Andrewwojownik Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Bo akurat pogoda będzie na ściganie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Dzisiaj wyjątkowo w Parku nie dało sie jeździć! Tyle ludzi wyszło na spacery...nic dziwnego, bo markety pozamykane I z tej okazji robiłem kółeczka poza parkiem, w tlenie rzecz jasna Przy okazji test ( a raczej powrót do) kiery 700mm i mostka 60mm, bo w tym roku to tylko jazda rekreacyjna bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 A ja dzisiaj trening klubowy 50km z drużyną a 29 samemu do domu ale fajna pogoda była to przyjemnie się jechało w piątek ktoś chętny na 50 km? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 ja wczoraj wieczorem pierwszy raz po śniegu, pusto było i w miarę koła trzymały, super jazda. Jak dzisiaj Stu było? Spodziewałem się lodowiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 W parku super, trasa ubita, biała i bez lodu, ale Ci niedzielni spacerowicze mnie zniechęcili i robiłem kółka na Azotach, bo na jezdni nawet względnie, momentami tylko mokro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Kto dziś sobie selfie roweru robił ok. 14-16 w parku przy stacji kolejki linowej przy wesołym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Dziś żeśmy pokrążyli z Chorzowskim Klubem Rowerowym po parku trochę lasem potem ścieżkami, piechurów w miarę, parę gleb było, ale ogólnie okey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Jeździć trzeba, dobra pogoda jest na doskonalenie techniki W parku takie pustki, że masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 W sobotę wyruszam na Oświęcim z ekipą :DP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Trzeba trzeba ino w taką pogodę sie za cholerę nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Ktoś jutro 50 km ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Jakie tempo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Ja wole zamiast tempa porobić baze i trening techniki jazdy, na którą nie ma czasu jak trzeba siedzieć Stu na kole w parku i cisnąc ile fabryka dała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Pewnie baza to podstawa, ale w dobrym tempie wypadałoby ja robić. Pomijam teraz tą jazdę w śniegu, bo jest cieżko o lepszą średnią, (jednak dla chcącego nic trudnego) ale jak jest sucho to trzeba dymać średnie dobrze ponad 25km/h, zeby cos z tego było potem w sezonie no i przede wszystkim jak chcesz utrzymać koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 https://www.strava.com/activities/238773291 Taka dzisiaj ładna pogoda, że zaliczyłem najlepszy czas na pętli, ciężko będzie komukolwiek go pobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Ktoś dzisiaj śmiga o 13ej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 postaram się wpaść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Z tego co pokazuje kamera na KOMARZE to warunki sa dobre, wiec trza to wykorzystać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 o 13 pod bażantem, tempo 25-27km / h kilka kółek i potem piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 @erzurum jeszcze kilka takich weekendów i bedziesz śmigał spokojnie ponad 30km/h bez trzymanki pod tego bażanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 no wiesz, ....32 przez chwilę było na jednym podjeździe pod bażantem, ale zdecydowanie mam zbyt zimową formę na takie tempo jak dziś. Oby następnym razem było cieplej, pod mój koniec już tak zaczęło wiać, że zjechałem po 5 kółkach bo byłem mocno przemarznięty. a Tobie Stu dalej jak poszło, były jakieś nowe zające? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Kilku sie jeszcze przewinęło ale najlepszy był Pan na Meridzie z plecakiem większym od niego samego, ale bylem lekko zdziwiony jak wyprzedził mnie na prostej przed rondem z prędkością ok 40km/h jak go dogoniłem to usłyszałem komplement "dobrze jedziesz" i to na tyle bo jak przyszła parkowa zmarszczka to został w miejscu jak dzięcioł w dziupli Tak sie zastanawiam, czemu wszyscy tak "kozaczą" na prostej, a jak przyjdzie jakaś nawet mała górka to miękną, ze az płakać sie chce... Ja tez teraz jakimś demonem podjazdów nie jestem,(grubo ponad 100kg z rowerem mam) ale jakoś większych problemów mi one nie sprawiają W sumie 80kaemow dzis pękło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 @Stu nie mijałeś mnie z jakimś gościem przy komarze jak akurat smarkałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Tak, ten był na Krossie, ale tez sie nie popisał W sumie najlepszego zająca mieliśmy z erzurumem na pierwszej pętli, który potem jechał jeszcze ze dwa kółka, ale juz za nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 no właśnie co to za zając jak masz go za plecami, choć dzięki niemu to tempo było jednak podkręcone. ogólnie zimą bieda z zającami, a z tą zmarszczką to faktycznie tak jest, tam zające zazwyczaj kończą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.