Stujumper Napisano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 A ja już nie jeżdzę! Znudziło mi sie, nie ma wyzwań, ani mocnych zająców... Przyjdzie kwiecień, maj to sie troche pokręci jak bedzie z kim (chyba, ze mi wcześniej rower ukradną z piwnicy) Tymczasem trzymamy masę 90kg-przyda sie na nadchodzące mrozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 póki co Stu to ja właśnie wróciłem z parku, zimowe nocne warunki świetne, nie było ślisko. Padło zaledwie nieco ponad 30 km, ale jak na zimę to zawsze coś, warunki sprzyjają warto kręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 No to podziwiam, ze Ci sie chciało. W sumie jak ktoś trenuje to takie warunki nawet sprzyjają, bo i technikę poćwiczysz w jakiś tam sposób i opór śniegu tez jest dobry na moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Jak przymarznie to będzie fajne do jeżdżenia, teraz jak pada śnieg z deszczem to masakra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Ja dzisiaj 5 pętli po parku Ale na trenażerze hehe, wgrałem sobie profil parku na trenażer :DMa ktoś może jakiś dłuży ślad gps? tak z 5-10pętli? bo co pętlę muszę na nowo załączać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Jest chyba segment 7 okrążeń po wpkiw, poszukaj na stravie Ewentualnie robiłem kiedyś 138km po parku żeby załapać Gran Fondo, tylko że sobie trochę urozmaicałem trasę. https://www.strava.com/activities/174430292 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 29 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Panowie jakie warunki sa w parku na pętli, bo cos mnie nosi zeby wyskoczyć na pare kółek, ale nie chce walczyć ze śniegiem czy lodem bo opony mam łyse jak kolano Da radę pojeździć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Ja od jutra do 10 kręcę w Wiśle na zgrupowaniu z klubem mam nadzieję że was śnieg nie odstraszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 No to niezłe młody! Ja odstawilem rower w kąt bo nie chce mi sie babrać w tym błocie i robie biko, triko i piersiowy-optymalny pakiet plażowy na lato juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Witam . W parku dziś tłumy. Rowerzystów kila sztuk, krykomachaczy zero, piechurów tłumy z saneczkami ;p. Ogólnie ślisko w niektórych momentach;p Można robić Tokio Drift tylnym kołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 idę wieczorem sprawdzić, ludzi już nie będzie a lodu nie zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 I jak, dałeś czadu erzurum? Mam sie juz bać jak sie spotkamy kiedys w parku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 5 kółek, ostrożnie, wydawało się, że jest lodowisko a było całkiem znośnie. Jeździłem sam, wiesz, że to nie to samo, tylko pod bażantem przyciskałem ale nie było kogo gonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Pojezdzilbym, ale włóczyć sie tam 20km/h to nie ma sensu i jeszcze uważać zeby zębów nie wybić Ja czekam na suchy grunt, dopiero wyskocze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Stu pytają się o Ciebie w parku http://zapodaj.net/25005da0dcb26.jpg.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Jazda w parku jest przyjemna tylko jak masz zająca i to najlepiej na szosie, bo szybciej przebiera nóżkami jak przede mną ucieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 W przyszłym roku kupuje szosę ale to będzie na wypady klubowe a mtb na góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 W przyszłym roku to ja juz bede za stary, zeby jezdzic na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 33 lata i stary ? to ja już mogę narzekać na krzyż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Ja juz teraz pleców nie czuje, mam przerośnięty mięsień sercowy, hematokryt 60+ i hr max 224. Cieżko na takim dopingu mi bedzie wydolic do przyszłego sezonu Aha, zapomniałem dodać, ze mam tylko jedną nerkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Chcesz jeszcze moją nerkę ?:E chętnie oddam xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 To zalezy jak filtrujesz...? Ja jak jeszcze miałem dwie to dziennie lałem w nie po 10 bro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 może podacie zimowe czasy na pętli? ja dziś pierwsze kółko robiłem w 22 minuty, potem już było lepiej koło 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Tydzień temu przed tym śniegiem to jakies 11.30s miałem, ale był zając na szosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Ja jadę od domu na apkach więc wiesz. ale zerknąć możesz https://www.strava.com/activities/249005011 https://www.endomondo.com/workouts/466515405/11475352 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.