gari97 Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Pojechał bym z wami w tej bułgari ujowo jak cholera jeździć się praktycznie nie da bo jak się jeździ to ryzykuje się życiem... A żeby przeżyć to trzeba jeździć 25-27 -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 12 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 dziś o 9 pod wieżą w wpkiw start. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 12 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 No ja nie wyrobiłem się. Dopiero po 10-tej byłem dziś gotów. Złapałem chlopaków z Grodźca dziś na Świerklańcu i pojechałem petlę z nimi. No dziś na rozjazd w sumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 12 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Ja z Rafałem ruszyłem o 9, dojechaliśmy do Olsztyna, wpadło 160km ze średnią 29,5 km/h, Świetna trasa, asfalt gładki, pętla większa niż ta w parku obowiązkowo sklep w Koziegłowach i rzut oka na zamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 12 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Ja będę planował trasę na 7 zamków. Na przyszły weekend. Możemy zacząć jak Wy dziś, chociarz twierdze, że to okrężna droga do Koziegłów. Z Olsztyna na Złoty Potok, Później Boblolice, następnie podjazdy w Bliżycach i przez Morsko i Ogrodzieniec. Jak ktoś da radę 190+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ambon Napisano 12 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Wstępnie bym się przejechał taką trasę, choć na takie 190km miło by było w więcej osób jechać, w połowie tygodnia będę mógł się zadeklarować czy mogę się w weekend przejechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogin Napisano 12 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 ja niestety w najbliższe dwa weekendy odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 12 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 a ja 190 + z taką ilością przewyższeń i w temp. 30+ to raczej nie dam rady, ale się pomyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ambon Napisano 12 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Dziś dałeś rade, to plus 40-60km też byś przejechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Szalejecie chopaki! Ja dzis zdycham cały dzien po wczorajszych 170km, ale jak bedzie okazja na jakies KOMy do zrobienia w przyszły week to sie pisze jak najbardziej byle nie zaraz z rana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 12 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Tak luźno wrzuciłem. Ale wiadomo coś się pojedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 12 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 a jak Stu rekordy w parku, poprawiłeś wyczyn Rafała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Ni mom takiej formy, zeby zejść teraz poniżej dychy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 W sobote i niedziele będę sam na Śląsku. Może mógłbym dołączyć do Was? Wiem, że do łykendu daleko, ale może już coś ustawimy? Bardzo chętnie bym Was wreszcie poznał. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 No. Ja i Stu na pewno ruszamy w Sobotę i w Niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 ja bym się pisał na niedzielę, w sobotę ma być bardzo gorąco a ostatnio mocno się przegrzaliśmy. Miło będzie Ciebie Adam poznać, zgadamy się w tym wątku, spotkamy w parku przy wieży tv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Świetnie. Mam czas od rana do wieczora:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Ja bedę układał trase by połączyć tę z ostatniej soboty i z niedzieli w jedną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 ile km? bo już się boję hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 nic nie wyszło z tej Bułgari 90km coś zrobiłem i zapadka przestała działać i nic nie wyszło w poniedziałek muszę to naprawić jak przyjadę. Ktoś jedzie we wtorek jakieś mocne korby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Erzurum ten sklep w Czechach co kupujesz w nim to on ma strone internetową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 poszło na priv...to ile km planujesz Adamie? no i nie ruszajmy o 11 tylko o 8! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Erzurum wyślesz też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoPain Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 PANOWIENapiszcie konkretnie jakie plany na sobotę o której start w jakim kierunku i ile KM chętnie się wybiorę byle nie o 12:00 i nie za dużo bo nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Panowie Dzisiaj o 17ej mała ustaweczka tam na bangowie przed przelajką jak ktoś chce...to przewodnik Adam bedzie demonstrowal sprinty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.