mobilo Napisano 11 Października 2014 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Z takim brzuchem to możesz co najwyzej kwietnik podpierac a nie taką furą sie wozić Popsułbyś ten carbon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 11 Października 2014 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Faktycznie Stu, mogłbyś zrobić coś z tym brzuszyskiem. No dziś robiłem większą pętlę, a wycieczkę kończyłem jak zawsze na WPKiW w towarzystwie Stu i Amadeusza. A teraz piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Adamie, tleniles dzisiaj, a z górki w parku miałeś max 63km/h. Co tak słabo?! Kup se MTB to bedziesz miał lekko ponad siedem dyszek bo cos zmęczony byłeś potem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 11 Października 2014 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Myślę, że już niedlugo będę objeżdzał park na mojej starej wysłużonej Univedze. Prawie jak MTB jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2014 No to KOMy zagrożone! Dobrze, ze mam ich w parku tak mało to nie muszę sie obawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 No dziś na Parku było ciasno i jeszcze te kupy liści na czerwonym dywanie ;-) Poleciałem zatem na Rogożnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2014 O żesz w mordę, ale czas wykreciles na tym tourze! Miałem sie tam wybrać w tym tygodniu, ale chyba se odpuszcze żeby sie nie skompromitować zbytnio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Dasz radę ja umierałem na podjazach z moim globusem z przodu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Adam zapodaj tą pętle, przejadę jak już jej nie przejechałem jeśli dobrze myślę, o którą chodzi tą Rogoźnikową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 W parku faktycznie niezłe tabuny i to proawie do samego zmroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Ech wiesz na góralu z tymi oponami bez spd i z pompujacym amorem to nie bardzo mi sie chce, ale na szosie to co innego jak kupie to pojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Stu nie szukaj dziury w całym, mam gorszy rower od ciebie o wiele i nie marudzę nie szukam wymówek jak ty, cóż czasy będę mieć gorsze od ciebie, ale lepsze od pozostałej większości. I co z tego, jakoś mnie nie kręci napinka na te czasy wasze. Można puścić pawia jak wy to na serio traktujecie jakby od tego życie zależało! Jadę bo chce, a nie jadę bo muszę mieć ten "za sr any" kom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Filip, zapodam takie segmenty co są dłuższe i można sprawdzić jaką ma się nogę. http://www.strava.com/segments/4957762?filter=overall http://www.strava.com/segments/7402731 http://www.strava.com/segments/5264133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2014 He he uderz w stół, a nożyczki same sie otworzą Jestem król wymówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 A to Adam każdy jechałem i to nawet z grupką szosowców wtedy, więc nie jest źle myślałem, że macie jakąś taką setkę tam do zrobienia jak mi wtedy wyszła, ale i tak lubię najbardziej trasę przez Górę Siewierską, gdzie robiąc jedną pętlę 10km można machnąć 340m przewyższenia Stu zjedź snickersa bo wychodzi z ciebie lama takowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Setkę dziś fajną z IC jechałem, polecam, fajna trasa biker : http://app.strava.com/routes/1026249 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Fajna to ona jest na szosę, na mtb tam nieźle w teren można uciekać co też czynię w tamtych rejonach. Ciągle wilka do lasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Jak dla mnie zbyt ruchliwe drogi, no w grupe można ale samemu to słabo widze taką trase. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Biker strave se zrób! KOMy to podstawa, zrobisz jednego i od razu chcesz drugiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Stu mam w dupie te komy, jeżdżę dla siebie nie dla jakiś rekordów. Będę chciał się pościgać pojadę se na zawody albo chociażby na IC (byłbym to mój drugi raz tam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Przy okazji biker ile juz km w tym roku zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Na Bsie mam 15119km udokumentowane, a ile nie wpisane to moje. All inclusive: góry, lasy, asfalt i co tam jeszcze możliwe, a nie tylko suchy Park Śląski. Kto co lubi, czasami zdarzy mi się wpaść i zrobić dwa kółeczka i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Masz masę wolnego czasu Filip, co wyjeździłeś to twoje. Ja mam marne 8k dopiero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Adam nie mam czasu to są dni kiedy mam dziwne zmiany! Żałuje, że tak mało zrobiłem bo plany ambitniejsze były, ale na planach się tylko skończyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2014 No to masz więcej ode mnie i więcej niż niektórzy na forum od urodzenia...! Chłopie nie czekaj, instaluj strave i powymiatasz KOMy wszędzie bo w dodatku masz MTB a to szybciej niż szosa jeździ przecież... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.