Andrewwojownik Napisano 6 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Stu, kup sobie takie: https://frequentlyarsed.files.wordpress.com/2013/04/photo.jpg będziesz mógł mówić, że w tenisówkach szosowców bierzesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 6 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 No dziś to chyba już bez butów jeździł. Bo KOMów nawalił na parku znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 6 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Dzisiaj to chyba Stu telefon do psa przyczepił i go popędził. Dlatego na zdjęciach taki zmęczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 6 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Atakowałem jeszcze miedzy barierkami, ale byłem juz wypruty po tych wcześniejszych i tylko 47s wyszło. Pod koniec sezonu spadła mi strasznie wydolność tlenowa i nie kręcę juz na wysokiej kadencji bo mnie poprostu odcina szybko, natomiast najdziwniejsze jest to, ze siła przybyła nie wiadomo skąd i dlatego ostatnimi czasy trzaskam te KOMy na prostych...za to pod górkę to tylko sprint w trupa 500-700m i to wszystko na co mnie stać, a w lato to i 2km szło w trupa jechać i było dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 6 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Heh! Pies Stu reaguje tylko na żarcie, z tego co wiem. Ale forma ładna. Przy 16kkm nie ma się co dziwić. Podziwiać tylko fenomen i trzymać kciuki w nowym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 6 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Stu, ktoś nowy fragment zrobił, a mówisz, że ostatnio noga dobra na prostych sprintach to KOMnij sobie: http://www.strava.com/segments/8435600?filter=overall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 6 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Widziałem, dobre to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 7 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 128 km/h? No to się nazywa noga! Brawo Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 7 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Od 4-go miejsca są prawdziwe wyniki. Reszta to błąd GPS. Na tak któtkim odcinku to tyko pomiar chipem zdał by rezultat. Ale nie jestem ekspertem. Ide coś pojeździć, zaraz będzie padać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 7 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 szczęściarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 7 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Padało. Kropiło, ale na tyle by uważać na czerwonym dywanie. Spotkałem Michała, w końcówce przelatywał Rafał. Ogólnie było ok. Jutro ma być załamanie pogody, zobaczymy rano co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Zapraszam w imieniu Śląskiej Grupy Kolarskiej SZOSER: W ramach ogólnopolskiej akcji: https://www.facebook.com/events/1567472800150369/?ref=ts&fref=ts planujemy przejazd rekreacyjno-treningowy na dystansie około 130 km. Trasa przejazdu:http://www.bikemap.net/en/route/2846285-123km-do-wolnosci-3/ http://www.strava.com/routes/1138944 Zbiórka: 10:00 przy oczyszczalni na Panewnikach, tak jak start na mapie. Planowany czas przejazdu: 4.5 do 5.5 godzin, w zależności od postojów, przewyższeń i możliwości, stąd też taka a nie inna godzina startu, 10:15 max. KIERUNEK JAZDY: Ruda, Pyskowice, Ujazd, Sośnicowice. Tempo: powiedzmy pomiędzy ok. 27 km/h. Jedni jadą szybciej, inni wolniej, niektórzy radzą sobie z górkami lepiej inni nie bardzo więc też czekamy na innych aby jechać grupą/grupami. Warunkiem jest oczywiście odpowiednia pogoda, czyli bez śniegu czy deszczu. Jest już kilku zainteresowanych, więc zobaczymy czy pojedziemy tą trasą, czy może się podepniemy pod inną ekipę. Na razie nie zauważyłem aby gdzieś inna się szykowała na przejazd. Wydarzenie na Facebooku: https://www.facebook.com/events/475988602539804/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Na miejsce zbiórki mam 21km ;-). Chyba odpadam. 174 trochę długo by to trwało ;-). No 27średnia. Ostatnio miałem 14 średnią więc odpadam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Ja proponuje jutro zające w parku pogonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 no to bardzo oryginalnie stu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Może być kupa ludzi. Ja wybieram się z rana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Jaka kupa? Tam juz nikt nie chodzi na spacery... A o ktorej to u Ciebie jest z rana Adam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Gdzieś 9-9:30. Licze, że Mateusz i Michał coś napiszą i zrobimy ekipę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Dzisiaj o 13 była masakra, dawno tyle ludzi nie widziałem... do tego masa dzieciaków :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 a o 15 pusto tylko Stu goniący białą szosę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Adamie o 9ej to zdecydowanie za wcześnie dla mnie Ta dzisiaj ładnie sie jeździło...a dokładnie za tym Panem sie kulałem chyba 4ry kółka http://www.strava.com/activities/217738264 Widzę, ze wszyscy ostatnio zaliczają te 7 od bażanta to i ja bede musiał spróbować póki pogoda jest na fali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Nie wiem jak wy ciśniecie, ale ja dziś zakręt z górki przejechałem po trawie po zewnętrznej, bo nie mogłem się złożyć w skręcie odpowiednio bo ślisko i mnie wyrzuciło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 bo cisnąć trzeba do góry a nie w dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Endriu to nasze umiejętności sa zerowe...bo sa goście co pięćdziesiątką biorą ten zakręt na szosie w takich warunkach jak dzis, a nawet gorszych! To jest hardcore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Jak już zupełnie nie ma liści i widać co jest za zakrętem. To można brac. W sumie w swojej karierze na WPKiW tylko raz leżałem na tym zakręcie z 15 lat temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.