przemeklomza Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 Witam, czy warto kupić tą pompkę czy dołożyć parę groszy i kupić np. Krossa lub Decathlon. Były tematy o pompkach ale w większości linki do polecanych pompek wygasły a modele nie były podawane.
MokryxD Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 Mam 3 pompki BETO w tym starszego brata tej wymienionej w linku - MP-035. Nie mogę o nich złego słowa powiedzieć. Wykonanie na niezłym poziomie, nie sprawiają wrażenia delikatnych. Póki nic nie zacznie się dzieć z moimi pompkami będę się wypowiadał o tym pompkach w samych superlatywach.
szybkilopez Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 Zgadza się Beto robi dobre pompki w przystępnych cenach. Mam dwie jedna do amortyzatora działa wszystko pięknie.
Kiciok Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 Sam mam Beto, widuje je też w serwisach... IMHO dobre pompki.
przemeklomza Napisano 5 Września 2013 Autor Napisano 5 Września 2013 czyli zamawiam Beto, Dzięki za opinie
gello1 Napisano 6 Września 2013 Napisano 6 Września 2013 Niedawno też ją nabyłem. Wykonanie solidne, pompuje dobrze. Nie ma co zarzucić.
przemeklomza Napisano 9 Września 2013 Autor Napisano 9 Września 2013 jednak kupiłem Krossa, pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, jest idealnie spasowana, lekka, manometr precyzyjny i czytelny, upuszczanie powietrza ok 2 psi za jednym razem
Yoschi Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Witam odkopuję temat, czy pompka sp-002ag upuszcza powietrze przy odkręcaniu czy posiada coś w stylu mp-035.
Schwefel Napisano 30 Września 2013 Napisano 30 Września 2013 Nie upuszcza bo ma wcześniej odkręcaną iglicę. Z resztą nie widziałem pompki do amora bez takiego patentu.
dgim Napisano 1 Listopada 2013 Napisano 1 Listopada 2013 Nie upuszcza bo ma wcześniej odkręcaną iglicę. Z resztą nie widziałem pompki do amora bez takiego patentu. Widocznie nieumiejetnie, za wolno iglice odkrecam, bo mimo wszystko czesto upuszcze minimalnie cos... Pompka bardzo fajna, swietnie zrobiona, lekka ale solidna. Podzialka faktycznie moglaby byc dla mnie zamiast do 400 jedynie do 200 za to z wyrazniejszym podzialem, rzadszym.
jasinski21444 Napisano 1 Listopada 2013 Napisano 1 Listopada 2013 To powietrze które ci ujdzie przy odkręcaniu iglicy to nie powietrze z amortyzatora lecz wężyka pompki
dgim Napisano 3 Listopada 2013 Napisano 3 Listopada 2013 Racja, przecież zawór od amora w tym momencie zakręcony jest.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.