Stujumper Napisano 21 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 U mnie dokładnie z licznika wyszło 124kaemy i 28km/h średnia, ale ja sobie zrobiłem jeszcze czi rundy na Azotach na dobicie bo mało było mi he he Dzieki Panowie za dzisiejsze bajabongo Jutro proponuje rozjazd, kto chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Było dobrze. Jak dla mnie nawet za bardzo. Pierwsza taka przeprawa w tym roku. Na początku się trzymałem. Ale podjazd na cmentarz mnie zabił. Poźniej gwoździem do trumny byłą sierwierska góra ktorą pokonałem ze średnia 8km/h. Ogólnie było ok. Bardzo się cieszę, że Stu wyszedł z lasu, to znaczy z parku na szersze wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 21 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Chyba z trzepaka Adamie, ale niech no tylko ten śnieg stopnieje i wracam z powrotem na swoje podwórko Lasu tam niewiele, ale za to zająców od gromu i to mi gra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Ja dzisiaj zamek w Chudowie zaliczyłem z Marcinem, tylko 55km ze średnią 25km/h, ale i tak dobrze jak na pierwsze 100km w tym miesiącu Będzie park rozmrożony to będziemy śmigali bażanty wreszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Wczoraj na grillu byłem z Chorzowską Masą Krytyczną wjechaliśmy od chat jubilera i ginekologa tam znośnie ale od lotniska przywitaliśmy się z podłożem . Potem o 22 jazdę nocną na pętli zaliczyliśmy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Dzisiaj tradycyjny Grodziec. Ale w polowie stawki odpadłem i leciałem już swoim rytmem. Ogólnie weekend ok łącznie od piątku 204 km, Jak na drugą połowę lutego może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 A ja dzisiaj polecialem na Tychy i tam krążyłem troche bo mi globus cos zle pokazywał kierunek A w sumie to od piątku na Stravie pokazuje mi 234,6km czyli dobry etap TDF Jeszcze jutro ma byc pogoda, a potem znowu pauza, w końcu mamy luty-podkuj buty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 No twoje buty to wymagają czegoś więcej niż podkucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Masz racje muszę w końcu zmienić te adidaski, bo jak jadę to mi wieje od spodu i wychladzam organizm przez co średnia mi spada drastycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 kolejny weekend znów jakąś wspólną trasę zrobimy, jeszcze poza parkiem ale potem jak już warunki się poprawią to myślę, że Stu zejdzie poniżej 10 minut na pętli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Jak nie śnieg to deszcz...ale mamy pogodę, nic tylko w barze siedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marfalc Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Mam nadzieję że jutro nie będzie padać bo mam zamiar wybrać się na Bytomską Masę Krytyczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marfalc Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Jednak z planów nic nie wyszło ale za miesiąc powinienem być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 tutaj raczej wpisuj i wybieraniu się do wpkiw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Park jest juz czyściutki, zero syfu, dzisiaj sprawdziłem osobiście i 60km wpadło Cos jutro kręcimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 pogoda średnia, do parku bym skoczył, koło 13-14? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Ja bede o 13ej w parku. W niedziele ma byc słonecznie i 11st to mozna wyskoczyć za miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 27 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 dobry Plan, jak się wyrobię na 13 to wyskoczę Ci naprzeciw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Ja jutro zobacze co na parku. Dziś byłem na pogorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Jutro powtórka z tamtego tygodnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 chyba tak, jak pogoda pozwoli, pasuje 11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 28 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Adam ciamajdo dzis trza było do parku przyjechać! Było elegancko, troche sie przeorałem i nawet nie wiem kiedy, a tu 110kaemow mi dzisiaj wskoczyło, śr. 28km/h pod sam koniec to nawet poczułem, ze cały glikogen zużyłem @erzurum długo nie musiałem szukać, trzy kółka po Twoim odjezdzie i trafił mi sie dobry zając, tez na Specu tylko większym od mojego Co do jutra to proponuje 11:30 zeby było sprawiedliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 no to ładnie pojeździłeś, ja raptem 45km ale musiałem zostawić siły na jutrzejszą orkę. Godzina pasuje. Oby nie lało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 28 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Nie planowałem, az tylu kaemow, ale tak fajnie sie jeździło, ze nawet nie zauważyłem tego Czyli jutro pod wieżą o 11:30 i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Ja się też chętnie zabiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.