Stujumper Napisano 1 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Potwierdzam u mnie licznik pokazywał 28,12km/h Powoli sie rozkrecamy szkoda tylko, ze w weekendy w parku naprawde jest ciezko sie poruszać w tym tłumie...nie ma to jak w ciagu tygodnia, wtedy jest Hi lajf, ale zajaczkow znacznie mniej do gonienia Dlatego w tygodniu robie teraz Tlen ha ha ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Jeśli chodzi o ludzi nie było tak źle raz tylko musiałem skida zrobić dziś ale sytuacja była przewidywalna. Gościu nawet sie nie przewrócił. A propos skidów to dziś widzielismy trzy osoby na ostrym kole w parku, ale niestety jechały pod prąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 1 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Ostre jak ostre przeciez to nic wielkiego oni słabo jezdza-nie raz sie juz o tym przekonałem, a pod górkę to piszcza jak moje v-ki w deszczu Ja jak nie widze gościa w spd i stroju Szurkowskiego, a najlepiej na dobrej carbonowej szosie to nie łapie nawet za kierownice bo po co? Przeciez tlenic to se moge samemu przy dobrej muzyczce ze sluchawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Ale Stu zrozum go, On miał zimową przerwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 1 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 A ja mam rower w rozbiórce i musze męczyć sie na przyciezkawej zimowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Przycięzkiej . Na tej zimówce wpadsz na Bażąnta z prędkością 36km/h bez względu czy to jest pierwsze kółko czy piętnaste po parku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 1 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Poczekaj, az dosiąde Speca...mam zamiar pobić swój rekord:) 45km/h musi paść w tym sezonie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 No myślę, że jak byś jechał w moim cieniu te 40km/h i wyskoczył to powinieneś się rozpędzić. Robiliśmy tak kilka ładnych lat temu tak z Adamem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 1 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Hmmmm...Przy 40km/h to pod Bazantem chyba tylko dwa razy lecialem w cieniu i to zawodników na szosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 No zobaczy się, jestem jutro o 13 pewnie zacznę wcześniej. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katowiczanin Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Ktoś chętny na spokojną przejażdżkę po parku dzisiaj, tak mniej więcej od godziny 12.00 / 13.00 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashie Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 ta spokojna przejazdzka to chyba Elka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katowiczanin Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Elka jest nudna , a jazda naprawdę w tempie spacerowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Katowiczanin, chłopie, na spokojna przejażdżke to na Dolinę Górnika, Żabie Doły albo tym podobne sie jedzie! A do parku to albo na lody z rodzina albo na ściganko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katowiczanin Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 ściganko między ludźmi, trzeba mieć niezłe kuku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashie Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 widownia musi byc;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Adam, ale nam dał popalic ten na Giancie dzisiaj co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Raczej ty mu dałeś popalić. Ja tylko widziałem jak zaczeliście znikac na wzgórzu Bażanta. Ale to był zawodnik na 1 okrążenie i było to jego pierwsze a nasze dziesąte albo dalej. No ale sam wiesz bo go ćwiczysz na tygodniu. @Katowiczanin - my nie jeździmy aż tak szybko by było niebezpiecznie, o ten na Giancie na prostej cisnoł za szybko, popisy i tyle, a na podjeździe podziwiał plecy Stu. Ot cała prawda. Całe ściganie odbywa sie na podjeździe gdzie nie ma niebezpieczeństw typu małe dzieci na roweruch i psy na zbyt długiej smyczy. Na prostej i zjazdach to się odpoczywa i podziwia uroki wiosny czyli dziewczyny Co tam żeśmy dziś ujechali. 103 km padło. tempo 27.5km/h. Weekend łącznie zatem 204km tempo 27.8km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Witam:D. TO ładnie żeś Cię pogonili ;d Pętla już powinna nosić nazwę Aleja Stujumpera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woodu16 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 A jak tam serwis sztucca , ktos z imbusami sie znalazl ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Pewnie, kiera wyprostowana, a Adam jeszcze teraz otrzepuje bluzę z trawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Znalazł sie. Miał fajny zestaw imbusów, dzięki niemu jeździliśmy jeszcze półtrorej godziny. No dobrze, że nic się nie stało podczas tej kolizji, bo poleciałem z 7-8 metrów. Tak się kończą kolizje ze Stu, a jemu oczywiście nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Bo trzeba miec pancerne opony jak moje, słychać je z kilometra, a wtedy wszyscy ustępują mi drogi Co do Twojego upadku to leciales jak Stoch po zloto na Olimpiadzie, ale zapomniałeś o telemarku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Jak jedziesz z tyłu wiem kiedy przyśpieszasz bo wydaja inny dźwiek, Fakt opony masz fajne. Zauważ, że podczas naszej kolizji ja wyleciałem przez kierownice zaczepiając sie o twoją oponę końcówką widelca Nastepnie zaplątałem noge o bidony i w locie pociągnołem za sobą rower. To był najdziwniejszy lot jaki zadażyło mi się wykonac przez te wszytskie lata na parku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 W sezonie zawsze krzycze; uwaga bede atakować! Wiesz, wole uprzedzić klienta, wtedy on sie spina (pampers pełny) bo wie, ze bedzie ciezko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.