rafalek940 Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Związku z tym że wracam (ale dopiero mocne początki) do formy sprzed ubiegłych lat z chęcią z wami pojadę. Bo na Grodziec z najlepszymi jeszcze nie ma opcji. Gdzie sie spotykacie i o ktorej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogin Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 to co panowie z dzisiejszym dniem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 12 pod wieżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Na ławeczce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 I ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 No to łorkiestra w pełnym składzie gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 no to dzięki Panowie za kolejny fajny wyjazd, wiatr trochę przeszkadzał ale pogoda wymarzona U mnie 102km i średnia 28/h. Adam miał dziś naprawdę mocną nogę tylko Adamie co się stało na brukach i podjeździe pod Dorotkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Jak to co...łańcuch mu spadł he he he Ale sie dzisiaj umordowalem, ledwo Wam kola mogłem utrzymać...Ale było super jak zawsze thx! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 No było bardzo fajnie dziś. Tempo pod moją nogę. Czułem się jak kierownik wycieczki. Dzięki chłopaki za udział. . Odnośnie grodzieckiego Paris-Roubaix, to ja tam zwalniam bo uważam na rower. Pojechałem za Matuszem chodnikiem, ale tam były szkła, widocznie młodzież wracała ze studnówki, więc zjechałem spowrtoem na bruk i trzymałem się za zęby. Przy 9 barach w kołach i na aluminiowym rowerze ten bruk boli. Wole niczego nie uszkodzić przy mojej wadze 98kg. A przy okazji... Daniel przejechał ten odcinek z piątym czasem. Ja narzuciłem wam tempo wcześniej bo segnent leci wzdłuż całego lasu grodzieckiego i Daniel mógłby miec koma z tak dobry czasem na samym bruku, no ale nie załapał nikt tego pomysłu. Wrzuce link do segnemu -- http://www.strava.com/segments/6428589?filter=overall Myślałem, ze pojechaliście jeszcze na Park dokręcić Froda, ale widzę każdy leciał już na obiad. W sumie wszystkim wpadła stówka. I bardzo ładnie. a przy okazji, Grupa Grodziec dziś pojechała odcinek głowny na 36 średnią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Ja sie tam cieszę, ze dojechałem w grupie, bo bomba była juz od Zenka jak skończyłem żłopać te dwie oranżady he he @Adamie dzisiaj miałeś nogę...tydzień na EPO i jaka poprawa @erzurum Ty to powinieneś isc na etat do radia na spikera, jeszcze słyszę jak gadasz-co tam nowego sie dzis dowiedziałes...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Ha... ja go widze w tych słuchawkach komentatora jak jedzie na rowerze i komentuje na żywo wydarzenia z paris-roubaix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 przed tą oranżadą to takie tempo narzuciliście, że jakbym sobie nie pogadał to bym zasnął Stravomaniacy, jest tam gdzieś mój KOM na podjeździe do sklepu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Heh, nie gadaj bo dałem dwa mocne zaciągi, że tylko słyszałem jak tam sapiesz na kole Poźniej owszem, podjazd na Ożarowice daliśmy sobie troszkę tlenu i wtedy zaczołeś trajkotać Ten podjazd był niezły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 A jak przebierał nóżkami przed tym sklepem... to ja nigdy pod bażanta tak nie prułem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 a dogonili? hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Bo Adam mówił: "czekaj, zwolnij, niech pomyśli, ze nam tak odjechał..." Ha ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 No coś jakoś tak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 wiadomo łańcuch spadł, na brukach też Stu taki zmęczony przez pół trasy a końcówkę mocno depnąłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Bo dostałem SMSa, ze nuggetsy z frytkami czekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 podsumowując bardzo udany wyjazd, średnia przyzwoita ale następnym razem to może pojedziemy w kierunku Miasteczka Śląskiego i potem na Woźniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Wszystko jest do dogadania, tylko musi byc przewodnik co poprowadzi trasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogin Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 było super panowie oby pogoda dopisała za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoPain Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Widzę że pojeździliście, szkoda że tak późno ruszacie ja zazwyczaj nie mam czasu i musiałem solo rypać od 10:00 udało mi się walnąć 106km ze średnią 32, ale był wysyp kolarzy w Niedzielę normalnie jakaś grupa z naprzeciwka mi wyjechała przy lotnisku ze 70 chopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 No to na bogato! Z nami byś sie zanudził Pewnie mijałes grupę Grodziec, która swoją drogą, zabrała mi wczoraj KOMa na hopce https://www.strava.com/segments/1433166?filter=overall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.