erzurum Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 no to 11:30. wieża tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Za późno, teraz to nawet na 12ta sie nie wyrobie bo jajca na twardo dopiero gotuje, poważnie. Bede potem po parku jeździł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 ok Maciek, to ja ruszam a potem zajrzę może do parku jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Przyznam się, że wyczekałem się od 10:50 na Was. Dobrze, że Michał jechał bo miałem się już zabierać. W końcu zerbaliśmy się we trójkę z Młodym i Erzurumem. Szału większego nie było, ale i pogoda nas nie rozpieszczała. Wyjechaliśmy z zamiarem przejechania TdR, bo Michał chciał zobaczyć co i jak. Ale zostawiliśmy go na naTwardowicach i pojechaliśmy przez Przeczyce na Pogorie. W sumie troszke ponad 70 km wpadło przy standardowej już średniej 25 . Mokrego śmingusa życze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Dokładnie to 75km ze średnią 25,85. Dzięki Adamie za wycieczkę, jak na paskudną pogodę to całkiem udany wyjazd. Chciałem jeszcze do parku skoczyć kółko ze Stu zrobić, ale po Dorotce to jakiś taki zmarznięty byłem Trzeba coś na jutro zaplanować choć ja chyba dopiero po południu wyskoczę na koło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Sory chłopaki, ale ja sie rano za cholerę zebrać nie mogłem...po jajecznym śniodaniu poszedłem dalej spać...i dopiero jakoś tak niesfornie po 15ej sie zabrałem na małe pętle po parku he he. @Erzurum jutro jak cos to tylko park i tak na luzie myśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 jutro park, myślę, że koło 16 będę gotów Ile dziś przejechałeś, w jakim tempie, były zające? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Cały czas solo ja i wiatr, ja i z wiatrem tylko robiłem te małe pętle https://www.strava.com/activities/279702026 50km średnia 30,4km/h Moze byc jutro o 16ej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Jak tam pakerzy z Białowieży, pakujecie co, albo chociaż trenujecie? Noga zrobiona? Bo Weekend nadchodzi, a wraz z nim pogoda i tak nieśmiało zagaduje, czy kręcimy cos? Bo w parku nudą wieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Się wie. Ja jutro już coś zacznę by weekend na 250+ zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Ja dziś 86km wykręciłem z czego z chłopakami po parku 30km. Po parku ogień był u mnie i średnia 27,4km/h Ale nogi nadal nie ma :/ Podjazd pod zoo poszedł na 3:35, taki przebłysk formy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 No fajnie było Dzięki za jazdę. Ja nawet nie czułem, że tak szybko te 2 kółka poszły, a miał być regen hehe . Chociaż potem zwolniliśmy więc nie było źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Ja bym w sobotę chętnie jechał ale tak koło 11.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Ja tez jestem za 11:30 he he Teraz tylko pozostaje skład...Meldować kto bydzie? A przewodniczący niech naświetli zarys trasy, która nas czeka...to sprawdzimy gdzie jakie KOMy mozna przyatakowac ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 ja lokalnie dopiero w niedzielę, w sobotę uderzamy z Filipem na Pradziada, może ktoś by jeszcze pojechał? transport we własnym zakresie bo mamy mały wóz 2+2. Trasa około 100km i przewyższenia będzie jakieś 2000m. Stu, mam wieści, że dziś ostro po parku cisnąłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Hmmm starałem sie, ale długo nie pociąglem ha ha Ale na dwa kółka musiałem uwolnić troche moich końskich Watów, bo by mnie 12 letni bajtel na Lazaro objechal...szkoda, ze ja w tym wieku miałem inne priorytety... (Popularne bez filtra) Ten Pradziad-fajna opcja, tylko moja Panamera aktualnie nie na chodzie, bo na paliwo nie wyrabiam...a przecież ze Swion na kole nie pojadę ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Ja po dziś regeneracja... A weekend standardowo z Mobilo w tempie pół emeryckim w jakieś nowe tereny pojedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Zamierzasz 15 km/h jechać czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Witam wszystkich po mojej zimowej hibernacji Dziś ok 17.40 pod Kapeluszem początek sezonu rowerowego )) 105 kg, ktoś kręci ze średnią 25-27 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 A już myślałem nad tym, gdzie parę osób znikło ;-) Dla mnie średnia 25-27 to już lekki wycisk, więc spasuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 10 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 @Amadeusz ta średnia to chyba tak optymistycznie na pierwsze dwa kółka? @Andrzej Ty juz tam nie pitol, ze 25km/h to dla Ciebie za mocno, bo co Cie widzę w parku to straszysz wszystkie matki z dziećmi, bo idziesz jak błyskawica! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Pojeździł bym z Andrzejem poza parkiem. Chętnie zobacze czy utrzymał by moje koło z moją średnią 25 . A tak w ogóle to jutro aktualne 11:30? Cześć Amadeusz. Heh ja też mam ponad 100 już po zimie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Po ostatnich dwóch dniach plecy mi wysiadają trochę, więc parę dni muszę luźniej pojeździć Zobaczymy jak z pogodą, ale może za 2-3 tygodnie spróbuję z wami pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Dziś widziałem pierwszy raz tak zwanego "fat bajka" w akcji. Leciał z naprzeciw. Napierw myślałem, że facet leci na Enduro, ale nie widzę błotników i nie słychać warkotu motoru. Pożnie patrze rower, bo z daleka słychać szum, heh szum łoskot jaki robią opony, a za nim.. dwóch na kolarżówkach cisnie w jego cieniu. Na oko lecieli 40+ mieli lekko za wiatrem. Ale to itak wyczyn przy takich oporach. Gościu musiał miec nogę typu waga ciężka jak Stu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 dźwięki z opon też jak u Stu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.