erzurum Napisano 4 Września 2015 Napisano 4 Września 2015 pod górę i na kacu, więc było szybko. To co...jutro Koziegłowy może?
Stujumper Napisano 4 Września 2015 Autor Napisano 4 Września 2015 Mnie to obojętne gdzie, byle pogoda była. Adam coś o Ogrodzieńcu gadał... Pod górę powiadasz...patrze i widzę 23km/h, 25km/h i 23km/h coś mi tu kręcisz hehe
AdamJedzie Napisano 4 Września 2015 Napisano 4 Września 2015 Nie w sobote duży ruch tam. A STU ma tak szeroką kierownice, że auta mogą miec problemy z wyprzedzaniem nas. No mogą być Koziegłowy przez Woźniki, ale to też trasa na niedzielę. Pewnie ktoś z Grodźca też pojedzie jak poprzednio. No można wymyślić Siewierz - Chruszczobród - Wysoką. Albo Bukowno Klucze, bo ani STU ani Erzurum jeszcze nie byli. Tak czy inaczej 120+ bo tyle wynosci GF na STRAVie teraz.
Stujumper Napisano 4 Września 2015 Autor Napisano 4 Września 2015 erzurum, Adaś chce nam dać popalić na podjazdach! Ale sie zdziwi jak Ty po tej Austrii zakręcisz korbą mocniej co? Ps. Adam zmień tego avatara, bo jakoś nie pasujesz do "NAS"! Zobacz...erzurum w kinie, ja na parkingu, a Ty...na rowerze? Przecież my som grupa TRZEPAKI!!! Chociaż nie, w sumie twarzowo to pasujesz hehe sorry, nudzi mi się! A ide nasmarować łańcuch co by szybciej jutro za wami gonić
AdamJedzie Napisano 4 Września 2015 Napisano 4 Września 2015 Ja tak chodzę po ulicy To zróbcie zbiórkę o 10 i podjedź z Erzurumem na przejazd kolejowy na 10:20.
Stujumper Napisano 4 Września 2015 Autor Napisano 4 Września 2015 Ok, bydziemy. Uważaj na spadające meteoryty...
erzurum Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 Stu, to o 10 pod wieżą, przy czym ja z Wami jadę tylko kawałek, odbiję potem na Zendek...pogoda słaba i nie mam tyle czasu, te 120km włączając wizyty w sklepach to będziecie 6h jechać.
Stujumper Napisano 5 Września 2015 Autor Napisano 5 Września 2015 Myśle, że stówka to max co dziś zrobimy, bo mnie też pogoda nie zachęca...3,5h jazdy i 0,5h na dwie pauzy i to wszystko
erzurum Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 standardowa pętla na Zendek wyszła 80km i średnia 31...jutro powtórka? Pytanie czy pogoda pozwoli, może lać.
Stujumper Napisano 5 Września 2015 Autor Napisano 5 Września 2015 Ja bym się pisał, ale tak jak mówisz...pogoda`zadecyduje, a biały karbon szybko sie brudzi...
Stujumper Napisano 6 Września 2015 Autor Napisano 6 Września 2015 Tak, jest większy, jest szybszy i jest mega wygodny co ma dla mnie największe znaczenie, a że nie lubię się chwalić to nie zdradzę co to za sprzęt
AdamJedzie Napisano 6 Września 2015 Napisano 6 Września 2015 Ja jak pod sklepem w Ożarowicach na niego wsiadłem to wcale nie był jakiś dużo większy. To ogromne przednie koło przed kierownicą nieco mnie przeraża jak by człowiek na komarze siedział. Ja dziś może wyjde po obiedzie na rower
lasq Napisano 6 Września 2015 Napisano 6 Września 2015 Czyli mówisz, że muszę się osobiście pofatygowac do Parku, żeby zobaczyć to cudo w akcji? No cóż, może jak w końcu doprowadzę szosę do stanu używalności to się skuszę
Stujumper Napisano 6 Września 2015 Autor Napisano 6 Września 2015 W parku to ja teraz jestem gościem-w sensie baaardzo rzadko bywam Bardziej na jakąś sobotnio-niedzielną zbiórkę byś musiał skoczyć
erzurum Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 napatrzyłem się na mś w Andorze i pojechałem pośmigać nieco mtb po parku. Zmodyfikowałem nieco pętlę triathlonową tak aby była w pełni przejezdna + zahaczyłem o bikepark tutaj nowy segment..polecam, można się fajnie zmęczyć https://www.strava.com/segments/10408594?filter=overall
Stujumper Napisano 7 Września 2015 Autor Napisano 7 Września 2015 Ktoś wie czy w parku dzisiaj polalo? Bo u mnie było oberwanie chmury, ale tera swieci słonko wiec moze da sie cos pokręcic WPKiW??
Stujumper Napisano 12 Września 2015 Autor Napisano 12 Września 2015 Uwaga uwaga! Potrzebny KOŃ na jutrzejszą wycieczke! Bo ja już nie daje rady ciągnąć chłopaków na kole, więc potrzebny zmiennik... Ktoś chętny? Start 11ta z pod wieży. Ps, bedzie można pomacać mój nowy rower
AdamJedzie Napisano 13 Września 2015 Napisano 13 Września 2015 Zdjęcie "konia" czy roweru? Ja będę na przejeździe kolejowym 11:15.
Shmitt Napisano 15 Września 2015 Napisano 15 Września 2015 czy planowana jest jakaś wycieczka w niedzielę ? Tylko znowu nie wiem jak to z Waszymi prędkościami abym niepotrzebnie hamował, nawet nie wiem, jak teraz z iC choć znowu pewnie samotna jazda - za wolno na kolarzy , za szybko dla tych "innych" - w formie zawieszenia.Co do żeber - zrośnięte - chyba - zgrubienie dające wyczuć się , ale dyskomfortu podczas jazdy nie ma.
Stujumper Napisano 16 Września 2015 Autor Napisano 16 Września 2015 Ja o 18ej bede. Szosa, czy góral?
erzurum Napisano 16 Września 2015 Napisano 16 Września 2015 Góral, tempo 27 + wizyty w lesie na zjazdach może i Filip wpadnie. Pod Bażantem o 18, jakbym się miał spóźnić będę pisał. Ciekawy jestem zmian, jakie zaszły w Twoim nowym sprzęcie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.