Stujumper Napisano 28 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Teraz to nie, jak juz to o 17ej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ambon Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 17 brzmi ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 to i ja o 17 będę pod wieżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 28 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Ten tego i co robimy? Bo u mnie zachmurzone na całego :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ambon Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Jadymy, o 17 z pod wieży. a i prawdopodbnie bedą jeszcze +2 osoby:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Witajcie, witajcie. Wróciłem z nadmorskich wojarzy. Od jutra mogę pojawiać się na zbiórkach. O ile praca i pogoda pozwolą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 no i pojeżdżone, 60km ze średnią 29, mocny wyszedł z tego rozjazd. Adamie w weekend to się zapowiadają ponownie skoki nad chechłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 28 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Tak w przyszły weekend to ma byc +30st, wiec kierunek Chechlo a w środku tyg to mozna zrobic jakies evening ride albo późny afternoon ride A dzisiaj to sie niezle przetarlem na kilku podjazdach za "fachowcami" tak jak lubię he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ambon Napisano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 No było fajnie choć lekki rozjazd to nie był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,18285273,Rowerem_staranowal_szlaban_w_Parku_Slaskim___Cos_mnie.html#BoxLokKatLink Przyznać się, kto to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 To tam gdzie się spotykamy? No ktoś szerszy w barach z kierownicą jak na herleju faktycznie mógł się nie zmieścić. Wiek tylko przedszkolny więc chyba nikt z naszej paki - trzepaki Wracając do tematu rowerów. Dziś udało mi się ze Stu przejechać kilka km w stronę Zendka zataczając koło Pogorii i Przeczyc. Były też elementy przełajowe jak skakanie przez barierkę z rowerem na tamie. No i oczywiście wspólny mianownik naszych wypraw stanowi Oranżada z Ożarowic. Wpadło z 80 km u Stu ze 100. Średnia jak zawsze 26. Z tego co widzę pogoda zaczyna się klarować więc zapraszamy chetnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ambon Napisano 3 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Dziś ktoś coś lajtowo po południu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 3 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Ja i to na węg tak średnia może być 27 bo będę na treningu jechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 3 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Ja jeżdzę codziennie. Ale na północ. Więc cieżko się zgadać z ludzmi z Katowic. Chociaż STU chętnie się ze mną wybiera a ma do mnie 17 z tego co mówił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 3 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Szło by dzisiaj cos zrobic Adamie, ale tak po 17ej bo kuzwa hica niemożliwa jest, a do tego kółeczko przerzutki mi sie złamało i musze wymienić, a lancuch u...ze ho ho i w ogóle mi sie nic nie chce a i pedał mi sie cos odkręca i oponę tez musze wymienić bo tył łysy bardziej niz mój łeb he he,Oj zeby sie tak chciało jak sie nie chce..! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 3 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Stu chodźcie dziś po parku bo ja jutro wyjeżdżam i nie chce mi się gdzieś dalej jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 3 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 No ja dzisiaj wymieniłem suport. Do tego musiałem kupić klucz bo nie miałem. I zrobiłem jazdę testową i nadal mi coś cyka w rowerze. Można na park, ale będzie tłok. Wole zrobić zbiorke koło przejazdu kolejowego przy Bańgowie/Przełajce, Stu wie gdzie. ps. no by ze Stu będziemy o 18-stej tam koło przejazdu, to znaczy torów już chyba nie ma jest masa kamieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcus.pl Napisano 4 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 ... a ja korzystając z okazji, że jestem w pobliżu Turawy, to wczoraj zrobiłem jedno kółko wokół jeziora, a dziś jazda po lasach, ze wzgledu na upały, plan na wieczór to ponownie objechanie jeziora pomnik mistrza świata Halupczoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 4 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 dla rannych ptaszków, jutro o 6 ruszamy spod wieży, trasa około 100km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogin Napisano 4 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 o to jadę z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 4 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Powodzenia chopaki...ja o 6 rano zamykam dyskoteki Hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 4 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 no to z Danielem może będzie ze czterech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 4 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 To akurat...czteropak w sam raz na taki upał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogin Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 ja jednak odpadam dziś :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 5 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Szkoda Daniel, że nie dołączyłeś bo fajny trening wyszedł, pojechaliśmy przez Zendek do Siewierza i powrót przez Pogorię. Padło 97km ze średnią 30, Filip zamontował lemondkę to ciągnął mnie i Rafała przez większą część drogi hehe. Brawa dla Rafała, bo po wczorajszych zawodach w górach, dziś był w całkiem niezłej formie Szkoda, że zabrakło Adama i Stu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.