Marciek Napisano 22 Maja 2006 Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Witam ... chciałbym sobie kupić przerzutkę to taka z nowszych ale do nich potrzebny jest hak. patrzałem na allegro czy inne sklepy internetowe i ceny są od 25 zł. Ale haki te są do jakiegoś typu ramy firmowej. Mój rower jest nie najnowszy na parę lat już i chcę sobie wymienić w najbliższym czasie przerzutkę ale nie mam tego haku. taki zwykły hak idzie dostać w ogóle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3fF Napisano 23 Maja 2006 Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam ... chciałbym sobie kupić przerzutkę to taka z nowszych ale do nich potrzebny jest hak. patrzałem na allegro czy inne sklepy internetowe i ceny są od 25 zł. Ale haki te są do jakiegoś typu ramy firmowej. Mój rower jest nie najnowszy na parę lat już i chcę sobie wymienić w najbliższym czasie przerzutkę ale nie mam tego haku. taki zwykły hak idzie dostać w ogóle ? no ja nie mogę!!! zero konkretów!!! I jak tu takiemu pomóc!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 23 Maja 2006 Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 btw widać czy da się wymienić hak czy nie . . ponieważ wiesz już jak hak wygląda. . . przyjżyj się czy nie masz czegoś takiego . albo napisz poprostu marke model i rocznik roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marciek Napisano 23 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 0 konkretów ponieważ nie mam firmowego roweru więc jak mam podać numer czy cos innego ramy. może dam foto. powiem tak. tam da sie zamontować tylko przerzutkę tą starszego typu. na oś koła . wiecie jaka ona wygląda ? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 23 Maja 2006 Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 @Marciek no . . wiem[y]. Czyli jak sa widzisz nie da się haczyka wrzucić nawet na siłę. . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabath21 Napisano 23 Maja 2006 Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 hak mocowany do osi koła mozna dostac w dobrych sklepach rowerowych, koszt to około 2 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marciek Napisano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 o Bardzo przystępna cena taki do 5 zl. będzie myślę dobry. Nie będzie się łamał jak nieraz widze w postach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.