NoPain Napisano 16 Marca 2015 Napisano 16 Marca 2015 Tak właśnie myślałem że to ta banda miałem wiatr w plecy a nie dzień konia I jeszcze bardzo dobra współpraca się nawiązała dookoła lotniska z jakimś gościem po zmianach avg 38-43 cały czas.
AdamJedzie Napisano 16 Marca 2015 Napisano 16 Marca 2015 Na bogato, Grodziec też był bardzo mocny z tego co widzę na stravie.
Andrewwojownik Napisano 17 Marca 2015 Napisano 17 Marca 2015 Ach, dzisiaj to się kręciło Przyznać się kto mi na kole jechał
AdamJedzie Napisano 17 Marca 2015 Napisano 17 Marca 2015 Ja byłem od 15 do 17:20. Nie włączałem stravy bo zapomniałem . Kilku zajączków było, ale nic mocniejszego. Na koniec zaczołem mijać się ze Stu więc podjechałem się przywitać, Rafał też gdzieś tam sie przewijał. Ogólnie pogoda dopsuje. Dużo ludzi wyległo jak muchy z ula. Wszyscy pierwszy czy tam drugi raz na rowerze. Zaczyna się bażant i słyszysz jak tylko strzelają przerzutki z tyłu. Ubaw mam po pachy, bo w sumie to ostatni dźwięk jaki slysze, bo potem gubie te ogonki. I trzeba szukac nowych na następnym bażancie.
Andrewwojownik Napisano 17 Marca 2015 Napisano 17 Marca 2015 Jak na bażancie bierzesz ludzi to ostro, dzisiaj tam dwuosobowy ogon zgubiłem jadąc aż 24km/h ;-)
Stujumper Napisano 17 Marca 2015 Autor Napisano 17 Marca 2015 Pogoda super tylko wieje jak pieron! Az odechciewa sie robić te pętle, miałem wrażenie, ze tylko z górki jest z wiatrem, a tak to cały czas w ryj
Andrewwojownik Napisano 17 Marca 2015 Napisano 17 Marca 2015 Bo biednemu to na pętli wieje ciągle w twarz, i do tego niezależnie w którą stronę jedzie
Ogin Napisano 17 Marca 2015 Napisano 17 Marca 2015 Ja dziś znowu atakowałem bażanta, najlepsze jest to, że strava nie zaliczyła mi segmentu :/ czuję, że byłby KOM
erzurum Napisano 17 Marca 2015 Napisano 17 Marca 2015 no widać, że chłopaki w formie strach pomyśleć co będzie w maju....
Andrewwojownik Napisano 17 Marca 2015 Napisano 17 Marca 2015 W maju koniec sezonu, bo noga się skończyła
NoPain Napisano 18 Marca 2015 Napisano 18 Marca 2015 Nie da się ukryć że w parku nic ciekawego się nie dzieje można tylko jeździć w kółko i denerwować się na pieszych, co do szybkiej jazdy to też ciężko znaleźć dobrego kompana bo przeważnie zabawa kończy się na podjeździe przy zoo, dobrze że jest ta strava i można se depnąć aby się sprawdzić.
AdamJedzie Napisano 18 Marca 2015 Napisano 18 Marca 2015 Hasło dnia: "Wejdź mi na koło..." ok i po chwili " jedź sam.." Tak wyglądała dzisjesza próba bicia bażanta
Stujumper Napisano 18 Marca 2015 Autor Napisano 18 Marca 2015 To co pojezdzily my dzisiey znowu he he Hasło roku: "siądz mi na kole..." mega ubaw, do teraz mnie trzymie! Dzisiaj Adam mnie zajechał, wiec jutro rekreacja w tlenie od 15ej i pogaduchy, przynajmniej takie mam nastawienie
Eastern Napisano 18 Marca 2015 Napisano 18 Marca 2015 @Stu co Ty tak bucowato wczoraj i dzisiaj? Na powitanie się odpowiada, chyba że ruch ręką to już strata na aerodynamice
erzurum Napisano 18 Marca 2015 Napisano 18 Marca 2015 szkoda, że się w parku dołączyć w tygodniu nie mogę ale w sobotę pogoda ma się jeszcze utrzymać, to może pojedziemy tradycyjnie pętlę większą?
Stujumper Napisano 18 Marca 2015 Autor Napisano 18 Marca 2015 @east Patrz cholera nie poznałem poważnie, moze juz za bardzo pot zalewał mi oczy, albo to z wycieńczenia, bo ostatnio nie daje rady za zającami... Następnym razem krzycz, albo lepiej pochwal mnie, ze dobrze jadę to na pewno rozpoznam @erzurum Jak najbardziej Jestem za sobotą bo w niedziele ma lac, sypać i w ogóle zima ma byc. Kierunek Zenek?
AdamJedzie Napisano 19 Marca 2015 Napisano 19 Marca 2015 Od wczoraj już zauwazyliśmy ze Stu, że prędkość zaczyna nam spadać. Być może to tylko złudzenie optyczne, lub błąd w instrumentach pokładowych, ale coś jest nie tak Oczywiście odczuwanie prędkości bywa złudne. Zawsze jedzie się na tyle na ile można w danej sytuacji. Dziś tylko 4 kółka. Ale za to 3 razy ławeczka i nie zawsze ta sama. Średnia wg, stravy 22. Więc postęp jest.
talento259 Napisano 19 Marca 2015 Napisano 19 Marca 2015 Chyba Cię Adam dzisiaj widziałem koło Zoo i niedaleko stadionu na biało-czarnej kolarzówce Szybko po tym parku śmigasz. Da tam się na szosie pojeździć? Trochę wybojów jest.
Stujumper Napisano 19 Marca 2015 Autor Napisano 19 Marca 2015 Tak zdecydowanie dzisiaj rower nie był nam pisany, o wiele większa średnia wyszła nam na ławeczce niż na pętli...dobrze, ze w parku jest tyyyle ławek he he trzeba by opracować pare segmentów..."podjazd na ławkę", albo "sprint do ławeczki" ...dzisiaj zdecydowanie bylibyśmy na pudle!
AdamJedzie Napisano 19 Marca 2015 Napisano 19 Marca 2015 @ talento259 To musiałem być ja. Bo wyglądałem tak samo jak na zjęciu w awatarze i siedziałem na tym samym rowerze którego zdjęcie jest na forum. Mogłes mnie też widzieć siedzącego na ławeczce obok moskito (ronda). Siedzialem tam z użytkownikiem Stujumper, którego bys nie poznał ze zdjęcia, bo stracił na wadze po tym jak wyszedł i zaczął jeździc. Ale odnośnie pytania: - Da się jeździć na kolarzówkach po parku Z wielu powodów nie da się rozwijać pełnych prędkości jak na drogach wiejskich typu Zendek, ale wiele osób jeździ i się ściga nawet. Swoją drogą na Zendku jest gorsza nawierzchnia niż w parku A przy okazji możesz nam podać swój rekord na pętli
talento259 Napisano 19 Marca 2015 Napisano 19 Marca 2015 Tak, widziałem cię też niedaleko takiego "pomnika komara" gadałeś z kimś dość głośno Może mnie widziałeś, choć byłeś dość zagadany Niebieska kurtka na czarno-zielonym crossie Chętnie spróbowałbym rekordu tylko najlepsze jest to że nie wiem gdzie jest ta pętla, 3-ci raz w parku
Stujumper Napisano 19 Marca 2015 Autor Napisano 19 Marca 2015 @Adam Kto sie ściga? Gdzie, w parku? No cos Ty! Nie wolno, zabronione jest! Mamy z dziećmi, pieski bez smyczy...rolkarze i kijkarze, no i przede wszystkim ogranicznik km/h w postaci znaku jest (under twenty) <20 @erzurum pod wieczór to sie browarka otwiera, a nie pedałuje... zgłupiałes czy co? Panowie szykujcie nogę na sobotę, podobno jest MOC!
AdamJedzie Napisano 19 Marca 2015 Napisano 19 Marca 2015 Ja ostatnio przesiaduje na ławeczkach. Gdzie mi tam do ścigania jak tu nowa kadra "zajęcy" rośnie. Wrzuce adres do jednej z wersji pętli wg Stravy. https://www.strava.com/segments/k%C3%B3%C5%82ko-wpkiw-start-z-g%C3%B3rki-7845174
gari97 Napisano 19 Marca 2015 Napisano 19 Marca 2015 Ja jutro kręcę z Hiszpanem z wymiany więc ja jutro tlen mocny
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.