spyker34 Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Kasiu to polecam trasę na Rogoźnik . Jak najbardziej okey kilometrów idzie nabić xd. Droga od Piekar trochę dziurawa ale ujedzie się xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashie Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Aaaaa, chodziło Ci o 114km w sumie, bo myslalem, ze 11,40 ja pytam jaki masz najlepszy czas przejazdu jednego okrążenia? Ewentualnie jaka srednia wykrecasz robiąc te 56km? teraz bylo slabo... srednia ok 24... ale i tak sie ciesze ze w lutym mozna jezdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 O widzę moje strony. Z Rogoźnika na Sączów, Ożarów, Zadeń, Zendek, Mierzęcice, Przeczyce, Dąbie, Psary, Wojkowice i z powrotem do Katowic. Dużo ludzi na szosach u mnie się ustawia na tę trasę co niedziela. Mały ruch samochodowy, dobry asfalt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashie Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Kasiu to polecam trasę na Rogoźnik . Jak najbardziej okey kilometrów idzie nabić xd. Droga od Piekar trochę dziurawa ale ujedzie się xd znam znam, jak w parku jakies maratony i drogi pozamykane to to tam siekieruje a potem na swierklaniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Adamie moja trasa na Rogoźnik to : Chorzów Żabie Doły-Piekary Śląskie-Dąbrówka Mała- Żychcice- Bobrowniki Dobieszowice -Rogoźnik . Raz wylądowałem na Górze Siewierskiej ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Przez Górę Siewierską i miejscowośći co wymieniałem przebiega trasa corocznego wyścigu Wójta Gminy Psary. Ale wracając do parku, ja będę na pewno w sobote i w niedziele po obiedzie. No chyba, że będzie lało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Po obiedzie sie nie jeździ! Dawaj przed, potem lepiej wchodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 W sobote ciezko wcześniej sie wyrobić niz 14. W niedziele moze być 10-11. Lepiej powiedz jaka bedzie pogoda Stu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Pogoda powinna byc ok, przynajmniej na chwile obecna taka jest prognoza... Grunt zeby nie padało juz, a jak bedzie zimno to sie podkreci tempo do 30km/h i bedzie gitarra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Adamie i Stu Zapisuje się na sobotę i niedziele mam wolne to mogę być od rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Wpisowe...dycha kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Izobronek może być ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Po treningu co najmniej czteropak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Da się zrobić mistrzu . Mam nadzieję że będzie poprawa pogody ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Witam. Pogoda dopisuje także wyruszamy do parku ;D. Może uda mi się w końcu spotkać tygrysa [stujumpera] który poluje na biedne zajączki :E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Dziś dokonałem zakupu nowego rumaka http://www.bikeatelier.pl/rowery/rowery-szosowe/rower-merida-race-lite-904-2013. Jak pogoda dopisze to w weekend już na tym będę śmigac z Wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 To ładnie Adamie. Własnie jestem w parku i zaliczyłem taniec na lodzie . Otóż jechałem ze zjazdu i na dole mokro śnieg i lodzik tył mi uciekł przy predkosci 55 km\h i krzaczki XD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Jesteś hardkorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 e tam. pierwszy upadek w sezonie dobrze wróży xd. mało zajacow jest. dobrze ze wifi jest xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 trzeba było pojechać w drugą stronę, to byś pojeździł z tymi dwoma na kolarzówkach w dodatku bezpieczniej, bo tam gdzie lód to pod górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Ja od zawsze jadę w kierunku odwrotnym do ruchu wskazówek zegara patrząc na mapę parku. W drugą strone jest mało ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 trzeba było pojechać w drugą stronę, to byś pojeździł z tymi dwoma na kolarzówkach w dodatku bezpieczniej, bo tam gdzie lód to pod górę. Czy mi się zdaje czy mnie gdzieś widziałeś ?. No fakt jechało dwóch na kolarzówkach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashie Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Dziś dokonałem zakupu nowego rumaka http://www.bikeatelier.pl/rowery/rowery-szosowe/rower-merida-race-lite-904-2013. Jak pogoda dopisze to w weekend już na tym będę śmigac z Wami. no pieknie, pieknie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 No ładny życzę aby dobrze służył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Dziś dokonałem zakupu nowego rumaka http://www.bikeatelier.pl/rowery/rowery-szosowe/rower-merida-race-lite-904-2013. Jak pogoda dopisze to w weekend już na tym będę śmigac z Wami. To Ty teraz chopie trenuj ile mosz sił w nogach i plucach bo jak przegrasz ze mna na podjezdzie to normalnie gańba bedzie! Ile to waży, tak z ciekawości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.