A2i Napisano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 zero szkiel, czyściutkie pobocze, wyszło nam 200.1 km, tylko powrót z Krakowa to mordęga przez pierwsze 20km (pod górę pod dość dużym nachyleniem) ale mimo wszystko polecam trasę 94 Jak bym miał jechać na Kraków rowerem to nie wybrał bym drogi 94. Nawet samochodem wole odbijać na skałe. A co dopiero rowerem. Chyba, że wasza grupa lubi ryzykować jazdę poboczem 70km bo ma takie hobby. Ogólnie slaby pomysł jak dla mnie. Dodam, że na poboczu są same szkła i śmieci co wyleciały z głównego nurtu. Na Kraków leciał bym przez Dąbrowę w strone Niegowonic poźniej odbijamy na Błędów i przez Klucze do Olkusza, w Olkuszu kawałek asfaltem przez miasto i odbijamy na Kosmołow. Następnie Skała i Kraków. Jeździłem tak do Krakowa już. W sumie wybrał bym się na Skałe, już dawno o tym myślałem, bo rowerm nie byłem tam z 15 lat. 5:20? Obawiam się ze my o tej porzez dopiero kładziemy się spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 @Stu Jakbyś szukał roweru odpowiedniego: http://demotywatory.pl/4511927/Niewazny-jest-wiek xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 jutro pogoda zapowiada się cienko ale gdzie się ruszyć wypadałoby, może jakaś pętla do 100km? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Marnie to widzę jutro, szkoda brudzić rower... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Chyba chciałeś powiedzieć opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 20 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 No przeciez To jak jedziemy cos dzisiaj czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Ja mogę na 11.30 ale o 14 muszę byćja domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 20 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 11:15 ustawiłem sie z erzurumem poczekamy jak cos, ale sie pośpiesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 byłbym o 11 ale jak tak, to poczekam, 11:15. Nie robimy długiej trasy, pogoda niepewna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Ja nie dam rady w parku coś sam pokręcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 a jednak dałeś radę Michał u mnie 80km ze średnią 29, słońce, deszcz, grad.....ogólnie mimo złej pogody dobry trening. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 20 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Super wycieczka, mimo iż zmoklismy jak psy swietnie sie jechało...warto było. Jak mnie sie nie chce teraz tych opon zmieniać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Super wycieczka. Kto nie był ten niech płacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 a dzisiaj chyba przerwa i czas na wypucowanie koła. Leje i zimno i raczej nie ma sensu gdziekolwiek jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 21 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Mój juz wypucowany czeka na słońce @erzu te kominy to dla kominiarzy, czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 a nie wiem, są tanio to niech biorą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 czas w weekend wrócić na szosę, ktoś chętny na 100km w tempie 29 start z rana w sobotę? Stu, dasz radę ruszyć 9:30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Jedziem z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Jak odstawie juz dzisiaj browar to powinienem dac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 ok, więc 9:30 trasę jutro obcykamy. Pogoda ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Dzięki Panowie, 105km na liczniku i średnia 32,5, Tworóg objechany, Stu pokazał klasę po wczorajszej trasie do Częstochowy zachował na dziś siły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 27 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Ehh lekko nie było... troche dzisiaj potu i krwi upuściłem ale jak zawsze BYŁO WARTO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 może jakiś rozjazd dziś? wolniej i krócej? WPKiW albo TDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 28 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 O której? A nie za zimno dzis na rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 ja nie lunie to o 12? choć teraz zerkam na icm i się pogorszyły prognozy..zobaczymy. http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2015062800&row=461&col=215&lang=pl&cname=Katowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.