Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

He he @wojciecho bo z nami to generalnie tylko z górki da sie pojeździć, No przynajmniej ze mna, bo tam włączam zupełnie na luz ;) za to @adam jedzie z góry jak szalooony! :)

Dzisiaj była pauza i dwa następne dni tez, bo moj spec nie lubi wody :P a nogi wołają: daj dychnąć!

Szalony. :whistling:  Na parku sie nie da rozpędzić bo jest strach. Za dużo dziur i przeszkód typu piesi, dzieci i psy. Z górki to dziś cisłem, dwa razy ponad 80 bylo. Zato na podjazach wyprzedzają mnie kolarze 2 razy odemnie starsi. Zapuściłem się i to zdrowo. Czas zacząć cwiczyć na trasie. Park ogranicza rozwój nogi.

Adam pocwicz na trasie przez miesiąc, wzmocnij udo i wpadnij do Parku na sprawdzian! Ja juz "nogi" nie rozwine, ale sprawdzic Cie zawsze moge jaki zrobisz progres :)

Albo jeszcze lepiej, pocwicz jakis dobry podjazd na trasie, tak zebys czuł sie tam mocny, a ja przyjade i Cie sprawdze na tym podjezdzie... :P

Stu ; nie ma takiej opcji, abyś wjechał z średniej tarczy na hałdę. Baa, powiem więcej, nie wydaje mi się, abyś podjechał jeden z dwóch pierwszych podjazdów, chociaż można by się o to pokusić. Trzymam za słowo ;), poczekam do czasu, aż teren przeschnie.

@devilek

Mozesz zapodac tu jakas fotkę tego podjazdu na te hołdy...?

Bo z tego co udało mi sie znalezc w necie to Wy se chyba jaja robicie, ze tam nie wjade z blata 32t...

Przeciez to jest mala górka na która jak sie zepniesz to wjeżdżasz na jednym wdechu!

No to dobre zdjęcia znalazłem to ta sama hołdka jest :)

Hmmm, ja w terenie nie jeżdżę w ogóle, ale jak patrzę na ta górkę to az chce sie ja wciągnąć nosem na śniadanie ;) ładnie ubita ściecha!

Jak tylko bedzie tak sucho jak na tym zdjęciu to sie spotykamy i pokaże Wam jak sie wjeżdża na 32t z przodu.

Nie wiem, na oko 20-30sekund i podjechane bedzie...

Stu ale bażant to pikuś jest w porównaniu z podjazdem pod hałdy na krechę. Nie ma co porównywać lichej pętelki w parku do terenu.

ps. Jest jeszcze jeden podjazd też fajny pod hałdę Panewnicką, ale tam to chłopaki enduro zjeżdżają więc o podjeździe nie ma co tam marzyć, Devil wiesz o który mi chodzi ten co staliśmy wtedy i zastanawialiśmy czy ktoś jest na tyle chory w ogl by próbować nawet 

Widzę mocne zaparcie na podjazd z 32T ;) Niech się już ciepło robi, bo wszyscy z ciekawości umierają :D Na sobotę zapowiadają słoneczną pogodę ...

Czekamy czekamy Stu co pokażesz nam, jak się podjeżdża. Oby się nie skończyło na kozakowaniu tylko  :laugh:

Moje wypowiedzi nie maja na celu żadnego kozaczenia, ja po prostu znam swoje możliwości.

Fakt jest taki, ze tych hołd nigdy na oczy nie widziałem, a zdjęcia pewnie troche zakłamują ostrość tego podjazdu...ale dziwi mnie troche czemu wszyscy jednogłośnie twierdzicie, ze nie ma szans tam podjechać na środkowym blacie???

A ile razy pod rząd tam da sie wjechać? Próbował ktos?

Powiem tak ci Stu ja tam może z 1 raz wjechałem na Murckowską pod krechę na x prób, a wierz dużo ich było, zrywa koło i nici z podjazdu.

Na hałdę w Kostuchnie ciut lepiej bo aż bajeczne 4 razy podjechałem też na x prób, a dość często tam bywam! Na hałdę Panewnicką ten podjazd co chłopaki z enduro zjeżdżają nawet nie próbowałem- szaleńcem nie jestem, ten drugi podjazd to się da tam podjechać kiedyś był łatwiejszy póki na motorach tam nie zaczęli jeździć

Fakt jest taki, ze tych hołd nigdy na oczy nie widziałem, a zdjęcia pewnie troche zakłamują ostrość tego podjazdu...

Zdjęcia nie oddają tego jak jest naprawdę, dużo spłaszczają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...