Stujumper Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 No i pojeżdżone dzisiaj! Elegancko trasa była, pogoda jeszcze lepsza i taka by juz mogła zostać W sumie 80kaemow ze średnia ponad 25km/h czyli tlen idealny jak na luty Dzieki erzurum za przewodnictwo, bo ja bym sie zgubił zaraz za pierwszym zakrętem Szkoda, ze nie włączyłem globusa na Stravie, był by ślad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 bardzo fajna wycieczka, jak na połowę lutego to powiedziałbym, że nawet zaje..... Mi padło 70km z tlenową średnią kolejny weekend powtórzymy, może już na szosie to i średnia nieco bardziej okazała będzie. dzięki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Witam. Jakie warunku w parku ? Bo jutro się wybieram ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 nie byłem ale mimo to radzę omijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Marcinie Dron prawdę Ci powie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 17 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 W parku na normalną jazdę to dopiero w przyszłym tygodniu bedzie mozna liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoPain Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 teraz jest syf ale i tak nie macie szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 NoPain tu panuje zasada najpierw napisz swoje czasy na pętli, a potem pisz dalej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Tak jest Spajker! Nie daj sie, uderz go! Ale on chyba nie czuje bólu...to lepiej, uduś go, albo żeby było bardziej humanitarnej zakręć mu pompę "No Pain, No Gain" mój ulubiony film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 NoPain tu panuje zasada najpierw napisz swoje czasy na pętli, a potem pisz dalej ;p Stu to są Twoje słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Witam. Jakie warunku w parku ? Bo jutro się wybieram ;p W niedziele był syf mimo ładnej pogody. Byłem pobiegać i na zjeździe z bażanta mijałem niektórych rowerzystów bo ślisko i oblodzone Jak jest teraz to nie wiem, ale myślę że dalej warunki nie do jeżdżenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoPain Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 10m40s ale to tak bez formy muszę przyznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 I to mi sie podoba juz Cie lubię Chłopie! Jak bedziesz miał juz formę to zgłoś sie do mnie na testy, zobaczymy ileś wart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Tymczasem Stu, jutro o 12 pod wieżą, zrobimy podobną pętlę jak ostatnio tylko zahaczymy o Zędek i będzie koło 100km. Pasuje? Na ściganie z Nopain hehe przyjdzie czas wiosną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Świetnie, przyda sie taka 100km trasa do bazy Warunki sa idealne, wiec trzeba to wykorzystać Zatem o 12ej tam gdzie ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 będziemy mieć jeszcze do nadawania tempa kolegę na tarmacu więc mini peleton zrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 He he, a Mateusz z Adamem cos tam na Stravie sie zgadują na jutro, wiec nie wykluczone, ze bedzie peleton! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Ciśnijcie ciśnijcie, ja szlifuje formę na październik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Kurde ja teraz prawie cały czas kierunek Gliwice teraz weekend mam lekki na trenażerze bez wychodzenia. Nie lubię tego bo nie ma tej radości z jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 @Stu Jak coś to chętnie wybiorę się z wami bo Adam nie dał znać jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 No to godzinę juz znasz, o 12ej pod wieżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 20 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Pod TV? Będe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Tak, a dokładnie tam przy wjeździe do parku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Pochwalcie się tempem potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 do 60km 29km/h potem spadło do 27, łącznie u mnie 92km dzisiaj wyszło, dzięki Panowie za świetną trasę, Adam nas pięknie poprowadził. Adamie..dotarłeś? ja ledwo, ledwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.