Stujumper Napisano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Ile wam wczoraj wyszło w sumie, jak się żegnaliśmy co mówiłeś o 80km A wiesz co, nawet nie wiem bo wczoraj to za duzo razy sie zatrzymywalismy i nie patrzyłem na srednia bo była by nieobiektywna ale moze Amadeo cos sie wypowie-spojrzałes ile bylo? @A2i Od pon do piątku to w parku, a w weekendy czasami taka objazdówka po rejonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Dajcie spokój już, niszczycie kolejny wątek. Chcecie poglądy powymieniać to na PW może, nie tu. Nie każdy chce czytać wasze bzdety i kłótnie. Mówisz Stu 5 x 80-100km robisz w tym tygodniu na tych pętlach SZALOOOONY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A2i Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 A wiesz co, nawet nie wiem bo wczoraj to za duzo razy sie zatrzymywalismy i nie patrzyłem na srednia bo była by nieobiektywna ale moze Amadeo cos sie wypowie-spojrzałes ile bylo? @A2i Od pon do piątku to w parku, a w weekendy czasami taka objazdówka po rejonie objazdówka tzn ? gdzie kręcisz poza parkiem ? p.s. inwigilacja wątku (czysta komuna) widzę trwa i pewnie zostanie zamkniety bo koledzy jednak nie wytrzymuja presji "reputacji" i dalej ciagną temat w naszym wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2013 objazdówka tzn ? gdzie kręcisz poza parkiem ?Czasami Swierklaniec, Chudow, Mikolow, Rybnik, Gliwice, Piekary, Zabrze, Halemba, gdzie mie nogi poniosą Acha dodam, ze tylko asfalt! Ps. Amadeo Robimy dzisiaj ta trasę IC, bo moze wkoncu sie wybiore? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Posprzątałem wątek, rozdałem ostrzeżenia, jeśli sytuacja się powtórzy, to mam już kandydatów do opuszczenia forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A2i Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 nooo nareszcie posprzątane dodam, ze tylko asfalt! stu skusiłbyś się na wyjazd w góry tam jest prawie jak w parku chorzowskim są drzewa, ale mniej ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 stu skusiłbyś się na wyjazd w góry tam jest prawie jak w parku chorzowskim są drzewa, ale mniej ludzi i zawsze też pętle robimy nawet jest trudniej jak jest wycinka wtedy można potrenować lawirowanie prawie jak między ludźmi w chorzowskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A2i Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 i zawsze też pętle robimy no właśnie czsem to jest długa pętla, a czasem długa "prawie" prosta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Pomyslimy panowie, bo jak juz wam wspominałem to moj lewy nadgarstek po trzech zlamaniach jest zle zarośnięty i cholerny ból mi dokucza na takich trasach hopkowatych itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 tylko w górach robicie jedną pętle, stu by się źle czuł jak po przyjeździe do domu miałby świadomość zrobionej jednej pętli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A2i Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 tylko w górach robicie jedną pętle, stu by się źle czuł jak po przyjeździe do domu miałby świadomość zrobionej jednej pętli dobre !!!! :D no to wymyślimy trasę w górach gdzie zrobimy kilka pętelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2013 tylko w górach robicie jedną pętle, stu by się źle czuł jak po przyjeździe do domu miałby świadomość zrobionej jednej pętli Taaa, to na dobitke zachaczylbym o Skalke(MOSiR w Swionach ) tam pętla ma w zależności, czy na stadionie-600m, czy wokół stawu-1000m i norma bedzie zrobiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Zbyt szybko by się zmachał, a to tylko jedna pętla albo aż jedna pętla. Cóż poradzić jak by się wybrał z nami w góry to chyba by po nocy normę wyrabiał potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 a tak na poważnie, na najbliższym treningu na pętli, można się ugadać na górski wyjazd ..może rychlebskie ścieżki..tam można zrobić kilka pętli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Dogadać to się można w wątku Bikersi wtedy więcej osób może pojedzie. Ty erzurum z nami już ileś razy się napalałeś i nic z tego nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 ani razu, wstępnie szykuje się na 14, bo do tej pory weekendy miałem zajęte. raczej doradzałem którędy jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A2i Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 ani razu, wstępnie szykuje się na 14, bo do tej pory weekendy miałem zajęte. raczej doradzałem którędy jechać tak, tak na 14 się szykuj ale o tym to w bikersi zapraszaja podyskutujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Proponuję pętle beskidzką ! Wariant 80 lub 160 km - akurat na pare kółek ))) Max, niestety mój pracodawca pokrzyżował mi plany i na traske IC moge sie wybrać najwcześniej jutro ok 16 - zreszta moze jestwiecej osób chetnych? Planowana średnia ok 30 Wczoraj wyszło mi 56 km i średnia 31,5, przedwczoraj 72 i srednia 31.3. MAX, pamietaj że co 10 kkm wymiana oleju, bo rozrząd strzeli !! ))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2013 a tak na poważnie, na najbliższym treningu na pętli, można się ugadać na górski wyjazd ..może rychlebskie ścieżki..tam można zrobić kilka pętli Oj, juz przestańcie z tymi pętlami Na taki wypad to bym sie nawet pisał, ale to tak minimum ze 100km musiało by wpaść, zebym se dziennej średniej nie zaniżyl A jakie warunki panują w tych naszych przewozowych PKP, bo nie chciałbym se maszyny poobijac ? Z innej beczki, to nie jestem juz studentem i nie mam zniżek na bilety, a cała kasa leci w sprzęt i lepiej byłoby od startu do mety tylko na rowerze ha ha ha (pewnie pomyślą: co za palant, jeździ na takim kole, a na bilety mu żal... ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 średnia 30 w górach to byłbyś lepszy od naszych zawodowców Druga Włoszczowska albo lepiej jeszcze tak pomyślą hehe Max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2013 2i regulaminu, treść usunięta przez moderatora. Biker, amadeo mówił o planowanej średniej na trasie Katowickiej IC, a ni w górach! @amadeo Nawet i dobrze sie składa, to dzis sobie dychne, bo czuje jak uda juz bolą. A jutro chetnie sie wybiore o tej 16ej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 2i regulaminu, treść usunięta przez moderatora. Aha Realne, a nawet wyższa możliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2013 2i regulaminu, treść usunięta przez moderatora. Pewex, ze możliwa! Bo kolega amadeo na ostatnim, czy przedostatnim IC miał cos kolo 37km/h srednia!!! A jechał na tej "kobyle" co wczoraj widzieliście w parku...jak dla mnie to świetny wyczyn!!! A teraz, tzn jutro chcemy sobie tak dla treningu pojechać ta trasę ze srednia lajtowa ok 30km/h , więc jeśli ktos ma ochotę to zapraszamy na jutro, bedzie dobry FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Ciekawe ile tam w czołówce mają w tej pierwszej grupie na iC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2013 2i regulaminu, treść usunięta przez moderatora. Cos kolo 39km/h z tego co mi sie o ucho obilo Na chwile obecna pierwsza gr jest poza moim zasięgiem. No chyba, ze bym miał szosę to lajtowo bez spiecia bym sie utrzymał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.