NoPain Napisano 11 Marca 2015 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 wszystko fajnie ale to nie jest od barierek do barierek (Strava Segment | WPKiW - Barierki), a te kilka metrów zawsze dawało najbardziej popalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 11 Marca 2015 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Wiem, Zrobiłem bardziej bezpieczny. Zostawiłem po 50m, na start i hamowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 11 Marca 2015 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Marcin akurat ma tak dokładnego GPSa, że mu często segmentów nie łapie bo u niego sznureczek a u reszty poszarpany, zresztą sam zobacz Z barierkami dobry pomysł, bo często na końcu wpadanie przy 40km/h na ulice nie było za bezpieczne, albo jak jakieś barany stały na końcu i gadały. Może dzisiaj go zaliczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 11 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Ha ha ha na barierach nie macie ze mną szans, wiec se darujcie ten segment Chcecie powalczyć? Prosze bardzo tu nikt nie jeździ... https://www.strava.com/segments/8608765?filter=overall Mozna sie wykazać he he stawiam piwo temu kto tu wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 11 Marca 2015 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Wynik na grzbiecie do poprawienia jak najbardziej. Nie jeżdżę na telefonie i raczej nie kaprys utzadzenia. Mam jeszcze kilka czasów powyżej 41 km/h. Dużo segmentów jest tak zrobionych że mi na stravie sygnał gps nie pokrywa się z tym telefonicznym. Marny mój trud w meczeniu aby uzyskać czas. Potem recznie muszę przesuwać ślad aby zaliczylo odcinek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 11 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Garfild jest nie do poprawienia, nie ma szans, tam jest za duzo dziur i wybrzuszen na starcie, a końcówa jest pod górę. Drugi wynik owszem jest ok. Edit: Znowu sie pozmieniało... 3 pierwsze wyniki sa przekłamane moim zdaniem...(błąd gps) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 11 Marca 2015 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Tak naprawdę to tylko stoper wchodzi w gre, albo ustawka i kto mocniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 11 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Garfild To jest taki odcinek do zabawy, tu zalezy jak sie mocno rozpędzisz przed nim i czy masz wiatr za plecami Dla twardzieli na jeden wdech polecam ten... https://www.strava.com/segments/6415820 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoPain Napisano 11 Marca 2015 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 będzie jeszcze czas na komy spokojnie dopiero marzec, najlepsze przed nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 11 Marca 2015 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 https://www.strava.com/segments/9042470 Stu Król WPKiW Nov 28, 2014 171.4km/h - 245W - 11s Stu nie szalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoPain Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Powiedzcie o co chodzi z tą STRAV`ą, skąd biorą się takie kosmiczne prędkości/czasy?I teraz pytanie które wyniki brać na poważnie bo człowiek se flaki wypruwa czasem a może już dawno jest 1szy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Rafale dobrze wiedzieć, ze jechałes na maxa i takie słabe wyniki he he he chociaż ten garfi całkiem niezły Widzę, ze na barierkach uchował sie mój adorator Detronizator, który był moim wielkim fanem z początku mojej kariery... He he pamiętacie jeszcze Sandrę $? Ta miała nogi jak dolary, a ile szumu wywołała...i nawet ją co niektórzy widzieli ha ha ha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoPain Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 nie pisałem celowo że wczoraj jechałem na dwóch flapach ale już mi się nie chciało zmieniać po pracy więc tak bez ciśnienia ten Garfild wyszedł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Strava się gubi jak widzi co robicie na tym parku . Wszyscy sie tutaj znami i każdy wie kto ma jaką nogę i na co go stać. A niedowiarki mogą przyjechać na ustawkę i najwyżej hamować tę machinę. Jak tam pogoda na jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Pogoda na jutro to naprawa manetki w krokodylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 No ja dzisiaj wpadłem pokazać, że każdy mnie może minąć bez problemu... Ani nogi, ani samopoczucia dziś nie miałem, tyle co Stu mi na kole siadł na jeden podjazd, a i tak padłem przed końcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Powiem Ci Andrzej, ze na tak mało jazd, które zaliczyłes w tym sezonie to naprawdę dobrze Ci wyszedł ten podjazd dzisiaj! Poważnie, bez kitu teraz mowię. Ja co prawda formy jeszcze nie mam wcale, ale cos tam jeżdzę i poważnie zsapalem sie za Tobą dzisiaj na tej górce! Wiec nie jest z Tobą tak zle troche pojeździsz i forma bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 ja właśnie wróciłem z parku, raptem 32km padły ale bardzo fajnie, pusto, ciemno i przede wszystkim wreszcie posprzątana, zero piachu, warunki świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 O tak, warunki dobre były, tylko ja nogi nie miałem, ale wreszcie można było brać zakręty spokojnie bez hamowania do 20km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogin Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Siema, w końcu tu trafiłem Jakieś plany na niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Patrząc na pogodę za oknem to raczej odpada :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogin Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 w niedziele ma być słońce i 12 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 13 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Dokładnie niedziela pogodowo ma byc podobna do poprzedniej, wiec myśle, ze łańcuchy mozemy smarować, a rowerki pucować bo jak rower sie swieci to na wstępie jest w nogach plus 50wat więcej Ale poczekajmy na "starszyznę" oni zadecydują gdzie jechać i ile kaemow(pewnie w okolicach Grande frondo). Zbiórka pewnie pod wieżą w godz 11-12ta. Ewentualnie kto zna jakaś fajna trasę to dawać propozycje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Starszyzna to Ty Stu, z racji osiągnięć w parku heheh No ja proponuję o 12, to trochę przeschnie i skoczyć na Zendek? Dobra jest ta 5km prosta do lotniska od Rogoźnika przez Siemonie i Myszkowice, tam moglibyśmy znów się pościgać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Heh, a ja miałem na myśli tych starszych wiekiem i tych co znają trasę..., bo ja to potrafię pomylić kierunek juz 5km od Parku Co do 12ej to jak najbardziej za A kierunek to mi to obojętne, zawsze sie dostosuje byle by było SZYBKO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.