Stujumper Napisano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Ja pamiętam jak całkiem niedawno bo w marcu leżałes tuż przed moim kołem he he he, to chyba były pokłony przed stu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 No ale to bylo w innym miejscu. Ogólnie w tym roku leżałem... policzmy za pierwszym razem na kiszce prawie leżalem i Cię prawie podciołem. Później na barierkach jak przeleciałem przez Twoje przednie koło. Trzeci raz to zaraz po założeniu SPDków u mnie na placu. Czwarty raz w kwietniu co kask potrzaskałem. I w sumie tyle w tym roku. Ale idzie zima i będzie wesoło jak spadnie śnieg ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Ty tylko leżeć byś chciał, a jeździć to nie ma komu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Po trawie bardzo fajnie mi się jeździ... Zima przyjdzie to wesoło będzie, nie mogę się doczekać aż swoją zimówkę będę ujeżdżał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Heh, Ja dziś leciałem bokiem na Parku Zielona po liściach. Ale nie fiknołem więc było ok. Bylismy dziś z kolegą Dominikiem i całą grupą kolarską Grodziec na treningu. Wracałem przez Pogorie. Dużo ludzi, wyobrażam sobie co działo się w WPKiW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Tak dzisiaj w parku było baaardzo tłumnie byłem w godzinach szczytu 13-16 i spokojnie sobie potlenilem w pojedynkę Czasami tak fajnie na luzie pojeździć bez spiny na KOMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Fajniej w plenerze, no ale co kto lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 To se pojechałem dzisiaj te 7 kółek od mostu bażant, po cichu liczyłem na KOMa, ale niestety podjazdy baaardzo skutecznie mnie spowolniły He he naprawdę nie miałem sił mocniej podjeżdżać, aż wstyd! Ci co dobrze wiedzą jak podjeżdżam...to pewnie leją ze śmiechu jak analizują te dzisiejsze 7podjazdow. Na dodatek jak na złość, ani jednego nawet najmniejszego zająca nie było, zeby se tak siąść na kole chociaż na jeden podjazd, albo prosta, zeby troche odpocząć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Ano. Całkiem nieźle ci poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 dajcie linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 http://www.strava.com/segments/8333834 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Dzisiaj fajnie pusto, liście uprzątnięte, tylko że wiało z przodu, że wymiękłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Stu na "kiszce" zrobił KOMa wiec chyba tak mocno nie wiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Na plastusiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 @Adam Jutro coś ten tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 14 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Nie wiem Andrzej o której jeździłeś, ale po 15ej nie czułem, zeby wiało natomiast czułem jak bardzo rower mi sie gnie na kiszce stąd taki słaby wynik, bo mozna by spokojnie 2-3s jeszcze urwać Z górki to samo, miałem wrażenie jakby rower sie miał pode mną rozlecieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Raczej tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 @stu - od 13 do ok 14:30 kręciliśmy po parku. Faktycznie na kiszce i prostej nieprzyjemnie zawiewało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 @Adam To napisz mi jakieś szczegóły, bo nie wiem na jaki numer do Ciebie pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 14 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Napisz tu co i jak, a jak ktoś bedzie miał ochotę to tez przyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Ktoś chętny jutro koło 13? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Myśle, że na 12-sta damy radę sie ogranąć. Możemy ugadać się na Rzęsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Adam a możecie poczekać do 13 bo ja bym chętnie też pojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 14 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Jakiej rzęsie? Nie pod kapeluszem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 No i dziś polecieliśmy sobie w traskę. Skład: Ja, Stu, Mateusz i Michał. Było ok. To już chyba ostatnia w tym roku taka wspólna wycieczka. Bo od jutra zaczyna się jesień i zima ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.