Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Stu faktycznie wialo jak uj ... Pod bazanta musialem sie rozpinac bo mi za cieplo bylo,  a potem zapinac bo myslalem ze mnie napompuje jak spadochron ... Po 5 kolkach zrobilem pauze na tradycyjnego niedzielnego lodzika ( bez skojarzen :P ) i polecialem na chate  ... Co do tego co pisze Adam kiedys sobie nie wyobrazalem jak to mozna ubrac, a teraz nie wsiade na siodelko bez spodenek rowerowych :D

He he bylem Marcinie dzisiaj tylko po 16ej i zrobiłem w sumie dwa razy tyle co ty ze średnia 28,5km/h :P lecz kosztowało mnie to nie lada wysiłku...dobrze, ze trafiłem na Rafała bo to on zmobilizował mnie do mocniejszej jazdy, bo tak wlekłbym sie sam jak stara baba na dożynkach :D

Jutro pare kółek w parku? Wiem, ze trza jajka poświęcić, ale dzisiejsze zakwasy tez trzeba rozjeździć... :)

a poważnie to jak pogoda będzie sprzyjać ja jestem chętny na 11, trasa poniżej 100km.

Stu, jak dalej poszło? Te pierwsze trzy kółka powyżej 30km/h były mordercze jak na tą część sezonu, 

dobrze, że później zające zwolniły i dały się wyprzedzić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...