erzurum Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 pogoda ma być ciulata i w sobotę i niedzielę, ja gdzieś dalej planuję na niedzielę. W sobotę może po parku pośmigam trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Ja mogę gdzieś 11:30, bo mam pare spraw rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 9 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 No i idealnie, ja kończę wczorajszy browar i w sam raz sie wyrobie Amadeusz, a Ty jak, pasuje Ci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 jak srednia do 27, to tak, myślałem o Ogrodzieńcu dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogin Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 przejadę się też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 w którym miejscu zbiórka o 1130 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 9 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Tam przy szlabanach jak żeśmy wczoraj wyjeżdżali z parku przy wieży TV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 No i nie padało. Wyciecza udana. U mnie wpadło 118. Skład: Stu, Amadeusz, Daniel no i Ja. Jutro się zobaczy. Warunek tylko pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 9 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Panowie, czy ktoś wie, czy Amadeusz juz dojechał...? Pytam bo jak ja juz siedziałem sobie wygodnie i sprawdzałem kudosy na Stravie to dostałem SMSa od Niego...., cytuje " Jadę do sklepu więc nie czekajcie jak coś :-) " myślałem, ze pęknę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 dojechałem :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 no ładnie pojechaliście, zazdroszczę dziś niestety z Wami nie mogłem ale jutro mogę. Jak nie będzie pogody to coś bliżej ewentualnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Ja dziś setkę zrobiłem, ale w strasznych bólach i średnia też nie najlepsza... Chwilowo nie mam nogi na takie eskapady długie, a jutro zgon jak nic będzie po dzisiaj Jeszcze koma na hopce straciłem do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ambon Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Znowu mnie ominął dobry trip widzę, ale jutro jak bedzie pogoda to sie piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 asfalt mokry.. ktoś coś dziś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ambon Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 No właśnie, ja bym pokręcił trochę wprawdze moje nogi po wczorajszym biegu są w średniej formie ale coś może by dały rady popedałować. Pogoda w miare ok się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 jest zimno, mocno wieje, co jakiś czas pada, pogoda pod psem, ale też bym pojeździł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 10 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Ja juz robie śniadanie...jak będziemy szybko jechać to nas deszcz nie złapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ambon Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 To o kierej na ławeczce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 to o której pod wieżą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 10 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 No sstandard 11:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ambon Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 no to będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 10 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 To ilu nas w końcu jedzie? Bo potrzeba jakiegoś kierownika wycieczki co poprowadzi trasę, a Adam chyba nie jedzie...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Nie. na razie nie jadę. Bo już mam inne zajęcia. Jak poprawi się po południu pogoda to wyjadę na 50-70km. Zaczyna się słońce przebijać u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 bede na 11.30, ale moge co najwyżej kierować kitą lub trupiarą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Ja mam wgraną trasę 110km ale czy pojedziemy tak daleko to zobaczmy już na trasie, bo wieje bardzo. Jak warunki będą ciężkie to najwyżej Zędek zrobimy. no i sobie pojechaliśmy, dzięki za świetny trening W składzie Stu, Amadeo, Ambon i Ja zaliczyliśmy Koziegłowy 125km ze średnią 29,0. Dzięki, do następnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.