erzurum Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Królu, może powoli jakieś podsumowanie sezonu? Jakie nowe rekordy w parku, nie jeździłem już tam prawie rok więc nie jestem na bieżąco:) Mi Stujumper zaimponował tym, że nie będąc w górach ani razu zrobił przewyższenia 100 000 m i to jeszcze nie koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 21 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2016 W tym sezonie to w parku głównie rozjazdy były, raz mocniej pojechana pętla https://www.strava.com/segments/7845174?filter=overall ale najbardziej zadowolony jestem z tego KOMa https://www.strava.com/segments/12896096?filter=overall Rower oczywiście MTB bez SPDków Co do przewyższenia to myśle, że 20k jeszcze wpadnie, wszystko zależy od pogody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Kurcze Stu Ty masz tyle komów, że ja nawet na nie już nie zwracam uwagi ale ten na Grodźcu naprawdę robi wrażenie. Czy na przyszły sezon w parku zaopatrzysz się w pedały zatrzaskowe popularnie zwane spd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 21 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Za czymś trzeba gonić...jak nie za zającami to za KOMami. Taka karma Myślę o tych zatrzaskach cały czas jak i o szosie zresztą Zobaczymy co z tego wyjdzie? ...podobno szosa i spd nic nie dają...tak piszą znawcy z forum, więc szybciej jezdzić nie bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario1978 Napisano 4 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 ps. Dawno nie było żadnych statystyk, predkosci podawanych w wątku...to na pisze tylko, że teraz smigam ze srednia 38,5km/h na 50km rzecz jasna na MTB dalej na zwykłych platformach tyle, że na 29erze. Takie średnie to tylko poprzez "kręcenie" wytrenowałeś, czy robisz również trening/ćwiczenia na siłowni/w domu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 5 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Tylko kręcenie i to bez jakiegokolwiek planu treningowego. Siłownia domowa, ale tylko pakiet plażowy, czyli biko triko i piersiowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.