Stujumper Napisano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Chłopaki tera trenują w górach, bo tam podobno lepszy hematokryt idzie zrobić hehe , a ja po zrobieniu 200KOMów przeszedłem na rente inwalidzką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario1978 Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 puk puk... jest tam kto?! ostatni wpis 1 lutego, mamy 28.03 czas "odświeżyć" temat. czy ktoś planuje późnymi popołudniami, ok. 18-ej lub później "wielkie pętle" po parku? dzisiaj miałem przyjemność pokręcić się po parku, najpierw 4 pętle samodzielnie, a potem 3 kółka z 3 osobami - dwóch na kolarkach i jeden na góralu. Dopiero wtedy przez te 3 kółka doświadczyłem tego, co się nazywa pracą zespołową Czy jest ktoś chętny na wspólne kręcenie po "wielkiej pętli" jak pisałem powyżej? Oferuję tempo 30 lub ciut wyższe, może nie jest wyścigowe, z racji wieku oraz rozpoczęcia treningów jest takie a nie inne, w grupie wiadomo tempo będzie większe. Mam 38 lat, mogę zaoferować 2-3 godzinki kręcenia w takim tempie, dłuższe kręcenie dopiero musi się "wyrobić". Obecnie nie porwę się na trening kolarski w grupie ponad 100km z Infrasettimanale Classico - https://www.strava.com/activities/527110236, szukam chętnych do krótszych treningów po "wielkiej pętli". Chętnych proszę o wpisy, kto i kiedy chce pokręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 no czesc, generalnie aktywność przeniosła się na strave jutro bede kręcił od około 17.30 (pod kapeluszem), średnia własnie około 30, 1-1,5 h Jak cos to dzwoń 663 338 350 Pozdrawiam Amadeo https://www.strava.com/athletes/5265256 (gruby chop w trzepackim stroju na czarnym btwinie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario1978 Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 To wstępnie jesteśmy umówieni jutro pod kapeluszem. ja również na czarnym b-twin, biały kask. piszesz średnia 30, mam nadzieję że dotrzymam tempa, u mnie dzisiaj średnia była niecałe 27, tempo było powyżej 30. w grupie się podciągnie, nawet gdybym się miał "wyłożyć", to te 1-1,5h wytrzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Taa generalnie zamiłowanie do kółek w parku nam zostało i coś tam kręcimy. Jakby nie patrzeć to teraz jest najlepszy okres na jazde w parku(najwięcej zająców sie tam teraz kręci). Na pewno sie tam kiedyś spotkamy Ps. Amadeusz żałuj, ze nie byłeś na Grodzcu dzisiaj...ale był łogień hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario1978 Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 poza zajączkami, również dzisiaj pojawiła się dodatkowa dawka adrenaliny, slalom pomiędzy spacerowiczami @Amadeoooo zobaczyłem Twoją aktywność na strava, jesteś wytrenowany, jak nie dam rady to chociaż będę mieć możliwość spróbować pokręcić się z kimś wytrenowanym, lepsze to dać się "stracić" podczas jazdy aniżeli siedzieć w domu i nic nie kręcić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 uważaj na Stu, on jest jeszcze bardziej wytrenowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 hehe dzieki za reklame Trzeba bedzie kiedyś "wypróbować" te wytrenowanie w górach... Widziałem dzisiaj ten Twój Żar, bardzo dobra lokata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 27 tez może być, byle by w równym tempie pokręcić Stu a Ty jakie plany, wiesz ze jest IC w środe ?:> Noo na Grodźcu już tylko 1:50 CI brakuje do mojego PRa z lutego :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Pewnie wpadne jutro na pare kółek, ale tak bardziej rozjazdowo, bo troche sie ujechałem przez te Święta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Noo ja też na spokojnie jutro ale co najmniej godzinke, to daj znac jak cos ja bede 17.30 kapelusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario1978 Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 27 tez może być, byle by w równym tempie pokręcić Jeżeli nie dam rady Ci dotrzymać tempa, to już więcej nie będę na forum i gdziekolwiek d... zawracać Zawsze możesz odjechać i zapomnieć o tym co było he... uważaj na Stu, on jest jeszcze bardziej wytrenowany o stu to już rok temu czytałem tutaj "ostrzeżenia", że potrafi niejednego uświadomić, że ten drugi musi jeszcze popracować na swoim wytrenowaniem he... dlatego szacun dla niego. do odważnych świat należy, jak z Amadeoooo nie dam rady dotrzymać tempa, obiecuję że już więcej nie będę "naciągać" innych, po prostu trzeba się załapać na kurs z innymi i tyle.... Pewnie wpadne jutro na pare kółek może pokręcisz z nami, wiem że dla Ciebie 27 to jak wrzucenie na luz w samochodzie, cennych rad od wytrenowanych nigdy za dużo. Noo ja też na spokojnie jutro ale co najmniej godzinke Panowie umawiamy się tak, że jak nie dam rady, odpuszczam Was i tyle... Specjalnie nie jedziecie do parku dla mnie, nikt nie powinien być z powodu ewentualnej mojej porażki zawiedziony straconym czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 luźna guma, przecież to pętla więc zawsze można krzaczyć ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Nie bój żaby Mario, na pewno nie bedziemy Ci uciekać Jak sie zgrzejesz troszkę to Ci sie lepiej bedzie spało w nocy hehe Aha i zapomniałem dodać, żebyś nie przejmował sie smarkaniem, smarkaj śmiało-to nawet wskazane jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario1978 Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 byle by w równym tempie pokręcić to powinno być mottem dla każdego, kto chce w parku się "dokleić" do innych. Dzisiaj w czwórkę kręciłem kolejne 3 kółka, wcześniej 4 kółka samodzielnie. Tyle że jak się "dokleiłem" na kolejne 3 kółka, to zaczął się "wyścig"..... każdy z pozostałej trójki chciał każdemu uciec, ciut tam próbowałem "zaproponować zmiany", ale każdy miał inne plany, to i w sumie dla mnie na 7 kółko musiało wystarczyć, miałem 2 godziny kręcenia. Doświadczyłem dzisiaj "ucieczki" z grupy, i najgorszego co może być czyli zrywania tempa.... na pewno nie bedziemy Ci uciekać tego się obawiałem, potwierdziłeś że tak nie będzie, to "spokojna moja rozczochrana" ja nie jestem z tych ludków, co się boją potu i wysiłku, szukam mocnych wrażeń stąd mój "post rozpaczy", abym nie walczył na kółkach sam ze sobą a potem zrywał tempa z innymi, którzy zamiast współpracować w grupie, zrywają tempo aby udowodnić komuś, że są lepsi smarkaj śmiało-to nawet wskazane jest he.... mam chusteczki i nie zawaham się ich użyć, kurcze człowiek jak tylko nabierze tempa, jakoś z nosa zaczyna się lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Jak sie ustawiamy na normalne kręcenie to tak jest i nie ma zadnych szalenst.(no chyba, ze umawiamy sie na lotną premie pod Bazantem i potem czekamy na ostatniego, który stawia piwo ) Co innego jak sie w parku trafi przypadkowo kilku chopa co to każdy mysli, ze jest lokalnym Contadorem to wtedy jest "zabawa" i to jest kwintesencja jazdy w parku jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 bez smarkania nie ma szybkiej jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Hej. Kto się ustawia na kręcenie w parku tj. 17.06?? pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 No i pojeździłeś? jaki czas okrążenia? Chłopaki przenieśli wątek na Stravę, poszukaj profilu Stu, króla WPKiW i tam następnym razem pytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Witam, cześć, sie manko....Wielki Come Back Stu na salony po długiej przerwie...Hehehe Byłem dziś w parku tak żeby se przypomnieć jak to kiedyś sie kręciło...pieszych, rolkarzy, latajacych piesków jak zawsze w brud ale, ale trafił sie w końcu jeden zając co chyba mnie nie znał i chciał sie pościgać na podjezdzie! Normalnie cieszyłem sie jak dziecko jak ogoliłem bażanta pierwszy Tak wiec Panowie jak ktos jezdzi jeszcze po parku to dawac znać w wątku to sie zrobi jakies ustawki ps. Dawno nie było żadnych statystyk, predkosci podawanych w wątku...to na pisze tylko, że teraz smigam ze srednia 38,5km/h na 50km rzecz jasna na MTB dalej na zwykłych platformach tyle, że na 29erze. A teraz śmiało można hejtować!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 podaj lepiej średnie i rekordy w parku aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Stu, słyszałem, że już Cie na IC bez kasku nie wpuszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Tez słyszałem dlatego zacząłem jeździć znowu w parku. @Erzurum wczoraj tak od niechcenia podjazd wzdłuż zoo 2:57s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Teraz to i ja miałbym czas ponżej 3 minut, przynajmniej mam nadzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Hehehe mówisz, ze to nie problem poniżej 3 zejść? Hmmmm.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.