie bym z kimś parę pętli przejechała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashie Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 @kashie jeździsz na takim turkusowym Trecku ? tak, to ja;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 No Kasia ładnego ma tego Treka. Dziś byłem po 16-stej dopiero, bo musiałem naprawić Meridę . Nowa przerzutka 105 srebrna. Nowy łańcuch ulterga, nowy hak i linka, no za to można już kupić rower w markecie, tak się kończą wyprawy na hołdy . No na parku byłem zrobiłem kilka km. z 60 chyba. Przygoda na hołdzie była nastempstwem kolizji ze Stu na parku wtedy musiał się zgiąc hak, i wszytski poszło dalej w momencie wrzucenia na młynek na podjeździe wózek przezutki zachaczył o szprychy no i po ptokach. Jutro jeżdzę albo wcześnie rano 8-11 albo po 18-stej, bo mam gości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashie Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 dzieki Adam, rower rowerem, najwazniejsze ze noga coraz mocniejsza no i ze mamy juz czas letni;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 tak, to ja;p Widziałem Cię jak biegałem (niebieska koszulka) - w ogóle już któryś raz Cię widzę jak kręcisz, ale zawsze akurat nie na rowerze jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashie Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 heh, sami swoi, to fajnie:) pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Jestem zawiedziona 2h kręcenia w parku i nikogo z forum nie spotkałam, albo tez nie byłam świadoma, że kogoś z Was mijam. Był ktoś dziś pomiędzy 13, a 15? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Teraz w weekendy to w parku juz nie ma sensu krecic bo naprawde jest za tłoczno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Teraz w weekendy to w parku juz nie ma sensu krecic bo naprawde jest za tłoczno... Na jeżdżenie 35km/h na pewno Moim tempem nie było tak źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Jestem zawiedziona 2h kręcenia w parku i nikogo z forum nie spotkałam, albo tez nie byłam świadoma, że kogoś z Was mijam. Był ktoś dziś pomiędzy 13, a 15? Ja w tych godzinach kręciłem sobie na luzie... 2 godziny bite w parku spędziłem. Czerwony strój BMC Swiss, czarno,czerwono srebrny rower szosowy. :-) Cały czas na pętli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Teraz w weekendy to w parku juz nie ma sensu krecic bo naprawde jest za tłoczno... Młynek i w teren uderzamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woodu16 Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Jestem zawiedziona 2h kręcenia w parku i nikogo z forum nie spotkałam, albo tez nie byłam świadoma, że kogoś z Was mijam. Był ktoś dziś pomiędzy 13, a 15? Dokladnie od 13:15 do 15:30 kręciłem tradycyjną pętelke krossik w barwach narodowych , dol krotko czerwono czarne spodenki , gora czarna w tym kask. Stary sciorany plecak. Niebieskie brele przeciwsloneczne ... W weekend jest tyle ludzi , ze trudno ogarnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Ja w tych godzinach kręciłem sobie na luzie... 2 godziny bite w parku spędziłem. Czerwony strój BMC Swiss, czarno,czerwono srebrny rower szosowy. :-) Cały czas na pętli. Chyba kojarzę. Masz długie włosy? Jak tak to widziałam Cię jak już sobie leżakowałam na trawie Jakby co to mnie bardzo łatwo rozpoznać po tygrysie na kierownicy (w sensie takiej piszczałce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 No tak, tak - długie, wyłażą spod kasku. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woodu16 Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Chyba kojarzę. Masz długie włosy? Jak tak to widziałam Cię jak już sobie leżakowałam na trawie Jakby co to mnie bardzo łatwo rozpoznać po tygrysie na kierownicy (w sensie takiej piszczałce) No to przynajmniej raz w niedziele Cie mijalem ( sadzac po tygrysie )przy bocznej bramie do zoo , tzn. jechalas z gorki a ja pod gorke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Bo my jeździmy w stronę przeciwną do ruchu wskazówek zegara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 No panowie, powiem wam, ze @kashie całkiem całkiem, ale to naprawde całkiem niezle zapyla na tym turkusowym Treku! Pewnie niejednemu z was by dała ostro popalić, szczególnie na podjezdzie! Ponad trzy, a moze cztery kółka musiałem ja gonić, az mi sie dopiero udało ja złapać (miała chyba z 2km przewagi jak zaczynałem) Jeszcze nie spotkałem w parku dziewczyny, która by takie tempo nadawała! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Mysle, ze niejeden moze sie zdziwic jak niektore dziewczyny wymiataja. Tylko dlaczego jest ich tak bardzo malo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 No ja dzisiaj rowerowiczkę-forumowiczkę na niebieskim Treku spotkałem biegnąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.