spyker34 Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Jakie warunki w parku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Żyję tu ktoś w ogóle ?. Stu a co z AdamJedzie się dzieje nie widziałem go tu dość trochę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 @Spajki Adam ostro trenuje na zgrupowaniu w Calpe aż do kwietnia. Bo za cel postawił sobie zdetronizowanie króla parku WPKiW! Chce odebrać mi wszystkie rekordy na segmentach w parku na MTB oczywiście, a do tego chce dokonać rzeczy niemożliwej, czyli pobić mój rekord, sprzed dwóch lat, średniej na 11 kółek na 18kg Univedze! To były czasy...wszyscy sie wtedy tym ekscytowali! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Ja też ćwiczę, leżąc w łóżku od tygodnia ( ;( ), najważniejszy jest wypoczynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Wróciłem właśnie z parku warunki zaje**** drogi oblodzone Ale BTwinek se poradził z lodem na letnich . Było kilka typa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 7 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 po 14.00 będzie ktoś dziś kręcił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 7 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Wczoraj poszedłem pobiegać do wpkiw, żeby sprawdzić czy warunki są na nocną jazdę, niestety jest fatalnie, sam lód, posypany w wielu miejscach piachem ale mimo to bardzo ślisko. Czekam do niedzieli, dziś w nocy ma sypnąć więc i warunki będą lepsze. http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2015020700&row=461&col=215&lang=pl&cname=Katowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Ponowie no co Wy? Przecież w taka pogodę sie po parku nie jeździ nie uczył was Stu? Szkoda zębów Dopiero w marcu bedzie tam jako tako przejezdnie, a jak nie umiecie wytrzymać bez roweru to na szosę na Rogoznik, Pyrzowice itp. sucho i troche soli najwyżej mozna liznąć A tak najlepiej to idźcie na siłke, bo chucherka z Was straszne ( żart! Zeby nie było ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 7 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Stu niby się nie jeździ ale 40km/h po lodzie od Villi do Zoo to jest moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Eee tam, przypadek bo pane akurat złapałem i opona dobrze trzymała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 warunki zrobiły się świetne, ktoś chętny? zaczynam 13:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 A co mi tam podjadę mimo iż że po NB awaria kolana ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 No Panowie odwilż idzie, trzeba by cos w końcu pojeździć, bo chyba ze 3 miechy juz nie bylem Jakies zawody na weekend w Parku robimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 możemy, bażant czeka, byle warunki były ostatnio jak kręciliśmy ze spykerem to było bardzo słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Ja już też w domu ale o ściganiu nie ma mowy bo na razie luźne treningi po zgrupowaniu mam robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Przecież my tylko luźno po parku jeździmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 spinka jest tylko w kilku miejscach tętno 170 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Ha ha ha 170... to ja mam w tlenie przy średniej 27km/h, a przy bażancie to poniżej 200 nie schodze nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 W parku masakra, nie chciało mi się jeździć tam po takiej przerwie nawet... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 widząc co się dzieje wkoło, nawet do wpkiw nie zaglądam, jutro chyba jakaś dalsza trasa. Stu...chętny? Tempo spacerowe powiedzmy 25km/h w kierunku góry siewierskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 14 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Ja dzisiaj 140 km i nogi bolą mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 @erzurum O której i gdzie zbiórka? Muszę wkoncu przetestować nowe koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 proponuję 12 pod wieżą tv przy wjeździe do parku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Pasuje jak ulał bede punktualny, chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 To możliwe że gdzieś się tam miniemy bo ja dzisiaj z grupą jadę z klubu na pyrzowice ale średnia to pewno 27/29 w naszym przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.