erzurum Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 w newralgicznych miejscach zrobisz lekki objazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 1 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Albo bede niósł rower na plecach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jak by kotoś chciał jechać na wypad na szosę ze średnią 30 to o 11.30 jedziemy z Mateuszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 ja z Filipem jednak na szosę, trasa IC o 16:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Erzurum 16:40 pod wieżą, czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 a dasz radę 15:30 Filip chce wcześniej. start z barierek przy złotej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 No ładnie pojeździliście. Na Stravie mówi się o jutrzejszym Grodźcu. Podjade zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Czyli co, wycieczki nie będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Ja bym jechał na wycieczkę. Bo będzię pogoda jak dziś po 14-stej. Ciepło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 O której startuje Grodziec ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 o 10. https://www.facebook.com/groups/163158917155383/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Ja wiem, ze Wy młodzi jesteście żądni ścigania, ale taka pogoda super ma być, więc wycieczka była by jeszcze bardziej super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Podpisuje się pod przedmówcą. Tym bardziej, że Erzurum wyzdrowiał i trzeba chłopaka zabrać w trase. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Tak Adam, My stare pryki to już tylko na wycieczki możemy jezdzić ha ha Erzurum jest chętny na jutro, przynajmniej tam mi mówił dzisiaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Ja jutro z Wami chętnie pojadę, ale na pewno nie na pełny dystans, po 3 tygodniach przerwy noga nie ta. Dzięki stu za dzisiaj, jutro rano się tu spiszemy, pogoda nie będzie zła choć ze słońcem może być kłopot. http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2015050212&row=461&col=215&lang=pl&cname=Katowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 100 - 110km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 taaa a potem się zrobi 130-140 ja Ciebie Adamie już znam ja jestem chętny na 70-80 w od Zendka odbiję w kierunku domu Dziś pierwszy dzień bez antybiotyku, trzeba do poprzedniej formy dochodzić stopniowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 2 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Marcin nie pękaj, dzis B.dobrze Ci szło! Średnia, o której Adam moze pomarzyć...ba mało tego to nawet na jednej górce byłeś przede mną, co Adamowi sie chyba jeszcze nie zdarzyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 10:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Tak wczas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 oj jak mi się nie chce, ale będę, dobra godzina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Nie mam wyjścia, tez sie juz zbieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 dzięki Panowie za super wyjazd, dawno się tak nie uśmiałem...no naprawdę było super. Mi stuknęło 111km ze średnią 26,5 km/h trochę Was dziś zwalniałem ale forma szybko wróci. Dla Fanów założyciela wątku Stu, chłopak właśnie zmienił swojego speca stumpjumper na rower czasowy, szykuje się do bicia rekordu godzinnego, oczywiście w parku wpkiw, poniżej król parku i jego maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Byłem przy tym ale nadal w to nie wierze w to co widzę. To przebija nawet motyw ze smarkaniem. No ładna traska dziś byla. Już mam zakwasy mięśni brzucha od śmiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Hahahaha pewnie mówisz o tym śpiącym gościu na ławeczce co go kot pilnuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.