velox6na9 Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 To niech se sprawdza nie zakładałem i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Biker przeca to nie ja stwierdziłem, ze drugie konto założyłeś tylko mod, wiec co Ty mi tu znowu sapiesz do mnie? Co mnie tam obchodzi ile kto ma kont...? Dla mnie ma znaczenie tylko dobry zając w parku i wtedy happy jestem Reszta to jest "zlew" i juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velox6na9 Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 i słusznie zając dobry musi być i mieć szybkiego nogi. Mod sobie dopowiedział coś czego nie ma, bajkopisarz jeden cóż: "każdy umie rzucić słowa na wiatr aż się trafi strach na wróble" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Szybkie nogi, mocne płuco i dobry rower, a najlepiej lżejszy i lepszy od mojego to wtedy jest zabawa...oj dawno takiego w parku nie widziałem gdzie one wszystkie tak pouciekaly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velox6na9 Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 oj niestety lżejszego nie posiadam, a co lepszości to każdy chyba swój woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Lepszy...miałem na myśli szosę Ps. Ktoś jutro cos jeździ w parku kolo 12ej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Ja będę koło 11 najprawdopodobniej to się gdzieś znajdziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 czy ktos będzie jeszcze kręcił dziś ? ja sie melduje po 16 @biker90, sugeruje Ci opuszczenie tego forum na wieki wieków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Sezon zimowy można powiedzieć, ze juz otwarty! Ja byłem tak jak mówiłem przed 12ta, warunki idealne, sucho, słonecznie, zero ludzi, ale i niestety tez zero zającow... Mam nadzieje, ze jutro sie to zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Waruneczki cud miód ! Osobiście uwielbiam taką pogode (i frekwencje w parku), chociaż momentami czułem się bardziej jak na nartach niż na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Co jest ludziska! Widzę, ze tu na forum jak ktoś komuś nie doje###Albo nie obrazi, czy wyśmieje to cisza jak na spowiedzi jest... Oj nieładnie nieładnie. Chyba, ze ciepłe lacie pozakladaliscie i nie jeździcie? Ja nawet przeziębiony cos tam kręcę i wlasnie 16 tysi mi wybiło w sezonie wiec Panowie na szosach nie dziwcie sie, ze nie dajecie mi rady na segmentach... Nowe segmenty dla napinaczy w parku specjalnie były zrobione i co? I Nikt nie przejechał! Bida z nędza Moze to was zachęci do rywalizacji, ot taka mała czasóweczka na płaskim...Oczywiście ja mam KOMa na razie he he http://www.strava.com/segments/8402127 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Nie ma pewnego typka, to i nie ma kto zamętu siać, stąd niebywały spokój w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Mnie dziś trafiło nieszczęście bo jak wjechałem do parku to linka z przerzutki mi strzeliła pojechałem do rowerowego gdzie nie mieli linki więc wsiadłem na mojego mbike'a i pojechałem pojeździć po siemianowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 31 Października 2014 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Moze to was zachęci do rywalizacji, ot taka mała czasóweczka na płaskim...Oczywiście ja mam KOMa na razie he he http://www.strava.com/segments/8402127 Dzisiaj prawię ją zrobiłem, ale odbiłem w prawo przed samym końcem segmentu EDIT: a nie, jednak w drugą stronę jechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Jest jeszcze w drugą stronę, ale tam czas jest juz za bardzo wyśrubowany jak dla mnie http://www.strava.com/segments/8352497 Podobno w przyszłym tygodniu znowu lato powraca to można by powalczyć w parku troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Nie ma pewnego typka, to i nie ma kto zamętu siać, stąd niebywały spokój w temacie No faktycznie, Amadeo coś cicho ostatnio Ja sie przerzuciłem już na tryb zimowy, czyli bieganie i siłka. Rower do kąta, a być może nawet na allegro bo rama za duża na mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Chyba biker90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 He, he no Bikera tu nie ma bo niektórzy najpierw usilnie go prowokowali, a jak już dał się sprowokować to zgłosili do administracji jak ostatnie... (nie dokończę bo też dostanę bana). Żenujące zachowanie, od tej akcji przestało mi się chciec udzielać w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 @lasq górala miałeś przywieźć...? Nie przesadzaj znowu, biker został zbanowany tylko dlatego, ze założył drugie konto, a tu chyba nikt palców w tym nie maczał. Jego wypowiedzi były jakie były (mnie osobiście śmieszyły) ale na pewno nie były przyczyną jego zbanowania. Za takie pierdoły dostaje sie tylko ostrzeżenia-sam mam juz dwa na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 1 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 a jak już dał się sprowokować to zgłosili do administracji biker był u mnie i nie tylko u mnie pod lupą już od dłuższego czasu, bana dostał za całokształt wypowiedzi, założenie trzech kont i chamskie i wulgarne teksty na priv. Na początku nie ruszałem tego tematu, bo stwierdziłem że kisicie się na swoim podwórku i na forum nie wyłazicie, później miałem już dość i trochę pokosiłem, później znów dałem szansę ale ktoś zrozumiał a ktoś zaczął rzucać do mnie mięsem na priv. Więc proszę tu nikogo nie usprawiedliwiać.Tak na marginesie dodam, że osoby które go prowokowały też dostały ostrzeżenia. Za takie pierdoły dostaje sie tylko ostrzeżenia-sam mam juz dwa na koncie jedno, nie kłam , ale jak chcesz to drugie mogę dołożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Racja, jedno tylko mam, zle spojrzałem Ja wulgarny nie jestem, a prowokuje w mało szkodliwy sposób wiec drugie mi sie nie należy Dobra chłopaki odnośnie treningu w zimie co polecacie na nogi, żeby Was zmiażdżyć w przyszłym sezonie na pętli WPKiW ?! Próbowałem troche biegać w tamtym tygodniu, ale do teraz moje kolana nie mogą dojść do siebie i to raczej nie dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 @mrmorty: ok, dzięki za wyjaśnienie @stu: bieganie i tak nie rozwija tych samych mięśni co rower, jedynie kondycję Ze sportów ziomowych ponoć najlepsze są narty biegowe, ale nie sądzę żebyś się skusił. Tak to na rower najlepszy jest... rower (eureka! ), albo stacjonarny, albo trenażer, albo opatulić się i cisnąć przez zaspy po parku A jak chcesz pocisnąć same muskle na siłce to tu jest ciekawy artykuł (tylko dość długi): http://www.cyklomaniak.com.pl/2013/10/kolarskie-zimowe-cwiczenia-siowe-jak.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 No jechalem dziś z mojej "małej pętli" w stronę parku i pomyslałem, że pojadę przez Michałkowice. No Strava nie zaliczyła przejażdu widocznie za bardzo ścinałem rondo ;-). No zaczyna się robić fajnie. Na Pogori zero ludzi, i na parku też, można zacząć poprawiać swoje przejazdy ;-) Nie spotkałem nikogo w WPKiW, a że zaczeło padać to się zaczołem zwijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 1 Listopada 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 W kwestii treningu jeśli macie możliwość popływać przynajmniej raz w tygodniu to też będzie dobrze - poprawiasz wydolność płuc, no i mięśnie grzbietu pracują. Można biegówki, ale sami widzicie jak to jest z tym śniegiem u nas. Ja mieszkam na dalekiej północy, rzut beretem od kacapskiej enklawy i mimo, że jest to polska syberia, to i tak śniegu w ostatnim czasie jak na lekarstwo. Kupiłem sobie narty, ale co z tego jak przez ostatnie dwa sezony miałem je na nogach dosłownie kilka razy bo albo śniegu nie ma albo jest zmrożony. U Was na Śląsku pewnie z tym jest jeszcze gorzej.Zostaje trenażer, pływanie i jakieś truchty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 @adamie nie zaliczyło Ci segmentu bo za krótko pojechales...on jest troche dłuższy @lask artykuł bardzo fajny. Szkoda tylko, ze mnie sie nie bedzie chciało konsekwentnie ćwiczyć...zreszta do regularnego biegania i pływania to na pewno tez bym sie nie zmusił Co zrobic jak tylko jazda na rowerze mnie sie podoba i to w dodatku po parku za zajacami juz nawet ta strava troche nudna sie staje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.