Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Weekend wyszedł na 159km łącznie i 26 średnia.

Zapraszam więcej osób w następny weekend. :thumbsup:

Tak! Ja to chyba z obecną formą i na full'u to mogę wam izotoniki podawać co kilka okrążeń.

Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalka

Myślę, że jak na połowę lutego i jak ma mój 10-ty wypad na rower w tym roku to nie jest tak źle. Stu dajesz motywację. Samemu pewnie bym miał średnia 22km/h. A tak to za miesiąc będziemy mieć ponad 30. Zastanawiam sie gdzie nasz Amadeoo.

@Sonix - dasz radę, zapraszamy.

Dzisiaj była kwintesencja jazdy po parku...mocny kolo na szosie, który sie zleksza zdziwił, ze mnie holuje na kole :) plus 4ry lotne premie pod bażantem dla mnie oczywiscie z 50metrowa przewaga ;)

Ale wielki szacun dla gościa, ze nie wyciągnął telefonu w krytycznym dla niego momencie i nie udawał, ze Mama dzwoni ze "obiad na stole" i musi lecieć, tak jak to bylo w tamtym roku z jakimś napinaczem z IC :P

Padało rano troszke, jednak na tyle dużo, że nawet o 14 leciało z pod kół.

Zrobiliśmy 70km w tempie 27km/h ścigani przez Gniew Ocenu jak to powiedział Stu.

Po tych 70-ciu złapałem pane na szkle które omijam już zbyt dlugo. Wieć machołem jescze 16km na butach w tempie 7km/h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...