Stujumper Napisano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Adam, jutro ma tez byc spoko, więc jak czujesz sie na siłach to o 13ej pod bażantem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 No fakt dziś było słabiej, ale tak to bywa jak się jeździ za Stu. Za to zimniej było niż wczoraj. Ogólnie bylo ok. Padło 72 km. Weekend wyszedł na 159km łącznie i 26 średnia. Zapraszam więcej osób w następny weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Weekend wyszedł na 159km łącznie i 26 średnia. Zapraszam więcej osób w następny weekend. Tak! Ja to chyba z obecną formą i na full'u to mogę wam izotoniki podawać co kilka okrążeń. Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 16 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 To niezle Adam, niezle...w kwietniu szczyt formy i jedziemy na zawody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Myślę, że jak na połowę lutego i jak ma mój 10-ty wypad na rower w tym roku to nie jest tak źle. Stu dajesz motywację. Samemu pewnie bym miał średnia 22km/h. A tak to za miesiąc będziemy mieć ponad 30. Zastanawiam sie gdzie nasz Amadeoo. @Sonix - dasz radę, zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 16 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Ja zwykle zaczynałem sezon w marcu i to nawet pod koniec marca! A teraz w lutym i tez jestem zaskoczony skokiem formy, bo poza ta jazda po parku to nic, dosłownie nic ze sportu innego nie robie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Dzisiaj była kwintesencja jazdy po parku...mocny kolo na szosie, który sie zleksza zdziwił, ze mnie holuje na kole plus 4ry lotne premie pod bażantem dla mnie oczywiscie z 50metrowa przewaga Ale wielki szacun dla gościa, ze nie wyciągnął telefonu w krytycznym dla niego momencie i nie udawał, ze Mama dzwoni ze "obiad na stole" i musi lecieć, tak jak to bylo w tamtym roku z jakimś napinaczem z IC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 kolarzówka scott? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Kurcze nawet nie wiem bo nie zwracam nigdy uwagi na rower. No chyba, ze jest fest wypasiony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 No ale żeby zobaczyć czy jest fest wypasione to trzeba zwrócić na każdym. Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Sie ktos dzisiaj chce poscigac to zapraszam na 15ta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Niestety pracujemy. No jak tak cały tydzień pociągniesz, to w sobote bedziesz lecial już 30 średnią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashie Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 ja juz po, gesto jak w weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Pana zrobiona dętka wymieniona Wracamy do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 No i mamy weekend. Myślę, 11-12 zaczynamy jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Ja bym sie tak nie cieszył Adamie, bo jutro to ma padać podobno... Ale jak pogoda jednak by dopisała to o 13ej proponuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 22 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Padało rano troszke, jednak na tyle dużo, że nawet o 14 leciało z pod kół. Zrobiliśmy 70km w tempie 27km/h ścigani przez Gniew Ocenu jak to powiedział Stu. Po tych 70-ciu złapałem pane na szkle które omijam już zbyt dlugo. Wieć machołem jescze 16km na butach w tempie 7km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 22 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Gniew oceanu na perzocie byl the best! Dobrze jechał, ale jak Adam skończył jesc lajona to chlopina po prostu nie miał szans! Jego mina jak go dopadlismy na zjeździe była bezcenna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashie Napisano 22 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Mila "stajla" ten Mlody, no i szacun dla niego bo krecil w zwyklych Vansach, a nie w jakichs karbonowych spd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Adam, pana zrobiona? Czy bedziesz pauzował jak kolega spajk li 2tygodnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Jak sam widziałeś mam bardzo ładną łatkę na oponie. Udało nam się dziś zrobić też łandych parę pętli. Pogoda dopisywała, ale nadal zimny wiatr w końcu to nadal luty. Padło 94km przy średniej 27,5 km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Eee no guardiole pierwsza klasa masz Ty, ale Ty cos trenujesz w domu na tym ketli bo ledwo Cie dzis dogonić mogłem tak zasuwasz! Jeszcze troche i mnie zdetronizujesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Musisz zacząć dosiadać swojego Speca a nie GT . A tak serio to nic nie ćwiczę bo nie mam kiedy, Tylko park tak jak Ty, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Dziś tylko Keti 30minut. Uczę się tego machania łokciamy ala Stu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Ja dzis nieco ponad 8 dyszek, ale lajtowo avg 25km/h tak rozruchowo Ja tymi łokciami to macham jak chce odfrunać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.