Andrewwojownik Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Wcześniej za nimi jedno kółeczko zrobiłem, ale za mocno kręcili Tak swoją drogą nie wiecie z kim ja dziś kręciłem? XD Szosa genesis, cały secik z omega pharma i bidon ze sky... Myślałem, że na stravie wyłapie a tu lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 A po 13 nie było żadnych zajaców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Ja się gdzieś o 15 pojawiłem to już kręcili. Zamień sobie szosę na mtb albo fata to będziesz miał dużo zająców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 17 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Ta to bedzie jeszcze szybszy bo przecież MTB w parku jest szybsze, a fat to juz w ogóle poniżej 9min na pętli ha ha ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Jutro może przelotnie popadać. Bedzie zimno. Długie spodenki. Myśle, że możecie się zgłaszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 17 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Bierzcie przykład z tego Pana w zielonym ze zdjęcia, na pewno nie zmarzniecie, a i widoczni na trasie będziecie No ja wstępnie jestem na tak. Lubię powozić sie na kole he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 ja niestety na nie, dopiero za tydzień dołączę, zapalenie gardła ciągle, ledwo żyję i wysiedzieć w domu nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 o której i gdzie jutro zbiórka, jaka jest planowana trasa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Niegowonice !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 17 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Amadeusz odpuść jeszcze 10kg bo naprawdę nie dasz rady, trasa z tego co mi sie zdaje to na pewno jakies Grande Fundi czyli min 130km ze średnia 28-30km/h, a w jedna stronę to i nawet ponad te trzy dychy, wiec sam widzisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Ja chyba odpuszczę, bo mi rzeczy nie doschną do rana, a mam tylko jeden komplet z sensownym pampersem na taką pogodę jak zapowiadają na jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Ja nie wiem czy jutro pojadę bo jak się zapowiadają deszcze to mi się to średnio widzi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Nie wybieram się dziś. Jest zimno i nieprzyjemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Tez miałem to napisać, szkoda zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 ostatnie kilometry prawie jak pod bażantem https://www.youtube.com/watch?v=vn0z8B0x9QM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Mniej więcej . Ja dziś w parku kilka rundek, ale bez większych sensacji. Na Stravie widze, że gdzieś rozminołem się z Michałem i Danielem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 @Stu coś dziś oklapnięty byłeś na tych kółkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BialeLicho Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Hehe, twardy jestem, zwichnalem sobie kostkę, a i tak 2 pętle zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 BiałeLicho to nie twardość lecz głupota ... Ja bym wolał odczekać trochę i nie nabawić się większej kontuzji. Naprawdę brawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BialeLicho Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Srednia ~15km/h, co się mogło stać. Poza tym zwichnięta, nie złamana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 I będziesz to leczył 2x tyle ile powinieneś... Twardy byś był jakbyś zrobił 5 kółek podczas ulewy albo zamieci śnieżnej, a tak to raczej jest ciutke głupota, bo niepotrzebnie obciążasz coś co nie jest zdrowe, co się może skończyć permanentnym odpoczynkiem na miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Każdy dobry trener kazałby ci odpocząć 2-3 dni ja jak na zgrupowaniu byłem i udeżyłem się kolanem o kierownicę i coprawda nie bolało nmnie jakoś okropnie to trener powiedział że mam odpocząć 2 dni i trenować w pełnej sprawności.. Męską decyzją MOIM zdaniem było by tu dać nodze się wyleczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Idąc tym tropem, podczas jazdy MTB, gdy wyglebisz, koniec jazdy, bo trzeba odpocząć. Fakt, że zdarza się odpoczynek i na długie miesiące, ale większość gleb kończy się poobijaniem i można jechać dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Nawet na pogotowie można jechać jak rower sprawny Ale swoją drogą ja nie czułbym się komfortowo na rowerze nie mając pełnej sprawności no chyba żeby sobie po parku popykać jak kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 @Andrzej Az tak to było dzis widać? No niestety formy nie ma i nie bedzie chyba w tym roku... Ale dałem radę do końca Gomoli ale cos czuje, ze jeszcze tydzień/dwa i juz mu koła nie utrzymam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.