Anyidea Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Witam W najbliższą niedzielę wybieram się rowerem z Wrocławia w stronę Sobótki. Planuję wjechać na Ślężę rowerem, jakiś mały odpoczynek na szczycie i powrót do miasta. Szukam kompana do wspólnej podróży -25-30 km/h średnio. Nie mam ustalonej konkretnej trasy także jestem otwarty na propozycje. Pozdrawiam Krzychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Time Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Też mam w planie śleżę. Gdzie i o której ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anyidea Napisano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Też mam w planie śleżę. Gdzie i o której ? Odezwij sie przyjacielu 796 44 55 31. Ustalimy szzczegoly calej wyprawy, Pozdrawiam Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.