Stujumper Napisano 30 Marca 2014 Autor Napisano 30 Marca 2014 Chłopy jak któryś ma pompke do amortyzatora to prosilbym o zabranie na trasę
DEVILEK Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Stu Pompkę mam i zabiorę, bo nie jesteś jedynym, który będzie potrzebował.
AdamJedzie Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Dzięki chłopaki za pomoc. Bez Was nic bym nie zrobił. Macie u mnie wielkie piwo podczas następnej ustawki na parku. Szczęśliwie dotarłem, łańcuch nie spadł. Ładna lekcja pokory była na hałdzie.
DEVILEK Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Dzięki Panowie, było bardzo fajnie. Poznaliście nowe ścieżki, a my potrenowaliśmy na stałej trasie. http://devilek.bikestats.pl/1115306,74-Po-haldach-z-ekipa.html Adam, nie masz za co dziękować A, że będzie lekcja pokory, to dobrze wiedzieliśmy od początku
biker90 Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Dzięki również, zacnie było! Wyszło że Stu nie wszędzie jest pierwszy Park to wasza domena, za to nasza to hałdy i teren Piwo powiadasz, do parku mnie nie zaciągniesz, nie mój klimat, na samym wjeździe chce już dać nogę w tył zwrot. Masakrycznie tam się jeździ między tymi ludźmi. Co mnie najbardziej dziwi to to, że Stu jeździ tam bez hamulców, a jakby coś mu wybiegło to placek byłby na asfalcie Relacja -->> http://gizmo201.bikestats.pl/1115172,3-x-Halda.html ps. Adam następnym razem weźmiesz górala chyba co nie A może przełajówką chcesz się bujać albo ostrym
AdamJedzie Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Raczej tak. Następny weekend raczej spędzę na góralu. Bo w sumie wracam z delegacji dopiero w piątek późnym wieczorem i nie będzie kiedy naprawić szosy. Mogę zatem jechać w teren coś z Wami popsuć.
Stujumper Napisano 30 Marca 2014 Autor Napisano 30 Marca 2014 Dla mnie bylo bomba!! Ubawilem i usmialem co nie miara jak Adam robił singla-wkoncu marzył o jeździe na ostrym i mu sie dzisiaj udało Trza znowu dokrecic se młynka z przodu i mozna smigac w terenie!
biker90 Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 i hamulce Max jeszcze zrób bo zabijesz kogoś na zjeździe jeszcze lub w parku
DEVILEK Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Jeszcze może uda się Was sprowadzić na dobrą drogę Nie ma też co ukrywać, że my znamy te tereny, jak Wy parkową ścieżkę rowerową, ale widać nie zraziliście się i fajnie. Może i w góry uda się Was wyciągnąć, na jakaś lajtową trasę ? @ Stu http://www.ggtrading.pl/glowna.htm --> firma robiąca uszczelki na zamówienie. Nie będzie problemu z dorobieniem, jeśli dasz im wymiary, lub oryginał na wzór.
MartinH Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Muszę się wkońcu wybrać z Wami na te hałdy bo coś czuję, że spodobałoby mi się tam
Stujumper Napisano 30 Marca 2014 Autor Napisano 30 Marca 2014 Ciekawe, czy ta firma detalicznie pare sztuk tez zrobi, czy od razu 1000 trza bedzie wziac? Sie zobaczy Za tydz jak bedziecie cos łorganizowac to tez chętnie wskocze na wypad... Tylko wlasnie te hample, ale cos wymyśle Oczywiscie dzięks za wypad i nowy teren
DEVILEK Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Martin : jak pobijesz 63 km/h z hałdy w dół jesteś dobry Teren jest fajny do jazdy, można się podszkolić technicznie. Stu : Robią uszczelki na indywidualne zamówienie, więc nie powinieneś mieć problemu. Heble rób, bo szkoda Cię na zjazdach zostawiać, a bez problemu byś wszystko zjechał.
AdamJedzie Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Ja zasadniczo jak mówiłem, nie jeżdzę w terenie od dawna. Ale po tym co dziś zobaczyłem... Pomyśli się, jak znajdziemy czas.
MartinH Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Martin : jak pobijesz 63 km/h z hałdy w dół jesteś dobry Teren jest fajny do jazdy, można się podszkolić technicznie. Zabawy w pobijanie Vmax skończyłem już jakieś 15 lat temu Jak za tydzień pogoda dopisze to jestem na tak, a Ty się szykuj na Dolomity na sobotę
DEVILEK Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Napisałem ot tak Aktualnie Tomek pobija sam swoje rekordy ... Ostatnio było 51, Grzegorz miał 49, a dzisiaj Tomek wyciągnął 63. A wiem, że na zjazdach sobie lubisz polecieć ;] Przyszły weekend mam rodzinny i jedynie w niedzielę uda mi się wygospodarować chwilę czasu. Dolomity znam i jest tam czego się przestraszyć. @ Adam No widzisz, trochę dalej, niż park, a wydaje mi się, że znacznie lepiej
AdamJedzie Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Ja potrafie daleko jeździć, ale nie po takich wertepach . Po parku śmigam z wielu powodów, ogolnie chodziło o trening. Jak miałem górala to też jeździłem po lasach, ale to co Wy robicie to zupełnie inna bajka. Szczególnie ten zjazd Tomka. 63 na godzinę to na asfalcie trza przycisnąc a tu 3 sekundy i jest. Grawitacja .
Stujumper Napisano 30 Marca 2014 Autor Napisano 30 Marca 2014 Jak dla mnie to wjazd na ta hołde to pikus w porównaniu z tym zjazdem z niej z pred.63km/h Masakra!!!
biker90 Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Plan Tomek ma na 80 na h z hałdy, warto jechać by to zobaczyć
MartinH Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Filip, a tam teren jest równy czy coś ala "dziury" jak zjazd z Góry Siewierskiej?
MartinH Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Filip, a tam teren jest równy czy coś ala "dziury" jak zjazd z Góry Siewierskiej?
biker90 Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Tam gdzie zjeżdżamy w miarę równy, chodź Ja po 30 na h klamki naciskam i ni hu hu więcej nie wyciskam z zjazdu
MartinH Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 Czyli nie ma tak źle, z Siewierskiej miałem 55 km/h więc i pewnie tutaj dałby radę. Przyjedziemy. Zobaczymy
biker90 Napisano 30 Marca 2014 Napisano 30 Marca 2014 To nie jest to samo Marcin, zobaczysz obadasz i wymiękniesz! 63 na h rekord jest Tomkowy, kto dziś był ten może powiedzieć, że trzeba mieć całkowite klapki na oczach by to zjechać z jeszcze dokręcaniem podczas zjazdu
Stujumper Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Napisano 3 Kwietnia 2014 He he, coraz większe ciśnienie panuje w parku... Dzis by mnie jeden koleś na szosie o mało co nie pobił bo...przegrał 3ci raz z rzędu na podjezdzie :) Nie wiem, czy to taki obciach przegrać z MTB w dodatku ze mna ? Suma sumarum, koleś w tamtym sezonie i jeszcze wczesniej cały czas smigal na góralu,(zaznacze, ze dobrze jezdzi) moze myślał, ze jak zrobi przesiadke na szosę to wkoncu mi dokopie ??? Proponuje lepiej popracować w zimie nad noga i plucem objetosciowo, to nie trzeba bedzie rzucać mięsem na trasie...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.