Stujumper Napisano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Kogo Ty chciałeś pogonić z ta średnia 14? Chyba ślimaki Btw wpadnij jutro na szosie to sie podciagniesz na podjeździe bo odstajesz lekko od grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 13 Października 2014 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Taa ubawił mnie z tą średnią do łeż. Szukałem ze swoich przejazdów równych 10 kółek ale trudno by były tą samą trasą. Zrobiłem segment na 7. Może w tym tygodniu uda się zrobić na 10 standardową trasą. Jak ktoś ma to wrzuccie. na razie moj taki: http://www.strava.com/segments/8333834 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 13 Października 2014 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Zakładałem hipotetycznie. Dziś chciałem pogonić Mateusza na tym nowym Cannyonie ale odpuścił i poleciał tylko na 46.1, za to podjazd zrobił na 3.06. O, nowy nabytek jest? Trzeba oblukać! Adam, ja mogę jutro chyba o ile znajdę chwilę zarejestrować dobre kółka z Garminem sztuk 10. Twoje 7 jest też równiutkie! EDIT: ale dlaczego od mostu? Może ustandaryzujmy i od rondka, hm? Jak wolicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2014 O ciup 7 kółek niezle, mnie sie tam nie chce 3 czy 4 na KOMa robić, a gdzie tam 7 No od ronda by było najlepiej to juz taki klasyk jest te rondo, ale ten niech tez zostanie, przynajmniej Rafał sie ucieszy, ze juz ma KOMa jednego chociaż Edit: ups juz sie lider zmienił przepraszam, btw całkiem niezły wynik jest na 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 13 Października 2014 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Te moje to stare są, ale takie znalazłem. Powinno byc chyba od rondka. Chociaż dla mnie zaczyna się na bażancie/moscie bo tak wjeżdzam na park. No Mateusz mogłby wrzucić rowerek do garażu, w sumie Ty też Maksym ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 13 Października 2014 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Taa ubawił mnie z tą średnią do łeż. Szukałem ze swoich przejazdów równych 10 kółek ale trudno by były tą samą trasą. Zrobiłem segment na 7. Może w tym tygodniu uda się zrobić na 10 standardową trasą. Jak ktoś ma to wrzuccie. na razie moj taki: http://www.strava.com/segments/8333834 KOM jeszcze z 2012 roku, ze średnia 33,1 - nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 13 Października 2014 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Gość z Gomola Trans Airco Nadspodziewanie dużo osób robiło te 7 kółek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Panowie to mamy co pobijać... Będzie wyzwanie, trasa nam znana wiec można robić zawody kurde dobry czas jest! 11:45s na kółko wyszło, jeśli dobrze policzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 13 Października 2014 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 No top1 jest konkret. Może te 7 kółek wystarczy? To jest i tak 1,5 h jazdy. Jeśli Adam nie może zrobić 7 kółek od Rondka, to ja jutro skoczę zrobić taki segment. Czy już zostajemy przy tym co jest i zaczynamy z górki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Myśle, ze możemy zostać przy tym, jest oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 13 Października 2014 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Dawno mnie tu nie było Jak tam w parku ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Ja na 7 kółek odpadam, bo po 4 muszę sobie zrobić rozprostowanie pleców Ale taka trasa, że nic tylko włączyć autopilota i jechać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 No to wykręć tyle ile możesz spacerowym tempem, to tylko zabawa Ale jak pojedziesz wolniej niż ze średnią 31 km/h to już z Tobą nie będziemy śmigać :////////// xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Ładnie Mirko poszedł na podjeździe 2:41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 To pojeżdżone dzisiaj, pogoda pokrzyżowała plany i pogodziła wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 W parku ślisko i liście :< Nie da się szybko jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Hookie, bardzo mokro jest? bez błotnika da rade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Ja spróbuje jutro wpaść do parku tak koło 13, o ile pogoda będzie łaskawa, byleby nie padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 A my dziś byliśmy na Brynicy. Tylko nie zabrałem globusa na kierownice no i skończyło się tym, że zrobiliśmy segnet wspak. Po drodze Mateusz zakupił zękawiczki na Gałeczki i machnoł Bażanta, po moim rozporowadzeniu;-) Gratki Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Ehh ja to juz jeżdzę bocznymi ścieżkami bo na głównej pętli nie mam co szukać... Poczekajcie tylko jak kupie sobie skuter! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 16 Października 2014 Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Co dzisiaj tak pusto było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 16 Października 2014 Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Bo deszczowo i liście i ślisko i... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 16 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Ja tam swoje 70kaem odbębnilem jak należy chyba Cię nawet widziałem endriu pod koniec jak juz sie sciemnialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 16 Października 2014 Udostępnij Napisano 16 Października 2014 To masz dobre oczy, bo ja jak się zaczęło ściemniać to kierunek dom żeby się w coś nie władować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 16 Października 2014 Udostępnij Napisano 16 Października 2014 To się nazywa kurza ślpepota . Ja pracuję. Będe w sobotę robił traskę pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.