kantele Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Ratunku :-) Przewalam Internety już od kilkudziesięciu minut i nic. Czy ktoś mógłby mi podać spis (miejscówki, dni, godziny) regularnie trenujących grup szosowych w okolicach Wilanowa, Ursynowa? Wiem, że jest Ośka, która startuje z Roso popołudniami oraz dwie grupy startujące rano spod pomnika Sobieskiego (słabsza) i chyba też z Roso (silniejsza), oraz treningi szosowe WKK dla mastersów, ale czy mógłby mi ktoś podać szczegóły? Czy są jeszcze jakieś inne grupy? Pozdrówki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2013 No ludzie, naprawdę, nikt, nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Również zainteresowałem się treningami w okolicach Wilanowa gdyż szukam jakiejś grupy do treningów, najlepszą alternatywą moim zdaniem jest Ośka. Wszelkie niezbędne informacje znajdziesz na ich facebooku. Myslę, że w przyszłym tyg wybiorę się pierwszy raz na ich trening. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.