AdamJedzie Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Jutro też jest trasa od 11. Zbiórki są na ławeczce koło szlabanów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 24 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Najwyżej jutro Adam polecimy we dwójkę cos lajtowego (Twoją średnią ) 100kilometrowego jak nie bedzie chętnych...11:30 ławka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 ok. 11:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 25 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 No i gra! Wezmę EPO, bo dobry wiatr jest, wiec moze jakies KOMy pójdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ambon Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Jakieś tempo hard planujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 25 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Raczej lajtowo, bo po wczorajszej Tour de Brynicy muszę wkoncu regenera pojechać...ale znając Adama pewnie jakies skoki beda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ambon Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 To też się pojawię, w końcu jakoś trzeba poznać Wasze tempo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 No i udało się zaliczyć wycieczkę w kierunku Mirowa i Bobolic. 142km padły, kto nie był niech załuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrisu8381 Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Co z jutrem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 11:30. Ja będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogin Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 No dziś robiliśmy sobie regenracyjnie trasę IC. 85 km padło u mnie. Smarujcie łańcuchy na majówkę Lokalny Contador z Chruszczobrodu już na nas czeka pod sklepem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Własnie zerknąłem na stravie, że sie z Wami minąłem na skrzyżowaniu - Zapousta/Armii Krajowej-Uniczowska/Saska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 No, dzisiaj od początku do końca pojechałem podjazd pod zoo solo i o 2 sekundy czas poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 hej, kręci ktoś coś jutro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 No majówka jutro będzie. Trasa jak zeszły weekend myślę. Tylko będzie Nas więcej, mam nadzieje. Proponuje zaliczyć 5 zamków orlich gniazd. 1. Mirów, 2. Bobolice, 3. Morsko, 4. Ogrodzieniec, 5. Siewierz. Trasa łącznie wyjdzie 160 km. Prędkość dostosowana do najwolniejszego. Na podjazdach czekamy, aż wszyscy dadzą radę. Czas 6-7 godzin. Prędkośc średnia 25. Start proponuje wcześniej o 10-10:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Adam, a dzisiaj jakaś regeneracja na 100km w terenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Nie dziś tylko smaruje łańcuch. 4 dni mam regenaracji. Pracuje teraz wieczorami, więc nie mam kiedy trenować. W weekend strzeli się jakieś 300 i będzie gites. Liczę na Michała i Marcina, że będą. Amadeusz jak chce to też może jechać. Piszcie kto jedzie. Co do godziny to 10:30 będzie ok. Bo ja dziś robotę kończę koło północy i muszę się coś wyspać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Ja się melduję i będę podkręcał tępo. A co do dziś to będę koło 90 w parku robił Chyba że ktoś chce na TdR wyskoczyć tylko przejdźcie jedno koło pod prąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Sęk w tym Panowie, ze jutro i pojutrze ma byc najgorsza pogoda, cały dzien deszcz i w dodatku zimno...no chyba, ze prognozy kłamią? Okienko pogodowe ma byc w niedziele tylko @Michal co do TdR i TdB to sa takie czasówki sprawdzające i tam powinno sie jechać samemu, zeby sprawdzić na ile noga jest mocna, a nie z kimś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 ja pojadę ale tylko fragment z Wami, w piątek kończę antybiotyk i zamierzam pojeździć na razie lajtowo 50-70km. Zobaczymy jakie będą prognozy, zerkniemy rano na icm i się tu spiszemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Ma być deszcz. Zobaczymy rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Ja jednak odpadam bo dzisiaj mogę max 130 :/ A w dodatku trener kazał jechać cały czas solo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 jutro pogoda na szosę średnia, czas na mtb, ktoś chętny ..wstępnie ruszamy z Filipem 16:30 na Murcki. Trasa jakieś 60km z czego połowa po lasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 1 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Ja na MTB tylko po asfaltach jeżdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.