szewka Napisano 4 Września 2013 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Tak jak w temacie do sprzedania mam nie dawno nabytego amorka RST F1RST AIR 100mm TnL rocznik 2009. Na amorku przeleciałem może 50km. Kupiłem go od użytkownika forum (matis1906) .Ma obecnie przejechane około 2900 km. Pracuje bardzo płynnie , liniowo , ma z dołu regulację odbicia tłumienia . Używany był z V-kami więc wiadomo minimalny luz da się odczuć ale ten luz roboczy w Air'ach był niemalże od nowości. Jest lekki trzyma ciśnienie jak należy , jest banalny w obsłudze i praktycznie każdy może go sobie przeserwisować . Sterówka :ok. 21cm. stery 1 1/8 cala. Blokada hydrauliczna. stan tak jak na foto. cena ok. 370zł z przesyłką (możliwa negocjacja -pw ) zdjęcia http://pokazywarka.pl/lrfyc1/ Sprzedaję tylko z powodu nagłego zapotrzebowania na gotówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2013 up!!cena 350 do negocjacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 11 Września 2013 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Szkoda, że nie jest biały:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadra1965 Napisano 11 Września 2013 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Sprzedaż amortyzatora aktualna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Nieaktualne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 11 Września 2013 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.