marcinusz Napisano 6 Września 2013 Napisano 6 Września 2013 · Ukryte przez Puklus, 6 Września 2013 - Brak powodu Ukryte przez Puklus, 6 Września 2013 - Brak powodu Ulżyło Ci po wycieczkach osobistych? Poczułeś, że pokazałeś dojrzałość? To cieszę się bardzo. Mi ulży po banie dla Ciebie.
A2i Napisano 6 Września 2013 Autor Napisano 6 Września 2013 · Ukryte przez Puklus, 6 Września 2013 - Brak powodu Ukryte przez Puklus, 6 Września 2013 - Brak powodu Ulżyło Ci po wycieczkach osobistych? Poczułeś, że pokazałeś dojrzałość? To cieszę się bardzo. Mi ulży po banie dla Ciebie. no leć już leć do moderatora nie no paranoja, serio masz kompleksy debilu mnie tam ban nie zaboli zatem frajdy mieć nie będziesz z ludźmi z forum mam kontakt telefoniczny i widzimy sie na codzien... a ty gnij sobie za ekranem monitora i podjudzaj ludzi, kpij, wzniecaj klotnie, kontroluj komunisto reputacje innych i zglaszaj do moderatorow jesli ktokolwiek skorzysta z opcji "demokracja" w sensie stricto liberalność w kwestii wypowiedzi
Mod Team Puklus Napisano 6 Września 2013 Mod Team Napisano 6 Września 2013 Jako że w wasze dyskusje na temat rekordów i pętli pchać sie nie będę bom nie godzien, to jednak za nie stosowanie się do regulaminu większość z was powinna dostać przedłużenie wakacji ... Dlatego kolejny temat mitów i legend ludowych zamykam, w kolejnym jak sie nie będziecie stosować do regulaminu pozawieszam tych co trzeba i się legendy skończą.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.