Stujumper Napisano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Takie prędkości 50+ to tylko na podjazdach robimy bo na prostej i z górki brakło by drogi do hamowania! A tak to na podjeździe jedynie dzika możesz stuknąć, wiec nie groźnie i od razu na grila masz dziczyznę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 5 Października 2014 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Ja na szosie jadę ze średnią predkością 25-27 km/h. Więc nie mam takich dylematów. W parku takie średnie można robić nawet jak są ludzie. Temat ludzi i ogólnie jazdy po WPKiW był wałkowany cały rok. @xysio - jak nie chcesz jeździć po parku to poco tu piszesz. A ludzie to nie bydło. Za przeproszeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Adam, a miedzy barierkami to co? Przyznaj sie ile miałeś max moment obrotowy hee? Kolega xysio nie jeździ ze średnia 50km/h na szosie tylko momentami udaje mu sie tyle wycisnąć! Powinien se strave załadować i ruszyć na KOMy jak taki szyyypki jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 5 Października 2014 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Jak Kolega na szosie 50 km/h lata to zapraszam na IC. Rekord Szamanvikinga zagrożony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 I mi strava nie zaliczyła dzisiejszego sprintu na bażancie, chlip ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Aż pół kółka dziś zrobiłem w Parku, a może nawet mniej bo ino podjazd koło bocznej bramy Zoo był, potem się już zmyłem na Siemce i Chorzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2014 @Andrzej to za karę zes tak wyskoczył bez powiadomienia nas o tym ataku...ja nawet nie zdążyłem sie zebrać, a Tys juz był 20m przed nami. Ale atak był naprawdę dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Każdy głupi z górki w parku poleci 50+ żaden wyczyn Tylko pytanie po co by zdechnąć na jednej fałdce, a potem całe kółko na jak trup jechać, dobry patent ma ten kolega xysio na jazdę po parku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 dobry patent jest tylko jeden, kółko w jak najkrótszym czasie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Ewentualnie podjazd wzdłuż zoo poniżej 3 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 To dziś pełen lajt był podjazd 4:02, dromader ze mnie był dziś, albo piknikowiec zwiedzający przyrodę w parku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Spoko, taki dzień. My z Maksymem dzisiaj tempo dla grzybiarzy też, 23 średnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Czasami trzeba pozwiedzać, a nie kręcić czasówki Jesień nastraja do podziwiania kolorów jej, a nie do szybkiego kręcenia. Już czekam jak na zakrętach będą liście leżeć, oj będzie ciekawie wtedy z pewnościom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Ja jak chce mieć dobry czas na kółku to podjazd cisnę na maxa, bo z górki to mi wszyscy bez kręcenia odjeżdżają z uwagi na "masę własną" Ale też ciężko żeby cała trasa była czysta do przejazdu. A najlepszy przejazd kółka mam na mtb i to solo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Szczerze to mi już przestało zależeć na biciu rekordu swojego, a poza tym jestem dziwnym i lubię kręcić w przeciwną stronę niż wy, czyli zjeżdżam zjazdem obok bramy bocznej, a nie podjeżdżam jak wy to czynicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Też często w drugą stronę ciśniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Odpowiedzcie mi jeszcze na jedno pytanie jak wy krecicie te wasze rekordy czasowe jak pp sciezkach bydlo piesze chodzi? Nie stukneliscie jeszcze nikogo? Kurde jak mnie to wkurza a jezdze rekreacyjnie I nie jestem zlosliwym tylko nie wyobrazam sobie pedzic po parku z prwdkoscia 50km/h tak jak na szosie Xysio a co Cie to interesuję kogo stukamy, co do 50 km/h - użyj wyobraźni : http://www.strava.com/activities/204051146/segments/4809452269 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Bażanta zrobiłeś w 1:35s?! No no to widzę, ze Ty tez dzisiaj spacerek miałeś po parku Ładnie, wszyscy tlenią i maja puchary, a tylko ja sie zaginam i nic?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Amadeooo - ładnie sobie dzis ze Stu KOMy trzaskaliście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Ja nie mam żadnego starość nie radość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Pozycje mieliście taką jakbyście chcieli te rowery wyprzedzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Ja mam wadę wzroku i zawsze sie pochylam do przodu, a nóż jakies 2zl bedzie leżeć przed kołem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 6 Października 2014 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Pisiont groszy !! To rekreacja dopiero początek.. Stu - włącz Strave, to będziesz miał komy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Po co, zarzuce EPO, (a widziałem jak Ci dzisiaj wypadło z kieszonki...cały blisterek) i po sprawie tzn Stravie Ps. Jaki to był smak?? Ja po truskawce zawsze miałem KOMa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 7 Października 2014 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Ładnie sobie poczynacie na tym parku i nie tylko tam. A ja siedzę w domciu i popijam piwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.