mapmen Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 Nie przedstawiłeś racji tylko postanowiłeś pozbawić mnie legitymacji do dyskusji: "przejedźsiępoWarszawie" i dopóki się nie przejadę to mam siedzieć cicho. Oraz napisałeś komunały: "bowWarszawie jeżdżom cwaniaki w SUVach TDI na czerwonym", jakby to były rzeczy dziejące się tylko tam.
jarek19 Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 Nie przedstawiłeś racji tylko postanowiłeś pozbawić mnie legitymacji do dyskusji: "przejedźsiępoWarszawie" i dopóki się nie przejadę to mam siedzieć cicho. Oraz napisałeś komunały: "bowWarszawie jeżdżom cwaniaki w SUVach TDI na czerwonym", jakby to były rzeczy dziejące się tylko tam. Im większe miasto tym na drogach więcej buraków i niestety nie ma wyjątków od tej reguły (dotyczy tylko PL). Rowerzyści dryndają na przechodniów na chodniku, piesi chodzą na spacery ścieżkami rowerowymi samym środkiem jak święte krowy, a dla kierowców jedni i drudzy to samo zło które nogą czy oponą nie powinno wogóle stanąć na drodze. Autora wątku doskonale rozumie, sam czasami jadę chodnikiem wzdłuż ulic 50km/h gdzie średnia prędkość samochodów jest 80. Pamiętam jedynie o tym że to ja jestem gościem na chodniku i czekam aż mnie ludziki zauważą i przepuszczą, albo ich wymijam zielenią miejską... Oczywiście jestem świadom że mogę zapłacić mandat, ale zdrowie jest bezcenne. W przypadku przyczepki sprawy się nieco komplikują z racji gabarytów.
szajsung Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 Autora wątku doskonale rozumie, sam czasami jadę chodnikiem wzdłuż ulic 50km/h gdzie średnia prędkość samochodów jest 80. Pamiętam jedynie o tym że to ja jestem gościem na chodniku i czekam aż mnie ludziki zauważą i przepuszczą, albo ich wymijam zielenią miejską... Dokladnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.