Moloch89 Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Pracuje w sklepie AXIS w Piekarach Śląskich Bytomska 162 od 10-17.00Jakby ktoś przejeżdżał to zapraszam w odwiedziny bo teraz po sezonie straszne nudy Jak potrzeba też jakieś części to można pytać na priv bo jest duża szansa że mogę taniej załatwić niż w necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Adam, trafiłeś mam dokładnie 1,78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 21 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Października 2014 oficjalnie uprasza się kolegę biker90 o zaprzestanie prywatnych wycieczek, nabranie ogłady osobistej tak aby zaprzestał używania słów powszechnie uznawanych za obraźliwe i wyciszenie emocji.Niezastosowanie się do tej prośby będzie skutkowało oddelegowaniem kolegi na inne forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 wow, moderator wkroczył. Wreszcie doczekaliśmy cenzora hahahahaha, aż śmiech bierze z takich ludzi Gdzież Ty był jak były przepychanki, pseudo moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Astexx Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Cześć, też po parku śmigam na białej kozie, lecz koło 4-5 wtedy tylko mam czas. Jako, że nowy jestem to nie wiem o co chodzi, ale temat przeczytałem i fajnie, że macie pasję kręcenia dla jako to piszecie tlenienia. Co to za moderator który burdel robi na sam końcu, a nie początku kiedy użytkownicy amadeo, biker90 i hookie oraz inni siebie szkalują. Może wyjdźcie sobie na dwór, a nie przepychanki robicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Niechętnie, ale nowemu przyznaje rację, może czas zmienić zasady, a moderatora poprosić o nagrodzenie wszystkich tu spamujących. Nie jeździsz w parku to się nie wypowiadaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Nie będę wypowiadał się za gospodarza tego wątku. Ale jak ktoś tu wchodzi i zaczyna coś pisać. To jest taka tradycja, że po przedstawieniu się w taki czy inny sposób powinno się podać swój czas na pętli i na podjeździe. Ot co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Może pora usunąć posty z kłótniami, wymówkami, a zacząć pisać o parku, a nie na tematy wokół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Wszytsko tworzy pełną całość, jak dla mnie. Taki nasz współny blok czy blog jak się to pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Blog nie blog moderator się wtrącił, pajac jeden jak już dawno skończyliśmy wytyczki słowne! Nie ma jak mieć zapłon i kąśliwe słowo wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Znaczy, ja nie uważam tego za żadną kłutnie. Przecież wszyscy się znamy z parku widzimy się często i razem jeździmy. Być może przez kogoś z zewnątrz może to wydawać się na kłutnie czy utarczki. Lepiej nie ruszać i nie wchodzić jak sie nie jeździ po parku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 To po co ktoś kto nie wie o co chodzi się wtrąca i pisze, że się kogoś obraża, jak się tego nie robi. Nie każda wypowiedź sugerująca obrażanie takową jest! Ale widać ktoś słabo wykształcony jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Astexx, ja bardzo często przebywam na dworze, ale dziękuję za troskę. Przesyłam Ci wirtualnego kwiatuszka oraz wysyłam garść buziaczków. :****** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2014 He he to jest temat rzeka...i dobrze bo ile można by tu pisać o tym parku...? Owszem czasy i rekordy to rzecz święta i każdy tu piszący powinien tego przestrzegać! Oj w parku juz coraz większe pustki sa, dzis nie spotkałem zupełnie nikogo(czytać zającow) na 7 kółek, bo na więcej to juz nie ma ochoty robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Amadeoo też nie było ?? bo chyba go mijałem przy kapeluszu, ale nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 21 Października 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Astexx'a nie ma - było to konto założone przez kolegę biker90 - ot takie rozdwojenie jaźni chyba, albo kompletny brak wiedzy jak działają mechanizmy dużych forów i co może zobaczyć obsługa tegoż forum. Przepraszam za OT ale dostałem dwie wiadomości z prośbą by coś zrobić z jego tekstami.Przyjemnego kręcenia chłopaki P.S. - czy wspominałem coś o delegacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 heheh dobre, oj biker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Amadeoo też nie było ?? bo chyba go mijałem przy kapeluszu, ale nie jestem pewien. Hej, byłem dzis od 1430 do 16, niestety jazda w pojedynke w parku jest dla mnie całkowicie do kitu Tylko z partnerem / zającami potrafi to być interesujące @biker90 - nosił wilk razy kilka ... :-) Konkrety - czy jutro ktoś chętny 16 - 17, średnia ok 30 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 22 Października 2014 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Ja bym mógł jutro ale najwcześniej byłbym w parku o 17.30 o ile nie będzie padać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 22 Października 2014 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 O 17:30 to jest ciemno i będzie jeszcze ciemniej. Ja dziś byłem koło parku cały dzień w deszczu bo tam pracuje na budowie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Teraz to zostają jedynie ustawki w weekend o 11-12ej tak jak robiliśmy to w lutym i marcu, pamiętasz Adamie ? bo ludzie schodzą sie dopiero po obiedzie do parku, a i zającow w tych godzinach bywało zawsze sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 22 Października 2014 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Adamie stawiasz Skanska Center ? te 4 wieże ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Ta, teraz zostają weekendy. O 16- ciemnno. Więc ustawki sobotnio jesienne będą ;-). Od strony telewizji siedze w lesie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velox6na9 Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Siema, wróciłem to Ja dawny biker90. Na wstępie trzy sprawy: 1. Stu nie założyłem drugiego konta, nie wiem skąd adminowi się takie coś przypałętało jak również nie wiem skąd Ty takie wnioski wysuwasz! 2. Prawda boli, nie będę się podporządkowywał komuś. Wolność słowa istnieje, a jeśli dla moda takie słowa jak używam są obraźliwe dla innych czy jego samego to polecam się zastanowić, bo słowo nie jedno ma znaczenie. 3. Czemu mod się akurat do mnie przyczepił to oczywiste: zostawię to dla siebie. Oby mi tego konta nie usunął przez własne poglądy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Biker, ale do błędu to byś się przyznał. Nie trzeba być czarodziejem żeby w panelu moderatora na IP.Board zobaczyć, że ktoś założył lewe konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.