Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzięki chłopaki za pomoc. Bez Was nic bym nie zrobił. Macie u mnie wielkie piwo podczas następnej ustawki na parku. :thumbsup:

Szczęśliwie dotarłem, łańcuch nie spadł.

Ładna lekcja pokory była na hałdzie. :sick:

Napisano

Dzięki również, zacnie było!

Wyszło że Stu nie wszędzie jest pierwszy  :teehee:  Park to wasza domena, za to nasza to hałdy i teren

Piwo powiadasz, do parku mnie nie zaciągniesz, nie mój klimat, na samym wjeździe chce już dać nogę w tył zwrot.

Masakrycznie tam się jeździ między tymi ludźmi. Co mnie najbardziej dziwi to to, że Stu jeździ tam bez hamulców, a jakby coś mu wybiegło to placek byłby na asfalcie  :sweat:

Relacja -->> http://gizmo201.bikestats.pl/1115172,3-x-Halda.html

ps. Adam następnym razem weźmiesz górala chyba co nie :icon_exclaim:  :icon_question:  A może przełajówką chcesz się bujać albo ostrym  :thumbsup:

Napisano

Raczej tak. :sick:

Następny weekend raczej spędzę na góralu. Bo w sumie wracam z delegacji dopiero w piątek późnym wieczorem i nie będzie kiedy naprawić szosy.

Mogę zatem jechać w teren coś z Wami popsuć.

Napisano

Dla mnie bylo bomba!!

Ubawilem i usmialem co nie miara jak Adam robił singla-wkoncu marzył o jeździe na ostrym i mu sie dzisiaj udało :P

Trza znowu dokrecic se młynka z przodu :) i mozna smigac w terenie!

Napisano

Jeszcze może uda się Was sprowadzić na dobrą drogę ;)

Nie ma też co ukrywać, że my znamy te tereny, jak Wy parkową ścieżkę rowerową, ale widać nie zraziliście się i fajnie. Może i w góry uda się Was wyciągnąć, na jakaś lajtową trasę ?

@ Stu

http://www.ggtrading.pl/glowna.htm --> firma robiąca uszczelki na zamówienie. Nie będzie problemu z dorobieniem, jeśli dasz im wymiary, lub oryginał na wzór.

Napisano

Ciekawe, czy ta firma detalicznie pare sztuk tez zrobi, czy od razu 1000 trza bedzie wziac? :(

Sie zobaczy :)

Za tydz jak bedziecie cos łorganizowac to tez chętnie wskocze na wypad... Tylko wlasnie te hample, ale cos wymyśle :)

Oczywiscie dzięks za wypad i nowy teren ;)

Napisano

Martin :

jak pobijesz 63 km/h z hałdy w dół jesteś dobry ;) Teren jest fajny do jazdy, można się podszkolić technicznie.

Stu :

Robią uszczelki na indywidualne zamówienie, więc nie powinieneś mieć problemu. Heble rób, bo szkoda Cię na zjazdach zostawiać, a bez problemu byś wszystko zjechał.

Napisano

Martin :   jak pobijesz 63 km/h z hałdy w dół jesteś dobry Teren jest fajny do jazdy, można się podszkolić technicznie.  

Zabawy w pobijanie Vmax skończyłem już jakieś 15 lat temu ;) Jak za tydzień pogoda dopisze to jestem na tak, a Ty się szykuj na Dolomity na sobotę ;)

Napisano

Napisałem ot tak ;) Aktualnie Tomek pobija sam swoje rekordy ... Ostatnio było 51, Grzegorz miał 49, a dzisiaj Tomek wyciągnął 63. A wiem, że na zjazdach sobie lubisz polecieć ;]

Przyszły weekend mam rodzinny i jedynie w niedzielę uda mi się wygospodarować chwilę czasu. Dolomity znam i jest tam czego się przestraszyć.

@ Adam

No widzisz, trochę dalej, niż park, a wydaje mi się, że znacznie lepiej ;)

Napisano

Ja potrafie daleko jeździć, ale nie po takich wertepach :thumbsup: . Po parku śmigam z wielu powodów, ogolnie chodziło o trening. Jak miałem górala to też jeździłem po lasach, ale to co Wy robicie to zupełnie inna bajka. Szczególnie ten zjazd Tomka. 63 na godzinę to na asfalcie trza przycisnąc a tu 3 sekundy i jest. Grawitacja :thumbsup: .

Napisano

To nie jest to samo Marcin, zobaczysz obadasz i wymiękniesz! 63 na h rekord jest Tomkowy, kto dziś był ten może powiedzieć, że trzeba mieć całkowite klapki na oczach by to zjechać z jeszcze dokręcaniem podczas zjazdu  :teehee:

Napisano

He he, coraz większe ciśnienie panuje w parku...

Dzis by mnie jeden koleś na szosie o mało co nie pobił bo...przegrał 3ci raz z rzędu na podjezdzie :) :)

Nie wiem, czy to taki obciach przegrać z MTB w dodatku ze mna ;) ?

Suma sumarum, koleś w tamtym sezonie i jeszcze wczesniej cały czas smigal na góralu,(zaznacze, ze dobrze jezdzi) moze myślał, ze jak zrobi przesiadke na szosę to wkoncu mi dokopie :P ???

Proponuje lepiej popracować w zimie nad noga i plucem objetosciowo, to nie trzeba bedzie rzucać mięsem na trasie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...