Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Potwierdzam u mnie licznik pokazywał 28,12km/h

Powoli sie rozkrecamy ;) szkoda tylko, ze w weekendy w parku naprawde jest ciezko sie poruszać w tym tłumie...nie ma to jak w ciagu tygodnia, wtedy jest Hi lajf, ale zajaczkow znacznie mniej do gonienia :(

Dlatego w tygodniu robie teraz Tlen ha ha ha ;)

Jeśli chodzi o ludzi nie było tak źle raz tylko musiałem skida zrobić dziś ale sytuacja była przewidywalna. Gościu nawet sie nie przewrócił. :whistling:

A propos skidów to dziś widzielismy trzy osoby na ostrym kole w parku, ale niestety jechały pod prąd.

Ostre jak ostre przeciez to nic wielkiego oni słabo jezdza-nie raz sie juz o tym przekonałem, a pod górkę to piszcza jak moje v-ki w deszczu ;)

Ja jak nie widze gościa w spd i stroju Szurkowskiego, a najlepiej na dobrej carbonowej szosie to nie łapie nawet za kierownice bo po co? Przeciez tlenic to se moge samemu przy dobrej muzyczce ze sluchawy :P

Raczej ty mu dałeś popalić. Ja tylko widziałem jak zaczeliście znikac na wzgórzu Bażanta. Ale to był zawodnik na 1 okrążenie i było to jego pierwsze a nasze dziesąte albo dalej. No ale sam wiesz bo go ćwiczysz na tygodniu.

@Katowiczanin - my nie jeździmy aż tak szybko by było niebezpiecznie, o ten na Giancie na prostej cisnoł za szybko, popisy i tyle, a na podjeździe podziwiał plecy Stu. Ot cała prawda. Całe ściganie odbywa sie na podjeździe gdzie nie ma niebezpieczeństw typu małe dzieci na roweruch i psy na zbyt długiej smyczy. Na prostej i zjazdach to się odpoczywa i podziwia uroki wiosny czyli dziewczyny :woot:

Co tam żeśmy dziś ujechali.

103 km padło. tempo 27.5km/h.

Weekend łącznie zatem 204km tempo 27.8km/h.

Jak jedziesz z tyłu wiem kiedy przyśpieszasz bo wydaja inny dźwiek, Fakt opony masz fajne. Zauważ, że podczas naszej kolizji ja wyleciałem przez kierownice zaczepiając sie o twoją oponę końcówką widelca :woot:

Nastepnie zaplątałem noge o bidony i w locie pociągnołem za sobą rower. To był najdziwniejszy lot jaki zadażyło mi się wykonac przez te wszytskie lata na parku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...