erzurum Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 wczoraj jedna gleba na kole, kolizja z psem, dziś dla odmiany poszedłem pobiegać, dwie gleby, plan na jutro gleb trzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Zacytuje Ci coś z Świętej Księgi Bikera '' Gleby się nie lękajcie ani się jej nie wstydźcie, albowiem powiedziane zostało: '' Ten co ani jednej gleby w sezonie nie zaliczył to tak jakby w ogóle na rower nie wsiadał'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 @erzurum Widzę, ze Ty aktywnie spędzasz ten zimowy okres w przeciwieństwie do mnie, wiec trzeba by sie ustawić w parku jak tylko sie przesuszą asfalty troche! Bo Ty bedziesz miał radochę, ze mnie objedziesz teraz, a ja, ze zającem bedziesz dobrym i w sumie moze wyjść dobry trening...co Ty na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 objechać na pewno się nie uda, ale potrenować w szybszym tempie zawsze miło jeśli to będzie weekend to jak najbardziej, w tygodniu raczej mi się nie uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 To co, moze jutro jakaś ustaweczka? Tylko nie wiem, czy bedzie mi sie chciało na taki mróz wyłazic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Co wy tak glebicie? Ja dziś 36km na pętli w parku i bez żadnych gleb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 To co, moze jutro jakaś ustaweczka? Tylko nie wiem, czy bedzie mi sie chciało na taki mróz wyłazic? Pado mróz xD Mróz to będziesz mieć jak będzie minus 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Jutro o 13-14 z mobilo będę kręcił, tylko średnie jakieś bardziej ludzkie po 18-20km/h ;-) Pętla w normalną stronę i kółka wokół zalewu jakby ktoś szukał, postoje robimy przy komarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Ktoś coś jutro ? tak około 50 km planuję zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Jakie tempo km/h? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 nie wiem... Myślę że około 28 bo jadę pierwszy raz na przełaju i to jeszcze w spd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Ooo to kupiłeś wkoncu rower? Stanęło na przelaju? A chciałeś szosę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Z klubu dostałem. Szosę dostanę jak na przełajach ładnie pojadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 31 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Co Ty gadasz? No niezle niezle! To moze i ja bym sie zapisał O ktorej chcesz pojeździć? Mnie by tak pasowało 12-13ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Ja wyjadę koło 11 może trochę później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 31 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Dobra ja bede o 12 to sie tam jakoś trafimy. Edit. Umówmy sie o 12 pod komarem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 To jedz jedno pod prąd klasycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 31 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Michał być o 12ej pod komarem to razem machniemy te 50km bo ja tez tyle chciałem dzis robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 @gari97 Co to za klub, że przełaje rozdają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 31 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Naprzód Lipiny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Grupa Kolarska Gliwice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Ktoś jutro jeździ ? Ja jutro koło 12 50 km nie musi być park Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 @gari97 jeździsz na przełaju jamisie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Taaa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.