Stujumper Napisano 29 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Taa na lato bede miał taki jak miał Borat-jednoczesciowy dobrze opięty i sie nie spoce w dodatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woodu16 Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Stu faktycznie wialo jak uj ... Pod bazanta musialem sie rozpinac bo mi za cieplo bylo, a potem zapinac bo myslalem ze mnie napompuje jak spadochron ... Po 5 kolkach zrobilem pauze na tradycyjnego niedzielnego lodzika ( bez skojarzen ) i polecialem na chate ... Co do tego co pisze Adam kiedys sobie nie wyobrazalem jak to mozna ubrac, a teraz nie wsiade na siodelko bez spodenek rowerowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 A gdzie w parku lodziki robią? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 W budkach przy wejściu głównym na Zoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 ależ nam ta pogoda psuje początek sezonu. Dzisiaj ktoś na jadę po parku chętny? Ja pewnie wyskoczę na kilka kółek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Ja pewnie wpadnę na 1-2 kółeczka, bo jeszcze muszę przez centrum przejechać zakupowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Duzo wody jest? Nie chce se opon zachlapac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 jest lepiej niż się wydaje. 40km ze średnią 27, jak na samodzielną walkę z wiatrem to jestem zadowolony ale jutro to już Stu mógłbyś z domu się ruszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 He he bylem Marcinie dzisiaj tylko po 16ej i zrobiłem w sumie dwa razy tyle co ty ze średnia 28,5km/h lecz kosztowało mnie to nie lada wysiłku...dobrze, ze trafiłem na Rafała bo to on zmobilizował mnie do mocniejszej jazdy, bo tak wlekłbym sie sam jak stara baba na dożynkach Jutro pare kółek w parku? Wiem, ze trza jajka poświęcić, ale dzisiejsze zakwasy tez trzeba rozjeździć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Zapraszam do zabawy https://www.strava.com/segments/9178014 https://www.strava.com/segments/9177970 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 o której dziś? jajka już poświęcone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 O 15ej? Bo wlasnie bede spożywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 mi pasuje, pojadę pod prąd to się spotkamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 No i fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Coś większego juto na 10-11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Ja jutro obstawiam poranne kręcenie bo po południu rodzinnie, świątecznie... Ktoś chętny razem ze mną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Adamie dobry pomysł, chętnie przepale jutro nogę, tylko jeden warunek...80% na Twoim kole he he Ty średnia 25 ja 29 i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 a poważnie to jak pogoda będzie sprzyjać ja jestem chętny na 11, trasa poniżej 100km. Stu, jak dalej poszło? Te pierwsze trzy kółka powyżej 30km/h były mordercze jak na tą część sezonu, dobrze, że później zające zwolniły i dały się wyprzedzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Wesołych Rowerowych Świąt Wielkanocnych chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Zdychalem juz pózniej, samemu to sie człowiek juz tak nie mobilizuje Ale było dzisiaj przyjemnie. To gdzie jutro jedziemy i ilu jest chętnych o tej 11ej?(oczywiście jak bedzie pogoda) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 skoczyłbym na Zendek najkrótszą drogą, powrót tradycyjnie przez Przeczyce i będzie jakieś 70-80km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogin Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 ja się piszę jak coś na 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Czyli standardowa pętla Jestem za, jutro ma byc zimniej, ale jak nie bedzie padac to jedziem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogin Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 ja dziś jednak odpadam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 A ja bym to przełożył na 12ta albo przynajmniej na 11.30 bo sie nie wyrobie wczesniej :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.