Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Jak to mówią do trzech razy sztuka ;)

Poprzednie dwa wątki dotyczące naszego pięknego Parku Chorzowskiego zostały zamknięte, więc postarajmy sie, aby tego nam juz nie zamknęli!

Na wstępie apeluje do forumowiczow z poza rejonu Śląskiego o nie zabieranie głosu w temacie, bo z reguły nic te wasze posty do wątku nie wnoszą. Bawcie sie panowie w swoich piaskownicach, tam możecie babki stawiać i babeczki burzyć...

No, a was ślonzokow zapraszam nie tylko do udzielania sie w dyskusji, ale przede wszystkim do Parku na pare rundek w mocniejszym i czasami słabszym tempie ;)

Ps. Kto ma jeszcze jakies wątpliwości co do czasów jakie padały w pierwszym temacie to zapraszam na szalone rundy z moim skromnym udziałem-tam sie wszystko wyjaśni!

Pozdrawiam

Stujumper

Napisano

@erzurum

Odnośnie poniedziałku to spotkanie jak najbardziej aktualne. Nie wiem kto bedzie dokładnie, ale ja i ostatnio świetny zawodnik do treningów Amadeo bedziemy :)

Napisano

2i regulaminu, treść usunięta przez moderatora.

ja tak jak wspominałem wcześniej ,w poniedziałek niestety wyjazd służbowy...

qrka wodna stujumper nie zdążyłeś nawet postem poczęstować w 2 epizodzie :D a jednak to będzie trylogia... wykrakałem :P

Napisano

qrka wodna stujumper nie zdążyłeś nawet postem poczęstować w 2 epizodzie :D a jednak to będzie trylogia... wykrakałem :P

Jak nam tego zablokują to wbijamy sie na Podkarpackie i tam robimy Pana Tadeusza z inwokacją ;)

Odnośnie dzisiejszego "calkiem przypadkowego" spotkania w parku (tzn juz wczorajszego bo po północy jest, ale ten czas leci :) ) to szkoda chłopaki, ze nie próbowaliście nas gonić, kalorii wiecej by wam ubyło ;)

A odnośnie czasów to przypomniało mi sie i to całkiem na poważnie, ze niedalej jak miesiąc temu na 4-5 kółkach jadąc za szosa (zielony Cannondale) miałem srednia 34km/h i gdybym nie byl wypruty po wcześniejszym sciganiu to ze dwa, trzy kółka bym jeszcze spokojnie pojechał w tym tempie.

Napisano

Jak nam tego zablokują to wbijamy sie na Podkarpackie i tam robimy Pana Tadeusza z inwokacją

będzie wątek [WPKIW Park Chorzowski w Rzeszowie].... ;)

co do gonienia, to ja goniłem ile sił w nogach, no ale Ty widziałeś, że ja gonię więc skutecznie uciekałeś :P 

Napisano

Potwierdzam obecność w poniedziałek 1730 w okolicach rondka przez podjazdem koło Zoo, a od 1630 rozgrzewka ;)))

(Zamykania wątków też nie rozumiem)

Pozdro !

Napisano

Macie rację - wątki nie powinny być zamykane. Spamowanie z kulturą jest tolerowane w wielu wątkach na tym forum i nic w tym złego nie ma. Powinno się tylko wykluczać tych, którzy nie umieją się kulturalnie zachować.

Dlatego nie rozumiem czemu użytkownik rzucający obelgi nie został poczęstowany nawet ostrzeżeniem (choć również banan - za kilkukrotne obrażanie oraz sztuczne pompowanie własnej reputacji nie byłby nie na miejscu).

Co do tematu głownego. Mimo wcześniejszego zainteresowania terminem poniedziałkowym - nie stawię się. Zostaję w swojej piaskownicy. 

Napisano

Ok, 17.30 pod brama, acha erzurum proponuje przytoczyć sie na szosie ;)

ja będę jak zwykle na swoim nieco ociężałym fullu, ale postaram się wziąć ze sobą szosowca, który narzuci Stu odpowiednie tempo :)

ja wtedy będę stał pod bramą zoo i mierzył wam czasy hehehe :)

Napisano

ja będę jak zwykle na swoim nieco ociężałym fullu, ale postaram się wziąć ze sobą szosowca, który narzuci Stu odpowiednie tempo :)

To juz za wczasu zmieniam opony :)

@ marcinusz

Szkoda, ze nie wpadniesz bo kilka rundek z nami rozwiało by Twoje wątpliwości i zobaczylbys na jakim poziomie potrafią jeździć amatorzy... :)

Napisano

Ja się zjawię na pewno o 17.30

Stu opon nie zmieniaj bo poniżej 8 kilo to już już waga połowy mojego. I jak tu cię dogonić wtedy  :yucky:

Rower Stu niby mtb, a waga jak szosy  :teehee:  To jest to coś, tylko czemu drogie te "zabawki" takie.

Właśnie Stu czas ci zmierzymy jak powiesz, że gotów jesteś  :thumbsup:

Napisano

Właśnie Stu czas ci zmierzymy jak powiesz, że gotów jesteś :thumbsup:

Wlasnie dlatego musze zmienić laczki ;)

Bo robienie czasów pod presja "kibiców" ;) na zawołanie to nie jest takie proste... Z doświadczenia wiem, ze najlepsze czasy wychodzą nieplanowane z nienacka ;)

Ale spoko, cos tam zmontujemy!

Napisano

To ma być trening, a nie gonie za lisem. Kurde tych ludzi/maruderów to omijasz bez zawahania, gorzej jak coś pod koła ci wpadnie  i zabawa się skończy, oby nie

Napisano

ubierzcie sobie kaski i ochraniacze na wszelki wypadek :P czasowkę to chyba lepiej nie o 17:30 tylko o 5:30 rano :)

Napisano

ubierzcie sobie kaski i ochraniacze na wszelki wypadek :P czasowkę to chyba lepiej nie o 17:30 tylko o 5:30 rano :)

I tak z Maxem nie mam szans jak nic minuta przewagi na okrążenie jest. Wczorajsze czasy 12.36, 12.22 i 12,43 słabo słabo i słabo, a gdzie do mojego rekordu i czasu 11,31 sprzed dwóch lat, daleka droga do niego

Napisano

Tak sobie tu czytam i czytałem poprzednie watki i akurat tak sobie myślę, ze spokojnie pewnego Kolegę, który rzucał inwektywami można nawet do odpowiedzialności cywilnej pociągnąć, o banie nawet nie wspominając. O dziś już reakcja admina lub moda bo te posty z inwektywami zostały skasowane, ciekawe dlaczego autor % nie zarobił lub w/g mnie nawet bana? A wracając do wątku to skoro Kolega Stujumper ma taki sprzęt i nogę to spokojnie mogę mu polecić inne treningi amatorskie - classico jumar-kucewicz.com.pl/ic/.

Napisano

Kurde tych ludzi/maruderów to omijasz bez zawahania, gorzej jak coś pod koła ci wpadnie i zabawa się skończy, oby nie

No niestety nie da sie tam pędzić na złamanie karku :) Park rządzi sie swoimi prawami i trzeba fest uważać, bo co chwila ktos czycha, aby wejść Ci pod koło ;)

Przy zrobieniu ponad 2,5tys. kółek w parku(w tamtym i obecnym sezonie) ma sie juz pewna wprawę w wymijaniu ;)

Napisano

I tak z Maxem nie mam szans jak nic minuta przewagi na okrążenie jest. Wczorajsze czasy 12.36, 12.22 i 12,43 słabo słabo i słabo, a gdzie do mojego rekordu i czasu 11,31 sprzed dwóch lat, daleka droga do niego

30 sekund na moście mieliśmy różnicy, z tym ze 3/4 podjazdu już sobie jechaliśmy spacerowo, rozmawiając o poezji ;)

Napisano

2,5 tysiąca kółek dobre

No w tym sezonie mam juz grubo ponad dyche przejechane, a w poprzednim ponad 13k zaliczylem licząc od marca (bo zwykle tak rowerowanie zaczynam) do listopada... Z tego te 15k zrobione w parku, bo lubie po prostu tam gonić :) Wiem, ze dla wielu wyda sie to paranoją tak w kółko jeździć, ale każdy ma jakies zboczenia ;)

Napisano

Może i zboczenie, ale pokazówkę dałeś nam tym którzy park widzą raz na jakiś czas.  W poniedziałek się widzimy, najwyższej zaś poczekacie gdzieś na nas, klasa sprzętu zabija i jak waga haha

Napisano

każdy ma jakies zboczenia

haha dobrze, że takie... ;) ale 15k na rowerze to dla mnie przepasc :D chciałbym mieć tyle czasu by móc zrobić chociaż 10k na sezon...

stujumper jeździsz codziennie przez 7 dni w tygodniu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...